PokerHeaven.com ma zaszczyt poinformować, że teraz mamy polską wersję oprogramowania!
Tak, to prawda, teraz możesz grać po polsku w PokerHeaven.com !
Jedyne, co musisz zrobić, to uruchomić oprogramowanie, zalogować się na swoje konto, przejść do zakładki Settings (Ustawienia), a następnie klinkąć na rozwijane menu z wyborem języków (Language). Wybierz teraz Polish. Kliknij na Apply, aby zatwierdzić zmiany. Wyjdź z klienta i uruchom go ponownie.
To całkiem proste!
Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, to wyślij je pod adres maciek@pokerheaven.com
Otwórz konto gracza z tego linku i zagraj: PokerHeaven.com
Strona 1 z 1
Poker Heaven po polsku - soft
Napisano 29 czerwiec 2007 - 19:05
Napisano 30 czerwiec 2007 - 17:40
darek343 napisał:
Witam,
Jak się zmieni na język polski, to np. w turniejach darmowych nie jest widoczny polski freeroll z pulą 150$.Mam nadzieję , iż jest to chwilowe.
Jak się zmieni na język polski, to np. w turniejach darmowych nie jest widoczny polski freeroll z pulą 150$.Mam nadzieję , iż jest to chwilowe.
Wszystko zależy z jakiego linku ściągasz soft i czy wywaliłeś zapisy z rejestru starego klienta. Też tak miałem ale po wywaleniu zapisów w rejestrze i ściagnięciu softu z właściwego linku turniej już był widoczny.
Napisano 29 październik 2007 - 17:35
Cincinatti KID napisał:
Mam pytanie. Czy jest możliwość zmniejszenia stołu? Jeśli tak to gdzie to mogę zrobić?
Niestety bossmedia nie wprowadziło jeszcze takiej funkcji
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1