Pokerzysci.com: Więcej niż wakacje - zgarnij wspaniałe gadżety pokerowe - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Więcej niż wakacje - zgarnij wspaniałe gadżety pokerowe

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   trojkat 

• Grupa: VIP
  • Postów 84

Napisano 22 czerwiec 2007 - 18:16

hej
Sorry ale jest to duzo gorsza promocja w porownaniu do pierwszej. 1500$ wygenrowac to zbyt duzo ( a nie wiem czy nie lekka przesada) i nie dla poczatkujacych napewno :( skad taka zmiana o 360 stopni ??
ja sie juz napewno z tego wypisuje :( promocja chyba miala na celu zachecic do gry itp. a tutaj cienko to widze :)

p.s. doczytalem do konca i nagrody maja byc przyznane 1 wrzesnia ?? ( dobrze patrze??) na koniec wakacji po co komu koszulki z krotkimi rekawkami :)

pozdro
Maxwell
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 22 czerwiec 2007 - 18:37

trojkat napisał:

hej
Sorry ale jest to duzo gorsza promocja w porownaniu do pierwszej. 1500$ wygenrowac to zbyt duzo ( a nie wiem czy nie lekka przesada) i nie dla poczatkujacych napewno :( skad taka zmiana o 360 stopni ??
ja sie juz napewno z tego wypisuje :( promocja chyba miala na celu zachecic do gry itp. a tutaj cienko to widze :)

p.s. doczytalem do konca i nagrody maja byc przyznane 1 wrzesnia ?? ( dobrze patrze??) na koniec wakacji po co komu koszulki z krotkimi rekawkami :)

pozdro

Tamta promocja nie mogla być zrealizowana ponieważ BossMedia nie oferuje takiego rh jak na przykład w primie. Jak by była mozliwość w Rh to promocja zostala by zrobiona w RH.

Przyklad nowy gracz przychodzi i tak generuje 1500$ rake otrzymuje 30% zwrotu z rake i 20% zwrotu z bonusa powitalnego do tego otrzymuje 5 nagród. Karty+ koszulkę + koszule + zestaw żetonów+ ipod Shuffle

Zwrot w rakeback 450$ + bonus 200$ + zetony 40$ + ipod 100$ + pozostałe gadzety 80 $ = 870$
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   trojkat 

• Postów 84

Napisano 22 czerwiec 2007 - 18:47

Rozumiem wszystko, ale ja patrze to troche pod innym katem.

Wygenerowac 1500$ nie jest proste, w szczegolnosci dla nowych graczy ktorzy przykladowo wplacaja 50$-100$
i zazwyczaj zaczynaja grac 0,05/0,10 c stawki mozliwe 0,25/50c PL Limit. Wiec dla ludzi ktorzy generuja tak duze rake taka promocja raczej nie interesuje. Ipoda se moga normalnie kupic.
A koszulki podkladki pod myszke karty, porponuja inne serwery gdzie dostajesz to za darmo po depozycie :) przylad CelebPoker i byly takie promocje na innych bo je dostalem tylko nie pamietam nazw juz.

I czemu cala lista zwyciezcow ma byc podana 1 wrzesnia ?? chyba to ma byc wakacyjna promocja zeby cos bylo na wakacje a nie po wakacjach, chyba jest to nie przemyslane jeszcze
Dla mnie jest to promocja dla graczy sredniozaawansowanych i wyzej.

Takie moje osobite spojzenie na to.

pozdrawiam
Maxwell
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 22 czerwiec 2007 - 19:42

trojkat napisał:

Rozumiem wszystko, ale ja patrze to troche pod innym katem.

Wygenerowac 1500$ nie jest proste, w szczegolnosci dla nowych graczy ktorzy przykladowo wplacaja 50$-100$
i zazwyczaj zaczynaja grac 0,05/0,10 c stawki mozliwe 0,25/50c PL Limit. Wiec dla ludzi ktorzy generuja tak duze rake taka promocja raczej nie interesuje. Ipoda se moga normalnie kupic.
A koszulki podkladki pod myszke karty, porponuja inne serwery gdzie dostajesz to za darmo po depozycie :) przylad CelebPoker i byly takie promocje na innych bo je dostalem tylko nie pamietam nazw juz.

I czemu cala lista zwyciezcow ma byc podana 1 wrzesnia ?? chyba to ma byc wakacyjna promocja zeby cos bylo na wakacje a nie po wakacjach, chyba jest to nie przemyslane jeszcze
Dla mnie jest to promocja dla graczy sredniozaawansowanych i wyzej.

Takie moje osobite spojzenie na to.

pozdrawiam

Po prostu każdy room jak robi promocje liczy na jej zwrot do tego mozna zrobic po kosztacha ale ponizej 80% nich to nie za bardzo.

Pewnie jak zbierzesz wszystkie poziomy w tydzien to dla ciebie ta promocja bedzie zakonczona w tydzien, ale jak widzac wczesniej promocja trwa od 1 lipca do 31 sierpnia czyli w tym okresie gracze zbieraja rake i pokonuja kolejne poziomy.

Pozdrawiam
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   trojkat 

• Postów 84

Napisano 22 czerwiec 2007 - 19:50

rozumiem, tylko teraz dla mnie ta promocja jest najgorsza sorry :(
Maxwell
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   konrad-1000 

• Postów 20

Napisano 22 czerwiec 2007 - 20:28

konrad-1000 napisał:

w takim razie w lipcu wracam do nieba :cool:

a jednak nie wracam :mad:

te nowe warunki to jakiis żart :shock:
150$ chcą za koszulke i karty???? śmiech :roll:
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   chmielu 

• Postów 103
  • Interests:KarpackieSuperMocne ;D

Napisano 22 czerwiec 2007 - 21:44

pokerzysci.pl napisał:

Tamta promocja nie mogla być zrealizowana ponieważ BossMedia nie oferuje takiego rh jak na przykład w primie. Jak by była mozliwość w Rh to promocja zostala by zrobiona w RH.

No nie wiem :/ Na Paradise Poker mi napisali ile rh nagralem. Wystarczy napisac do supportu. W sumie szkoda, ze nie da sie zobaczyc w kazdej chwili.

trojkat napisał:

rozumiem, tylko teraz dla mnie ta promocja jest najgorsza sorry

konrad-1000 napisał:

te nowe warunki to jakiis żart
150$ chcą za koszulke i karty???? śmiech

Niestety zgadzam sie z przedmowcami. Troche przesadzili z ta kwota. 1500$ nabitego rake to sporo. Ja pamietam jak kiedys dobrnalem do podobnej kwoty, ale po 4 miesiacach grania. To nie takie latwe. Niestety to nie spowoduje lawiny nowych klientow, a wrecz ich odstraszy. Bo pierwsza propozycja byla naprawde kuszaca, wiele osob zadeklarowalo depozyt z dniem 1 lipca. Teraz? - no ja rezygnuje.
pozdr
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 22 czerwiec 2007 - 21:54

chmielu napisał:

pokerzysci.pl napisał:

No nie wiem :/ Na Paradise Poker mi napisali ile rh nagralem. Wystarczy napisac do supportu. W sumie szkoda, ze nie da sie zobaczyc w kazdej chwili.

trojkat napisał:

rozumiem, tylko teraz dla mnie ta promocja jest najgorsza sorry

konrad-1000 napisał:

te nowe warunki to jakiis żart
150$ chcą za koszulke i karty???? śmiech

Niestety zgadzam sie z przedmowcami. Troche przesadzili z ta kwota. 1500$ nabitego rake to sporo. Ja pamietam jak kiedys dobrnalem do podobnej kwoty, ale po 4 miesiacach grania. To nie takie latwe. Niestety to nie spowoduje lawiny nowych klientow, a wrecz ich odstraszy. Bo pierwsza propozycja byla naprawde kuszaca, wiele osob zadeklarowalo depozyt z dniem 1 lipca. Teraz? - no ja rezygnuje.
pozdr

Sprawa Raked hand to nie chodzi o to, że nie mozna ich sprawdzić itp. ale chodzi o to, że nie mozna liczyć na przyklad raked hand od na przykład 25c rake w tym przypadku są zliczane wszystkie raked hand z ktorych została wzięta prowizja.

Natomiast punkty FPP też nie działają tak jak powinny i zostały narazie wycofane z softu, żeby gracze nie pytali się co kilka dni kiedy będzie mozna za nie dostac.

1500$ rake to dla sredniego gracza nie jest tak duzo i ta promocja miała być dodatkiem do obecnej oferty nie zapominajcie że jesteście graczami rakeback. W innych roomach nikt wam nie nawali nagrod za kilka $ rake

Wedlug mnie dla części osob ktore generuja rake jest to miły dodatek

Pozdrawiam
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   chmielu 

• Postów 103
  • Interests:KarpackieSuperMocne ;D

Napisano 22 czerwiec 2007 - 22:01

pokerzysci.pl napisał:

Sprawa Raked hand to nie chodzi o to, że nie mozna ich sprawdzić itp. ale chodzi o to, że nie mozna liczyć na przyklad raked hand od na przykład 25c rake w tym przypadku są zliczane wszystkie raked hand z ktorych została wzięta prowizja.

AHa, rozumiem, w porzadku zgadzam sie, prosilem ich kiedys by mi zliczyli, to napisali ze pracuja nad tym :D
1500$ owszem jest do wyrobienia (bo 150$ to na luzaku w ciagu tygodnia sie da). Ale nie ukrywajmy ze nie dosc ze niskie limity w ogole nie wchodza w gre przy 2miesiecznym zakresie czasu (mysle ze min 0.50/1.00 NL), to i oczywiscie trzeba kilka godzin dziennie poswiecac na stoliki. Wtedy sprawa staje sie prosta. Jesli kogos na to stac, mysle ze da sobie rade.
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 22 czerwiec 2007 - 22:21

Z tego wszystkiego jesteśmy no1 w narzekaniu już wszyscy menagerowie o tym mowią, że polacy najbardziej narzekają na wszystko.
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 22 czerwiec 2007 - 22:22

HEHEHE
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   trojkat 

• Postów 84

Napisano 22 czerwiec 2007 - 22:27

pokerzysci.pl no chyba sie zgodzisz tu z nami ze pierwsza oferta w porownaniu do drugiej to jak niebo do ziemi :)
niepodlega to nawet dyskusji :lol:
Maxwell
0

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   damianwin 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 24

Napisano 23 czerwiec 2007 - 11:35

hehe no to jednak nie wpłacam tam w sierpniu :wink:
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 23 czerwiec 2007 - 11:52

trojkat napisał:

pokerzysci.pl no chyba sie zgodzisz tu z nami ze pierwsza oferta w porownaniu do drugiej to jak niebo do ziemi :)
niepodlega to nawet dyskusji :lol:

Żeby w boss media mozna było zliczać minimalne rh za iles tam rake to ta oferta zostala by ale niestety nie ma takiej mozliwośći i za 5000 centow nie zasponsoruje nagrod wartych 150$
0

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   PokerHeaven 

• Grupa: Moderator
  • Postów 13

Napisano 25 czerwiec 2007 - 09:46

Cytat

pokerzysci.pl no chyba sie zgodzisz tu z nami ze pierwsza oferta w porownaniu do drugiej to jak niebo do ziemi
niepodlega to nawet dyskusji

witam,

osobiscie uwazam, ze promocja nie jest zla. $1500 rake w dwa miesiace nie jest wielka kwota. Podobna promocje PokerHeaven robi w Rumunii, z tym ze tam identyczny rake nalezy wyrobic w jeden miesiac. I wlasnie w Rumunii promocja spotkala sie z bardzo duzym odzewem. Jednak przelozylem ja na warunki Polskie i rake rozlozylem na dwa miesiace.

Byc moze dla poczatkujacych graczy bedzie to trudne, ale dlaczego nie sprobowac?

Pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie

Michał Jagodziński- Polski Manager :: PokerHeaven

Email:mike@pokerheaven.com
MSN: mike@pokerheaven.com

PokerHeaven, więcej niż tylko poker...
0

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   Teofil 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 2

Napisano 10 lipiec 2007 - 10:27

W i4poker na podstawie reku i rh są naliczane VIPy, wiec jakos to mozna zrobic. Szkoda, ze już nie ma tej pierwszej wersji promocji, bo nie ukrywam, że kulki antystresowki czesto by sie przydały:). Jezeli chodzi o wyrabianie raku to najlepsza jest do tego Omaha:)
0

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 10 lipiec 2007 - 11:43

Teofil napisał:

W i4poker na podstawie reku i rh są naliczane VIPy, wiec jakos to mozna zrobic. Szkoda, ze już nie ma tej pierwszej wersji promocji, bo nie ukrywam, że kulki antystresowki czesto by sie przydały:). Jezeli chodzi o wyrabianie raku to najlepsza jest do tego Omaha:)

to jest inny roomm inna siec inny system naliczania
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2