Bardzo dobre Turnieje Gwarantowane ( poniżej kosztów)
Napisano 17 czerwiec 2007 - 12:52
Chciałbym polecić wszystkim graczom bardzo dobre turnieje gwarantowane, w których zwsze jest mało graczy i warto to wykorzystać.
Na przykład wczoraj gwarant o 25000 i tylko 425 osób a żeby turniej był w kosztach na 0 powinno być ponad 560 osób.
Wczoraj udało mi się zakwalifikować na dzisiejszy gwarant o 100.000$ gdzie kwalifikacje były za 4,40 a gwarantowane było 25 miejscowek w tym gwarancie 100k
Otwórz konto gracza z tego linku i zagraj: Bodog.com
Do tego bonus 10% aż do 100$ dodawany odrazu do konta gracza dodam, że taki bonus jest za każdą wpłatę.
Ten room jest warty polecenia ponieważ jest strasznie niski poziom ponieważ dużo graczy jest z bukmacherki, a wiemy jacy to słabi gracze.
Powodzenia
Napisano 17 czerwiec 2007 - 13:58
Napisano 17 czerwiec 2007 - 14:30
bor9999 napisał:
Jak coś to polecam to co w pierwszym poscie. Wczoraj polecilem kilku osobom to przynaajmniej 2 są zadowolone jedna 2 miejsce w 4,5k gwarancie a druga w takim samym 17 miejsce.
Mansion to powiem tak są problemy z wypłatą jeden uzytkownik z tego forum czekal sporo i żadali skanów.
W bossmedia dzis jest turniej o 100k i ostatnio grało 1200 osob ciekawe ile bedzie w bodogu o 100k ale nie przewiduje duzo osob. Jeszcze nie spotkałem turnieju co gralo by wiecej osobniz by sie opłacalo.
Pozdrawiam
Napisano 17 czerwiec 2007 - 16:22
pokerzysci.pl napisał:
Niestety nie ma już tego bonusa od jakiegoś czasu. Ale za tak jak pisałeś jest bardzo dużo turniejów z gwarantowaną pulą.
Gratuluje kwalifikacji i powodzenia życzę.
Napisano 17 czerwiec 2007 - 19:09
Godek napisał:
pokerzysci.pl napisał:
Niestety nie ma już tego bonusa od jakiegoś czasu. Ale za tak jak pisałeś jest bardzo dużo turniejów z gwarantowaną pulą.
Gratuluje kwalifikacji i powodzenia życzę.
Jak to nie ma jak jest i dalej promuja ten bonus na głównej stronie...
Napisano 17 czerwiec 2007 - 20:44
Pozdrawiam
Napisano 17 czerwiec 2007 - 21:05
bor9999 napisał:
Jak chcesz w mansionie rakeback to zapraszam na www.rake-back.pl i tu bedziesz miał 36% w tym roomie
Napisano 24 czerwiec 2007 - 17:08
pokerzysci.pl napisał:
krz1981 napisał:
czyli jest
A wpłacaliście pieniądze, żeby to sprawdzić czy tylko widzieliści ena stronei głównej?
Bo ja od paru miesięcy regularnie tam wpłacam przynajmniej raz w miesiącu i od jakiegoś już czasu nie dostaję tego bonusa.
Napisano 25 czerwiec 2007 - 00:22
Godek napisał:
pokerzysci.pl napisał:
krz1981 napisał:
czyli jest
A wpłacaliście pieniądze, żeby to sprawdzić czy tylko widzieliści ena stronei głównej?
Bo ja od paru miesięcy regularnie tam wpłacam przynajmniej raz w miesiącu i od jakiegoś już czasu nie dostaję tego bonusa.
Ponieważ oni robią coś takiego jak ktoś bierze bonus wiecej razy to zostaje potraktowany jako gracz wyludzajacy bonus u nich bonusy sa łatwe i dlatego tak traktuja gracze. Dlatego graczowi zostaja zablokowane bonusy
Napisano 25 czerwiec 2007 - 10:29
Napisano 25 czerwiec 2007 - 11:42
tomek napisał:
To było gwarantowane 20 miejscowek nawet jakby grało 40 osob to i tak by było 25 takich wejściówek.
Ja grałem w takim turnieju w sobote.
Wczoraj jeden z naszych uzytkowników też z takiej wejściówki grał w tym 100k i był juz w nagradzanych miejscach.
Jak skonczył to może się sam pochwali w temacie ciekawe wyniki
Pozdrawiam
Napisano 25 czerwiec 2007 - 18:37
pokerzysci.pl napisał:
No to w takim razie po co piszesz, że za każdą wpłatę?
Rozumiem, że sa tacy którzy chcą wyłudzać i wpłacają kase kilka razy dziennie. Ale jeżeli ktoś robi depozyt raz na miesiąc to raczej trudno go zakwalifikować do tzw "wyłudzaczy". Aby zakończyć tą wymianę zdań, podejrzewam że po prostu jest limit kilku wpłat co do tego bonusu i ja go przekroczyłem. Ale to trzeba doczytać w regulaminie, a nie chce mi się tego robić
Napisano 26 czerwiec 2007 - 00:12
Godek napisał:
pokerzysci.pl napisał:
No to w takim razie po co piszesz, że za każdą wpłatę?
Rozumiem, że sa tacy którzy chcą wyłudzać i wpłacają kase kilka razy dziennie. Ale jeżeli ktoś robi depozyt raz na miesiąc to raczej trudno go zakwalifikować do tzw "wyłudzaczy". Aby zakończyć tą wymianę zdań, podejrzewam że po prostu jest limit kilku wpłat co do tego bonusu i ja go przekroczyłem. Ale to trzeba doczytać w regulaminie, a nie chce mi się tego robić
Wcześniej było tak że za każdą wpłate
Napisano 26 czerwiec 2007 - 20:06
Napisano 27 czerwiec 2007 - 22:26
Pozdrawiam
Napisano 28 czerwiec 2007 - 17:13
Wprawdzie mała pula (500$) ale ludzi ok. 150 z buy in $1,10
Udostępnij ten temat: