Pokerzysci.com: Bardzo dobre Turnieje Gwarantowane ( poniżej kosztów) - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Bardzo dobre Turnieje Gwarantowane ( poniżej kosztów)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 17 czerwiec 2007 - 12:52

Witam

Chciałbym polecić wszystkim graczom bardzo dobre turnieje gwarantowane, w których zwsze jest mało graczy i warto to wykorzystać.

Na przykład wczoraj gwarant o 25000 i tylko 425 osób a żeby turniej był w kosztach na 0 powinno być ponad 560 osób.

Wczoraj udało mi się zakwalifikować na dzisiejszy gwarant o 100.000$ gdzie kwalifikacje były za 4,40 a gwarantowane było 25 miejscowek w tym gwarancie 100k

Otwórz konto gracza z tego linku i zagraj: Bodog.com

Do tego bonus 10% aż do 100$ dodawany odrazu do konta gracza dodam, że taki bonus jest za każdą wpłatę.

Ten room jest warty polecenia ponieważ jest strasznie niski poziom ponieważ dużo graczy jest z bukmacherki, a wiemy jacy to słabi gracze.

Powodzenia
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   bor9999 

• Grupa: VIP
  • Postów 169
  • Interests:Poker i .............................

Napisano 17 czerwiec 2007 - 13:58

spoko opcja ja wlasnie szukam czegos w tym stylu bo pod koniec czerwca odblokuja mi kase na koncie i mam zamiar czesc wplacic do jakiegos pooker roomu jakies 350 zl i wlasnie mysle gdzie moze na poker heaven ale niewiem mysle tez o mansion poker bo sa tam codziennie turnieje z gwarantowana pola 100,000tys a co lepsze po 1 h dokladaja 50tys podobno.jak bys mogl to polec mi cos bo na poker heaven i tak pod koniec miesiaca dostane zwrot kasy i 50$ z klubu VIP.A jak dobrze pojdzie to i na party pooker 40$ mi wpadnie z bonussa.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 17 czerwiec 2007 - 14:30

bor9999 napisał:

spoko opcja ja wlasnie szukam czegos w tym stylu bo pod koniec czerwca odblokuja mi kase na koncie i mam zamiar czesc wplacic do jakiegos pooker roomu jakies 350 zl i wlasnie mysle gdzie moze na poker heaven ale niewiem mysle tez o mansion poker bo sa tam codziennie turnieje z gwarantowana pola 100,000tys a co lepsze po 1 h dokladaja 50tys podobno.jak bys mogl to polec mi cos bo na poker heaven i tak pod koniec miesiaca dostane zwrot kasy i 50$ z klubu VIP.A jak dobrze pojdzie to i na party pooker 40$ mi wpadnie z bonussa.

Jak coś to polecam to co w pierwszym poscie. Wczoraj polecilem kilku osobom to przynaajmniej 2 są zadowolone jedna 2 miejsce w 4,5k gwarancie a druga w takim samym 17 miejsce.

Mansion to powiem tak są problemy z wypłatą jeden uzytkownik z tego forum czekal sporo i żadali skanów.

W bossmedia dzis jest turniej o 100k i ostatnio grało 1200 osob ciekawe ile bedzie w bodogu o 100k ale nie przewiduje duzo osob. Jeszcze nie spotkałem turnieju co gralo by wiecej osobniz by sie opłacalo.

Pozdrawiam
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 17 czerwiec 2007 - 16:22

pokerzysci.pl napisał:

Do tego bonus 10% aż do 100$ dodawany odrazu do konta gracza dodam, że taki bonus jest za każdą wpłatę.

Niestety nie ma już tego bonusa od jakiegoś czasu. Ale za tak jak pisałeś jest bardzo dużo turniejów z gwarantowaną pulą.

Gratuluje kwalifikacji i powodzenia życzę.
Pzdr
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   bor9999 

• Postów 169

Napisano 17 czerwiec 2007 - 16:23

no to dozobaczenia na stolikach na bodog :mrgreen:
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 17 czerwiec 2007 - 19:09

Godek napisał:

pokerzysci.pl napisał:

Niestety nie ma już tego bonusa od jakiegoś czasu. Ale za tak jak pisałeś jest bardzo dużo turniejów z gwarantowaną pulą.

Gratuluje kwalifikacji i powodzenia życzę.

Jak to nie ma jak jest i dalej promuja ten bonus na głównej stronie...
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 17 czerwiec 2007 - 20:15

tez widzialem ten bonus na stronie glownej;0

czyli jest
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 17 czerwiec 2007 - 20:44

Zapraszam na 22.00 na 100k gwarant 109 wpisowe jest narazie 428 graczy na 15 min przed na bosie w takim samym było dzis ponad 900

Pozdrawiam
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 17 czerwiec 2007 - 21:05

bor9999 napisał:

Jak chcesz w mansionie rakeback to zapraszam na www.rake-back.pl i tu bedziesz miał 36% w tym roomie
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 24 czerwiec 2007 - 17:08

pokerzysci.pl napisał:

krz1981 napisał:

czyli jest

A wpłacaliście pieniądze, żeby to sprawdzić czy tylko widzieliści ena stronei głównej?

Bo ja od paru miesięcy regularnie tam wpłacam przynajmniej raz w miesiącu i od jakiegoś już czasu nie dostaję tego bonusa.
Pzdr
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   bor9999 

• Postów 169

Napisano 24 czerwiec 2007 - 18:14

moze jest za kilka pierwszych depozytow tak ja na PH
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 25 czerwiec 2007 - 00:22

Godek napisał:

pokerzysci.pl napisał:

krz1981 napisał:

czyli jest

A wpłacaliście pieniądze, żeby to sprawdzić czy tylko widzieliści ena stronei głównej?

Bo ja od paru miesięcy regularnie tam wpłacam przynajmniej raz w miesiącu i od jakiegoś już czasu nie dostaję tego bonusa.

Ponieważ oni robią coś takiego jak ktoś bierze bonus wiecej razy to zostaje potraktowany jako gracz wyludzajacy bonus u nich bonusy sa łatwe i dlatego tak traktuja gracze. Dlatego graczowi zostaja zablokowane bonusy
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   tomek 

• Postów 67

Napisano 25 czerwiec 2007 - 10:29

A w tych kwalfikacjach do 100k to ile osób gra, że jest aż 25 wejściówek i jak często są kwalfikacje?
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 25 czerwiec 2007 - 11:42

tomek napisał:

A w tych kwalfikacjach do 100k to ile osób gra, że jest aż 25 wejściówek i jak często są kwalfikacje?

To było gwarantowane 20 miejscowek nawet jakby grało 40 osob to i tak by było 25 takich wejściówek.

Ja grałem w takim turnieju w sobote.

Wczoraj jeden z naszych uzytkowników też z takiej wejściówki grał w tym 100k i był juz w nagradzanych miejscach.

Jak skonczył to może się sam pochwali w temacie ciekawe wyniki

Pozdrawiam
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 25 czerwiec 2007 - 18:37

pokerzysci.pl napisał:

No to w takim razie po co piszesz, że za każdą wpłatę?

Rozumiem, że sa tacy którzy chcą wyłudzać i wpłacają kase kilka razy dziennie. Ale jeżeli ktoś robi depozyt raz na miesiąc to raczej trudno go zakwalifikować do tzw "wyłudzaczy". Aby zakończyć tą wymianę zdań, podejrzewam że po prostu jest limit kilku wpłat co do tego bonusu i ja go przekroczyłem. Ale to trzeba doczytać w regulaminie, a nie chce mi się tego robić :D
Pzdr
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 26 czerwiec 2007 - 00:12

Godek napisał:

pokerzysci.pl napisał:

No to w takim razie po co piszesz, że za każdą wpłatę?

Rozumiem, że sa tacy którzy chcą wyłudzać i wpłacają kase kilka razy dziennie. Ale jeżeli ktoś robi depozyt raz na miesiąc to raczej trudno go zakwalifikować do tzw "wyłudzaczy". Aby zakończyć tą wymianę zdań, podejrzewam że po prostu jest limit kilku wpłat co do tego bonusu i ja go przekroczyłem. Ale to trzeba doczytać w regulaminie, a nie chce mi się tego robić :D

Wcześniej było tak że za każdą wpłate
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   damianwin 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 24

Napisano 26 czerwiec 2007 - 20:06

Gram od dzisaj w tym pokerroomie.Po paru godzinach na NL10 nie zauważyłem typowych sharków, większość to typowe fishe i calling station. Po za tym jest troche maniaków na których można łatwo zarobić,ale też nieźle się naciąć jeśli szczęście im sprzyja oraz kilka "skał" którymi nie ma co się przejmować, wystarczy kliknąć fold kiedy już raisują.Na początku byłem w plecy przez walkę z maniakami, przegrywałem ze strong pockets, raz przegrałem cały BI mając strita.Jednak wkońcu grając swoję jestem prawie 30$ na plusie.Zamierzam wkrótce obadać satelitki w których nie gra zbyt dużo osób co już słusznie ktoś zauważył.
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 27 czerwiec 2007 - 22:26

Ja tam gram głównie gwwaranty i jestem założenia po co się pchać tam gdzie jest duzo ludzi jak można zagrać w lepszych turniejach z mniejszą liczbą graczy.

Pozdrawiam
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   nowy23 

• Postów 223

Napisano 28 czerwiec 2007 - 17:13

Polecam Unibet godz. 12.30

Wprawdzie mała pula (500$) ale ludzi ok. 150 z buy in $1,10
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   tomek 

• Postów 67