Pokerzysci.com: Neteller a konta bankowe - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Neteller a konta bankowe

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Grupa: VIP
  • Postów 400

Napisano 06 luty 2008 - 08:50

Aston1906 napisał:

Obawiam się, że żeby wypłacić pieniądze przetransferowane na pokeroomie, trzeba najpierw nimi trochę pograć (ile to pewnie zależy od roomu). Tak jest np na Party. Nie wiem jak na CD, ale ponieważ każdy room ponosi koszty withdrawali, na pewno nie chcą być tylko i wyłącznie "punktem przerzutowym" pieniędzy

za pierwszym razem jak chcialem wyplacic kase to mi napisali ze musze zrobic jeszcze 9000 punktow, a na koncie mialem zaledwie 800. Drugi raz zlecilem polecenie wyplaty i kasa poszla bez problemu. Wystraczy ich troche pomeczyc i w koncu puszcza przelew
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Tomix 

• Postów 184

Napisano 20 marzec 2008 - 14:05

Mam zamiar założyc sobie konto bankowe na Inteligo. Orientuje się ktoś czy takie konto może byc podane do weryfikacji na netellerze ?
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   JOPY 

• Postów 544
  • Gadu-Gadu: 3489677

Napisano 20 marzec 2008 - 16:31

mam na inteligo konto i wszystko jest ok!
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Tomix 

• Postów 184

Napisano 20 marzec 2008 - 18:51

To świetnie. Natomiast weryfikacja u nich to makabra :(. Wskoczyłem na 3 krok czyli kuriera . Weryfikacja konta oni muszą zadzwonic i to już mam zaliczone. Teraz umówione spotkanie z kurierem i dyskretne pytanie i odpowiedź. Zdecydowanie trudno jest założyc konto na Inteligo. Ale akurat b. potrzebuje :/ Może ktos mi odpowiedziec na 2 pytanka b.ważne. IBAN to mój numer konta 26 cyfrowy z PL na początku?? I skąd wziąc kod bic - swift? . Z góry dzięki.
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2