Pokerzysci.com: Neteller a konta bankowe - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Neteller a konta bankowe

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   matinho 

• Grupa: VIP
  • Postów 25

Napisano 29 kwiecień 2007 - 00:46

Witam!
Jak to jest z tym Netellerem. Mam zarejestrowane jedno konto bankowe i tylko na nie moge wypłacac kase, czy jest mozliwośc przelewania na kilka kont??
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   stanek 

• Postów 52

Napisano 25 lipiec 2007 - 10:14

matinho napisał:

Witam!
Jak to jest z tym Netellerem. Mam zarejestrowane jedno konto bankowe i tylko na nie moge wypłacac kase, czy jest mozliwośc przelewania na kilka kont??

O ile pamietam -tak. Ale trzeba kazde z nich rejestrowac.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   nowy23 

• Postów 223

Napisano 25 lipiec 2007 - 14:45

Dokładnie tak jak napisał stanek + weryfikacja każdego nowego konta poprzez mikrowpłatę.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   zbik84 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 5
  • Interests:poker

Napisano 30 lipiec 2007 - 17:26

a czy do dwoch rachunkow w Neteller mozna zarejestrowac jedno konto bankowe polskie?
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 09 sierpień 2007 - 12:05

zbik84 napisał:

a czy do dwoch rachunkow w Neteller mozna zarejestrowac jedno konto bankowe polskie?

nie mozna miec 2 rachunkow neteller na jedna osobe nie mozna rejestrowac takich samych rachunkow bankowych do roznych kont neteller. Nie polecam tez wplacania komus ze swojego konta neteller poniewaz bedzie to grozilo blokada i utrata srodkow.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Aston1906 

• Postów 95

Napisano 05 luty 2008 - 09:43

Czy ktoś ma pomysł jak wypłacić pięniądze z Netellera nie mając zweryfikowanego konta bankowego?

Mój znajomy ma taki problem, bo nie może z pewnych względów posiadać żadnego osobistego rachunku bankowego.

Czy istnieje jakiś sposób na wyjście z tej sytuacji?
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 05 luty 2008 - 09:49

mozna przeslac innemu uzytkownikowi netellera pieniadze a on wyplaci i ci da (chyba ze tez nie ma konta w banku;])
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   nowy23 

• Postów 223

Napisano 05 luty 2008 - 11:53

Aston1906 napisał:

Czy ktoś ma pomysł jak wypłacić pięniądze z Netellera nie mając zweryfikowanego konta bankowego?

Mój znajomy ma taki problem, bo nie może z pewnych względów posiadać żadnego osobistego rachunku bankowego.

Przelej na buka którego masz w tej samej walucie (żeby nie tracić na przeliczaniu) i później do banku.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 05 luty 2008 - 11:59

nowy23 napisał:

Aston1906 napisał:

Przelej na buka którego masz w tej samej walucie (żeby nie tracić na przeliczaniu) i później do banku.

przeciez napisal ze nie ma konta bankowego.
Jedyny sposob to wlasnie przelac na konto kumpla, pozniej na bankowe konto kumple i sie rozlczyc, ja tak robilem zanim nie zweryfikowalem sobie mb.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Aston1906 

• Postów 95

Napisano 05 luty 2008 - 12:16

Niestety, przelewy wewnętrzne na konta innych użytkowników Netellera nie są już od jakiegoś czasu możliwe. Gdyby było inaczej to bym nie pytał, bo właśnie mój znajomy planowął przelać mi tę kasę, ale dowiedział się, że nici z tego, bo zmieniły się jakieś zapisy brytyjskiego prawa w tej kwestii. To samo dotyczy moneybookers.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   nowy23 

• Postów 223

Napisano 05 luty 2008 - 12:25

do wywalenia
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 05 luty 2008 - 12:25

kiedy to sie zmienilo?? ja 2tyg temu przelewalem na mb. Ewentualnie mozesz wplacic ta kase na CDpoker i tam jest mozliwosc przelewania pieniedzy miedzy graczmi.
Lubie gre na przypal
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Aston1906 

• Postów 95

Napisano 05 luty 2008 - 17:04

Problem w tym, że byłeś już najprawdopodobniej wcześniej weryfikowany, tj miałeś zweryfikowane konto bankowe. Ja też tak miałem i na Netku i na mb.
Niestety mój znajomy nie może posiadać osobistego rachunku bankowego, a to od jakiegoś czasu uniemożliwia wewnętrzne przelewy na Netku i mb.
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 05 luty 2008 - 17:17

Aston1906 napisał:

Problem w tym, że byłeś już najprawdopodobniej wcześniej weryfikowany, tj miałeś zweryfikowane konto bankowe. Ja też tak miałem i na Netku i na mb.
Niestety mój znajomy nie może posiadać osobistego rachunku bankowego, a to od jakiegoś czasu uniemożliwia wewnętrzne przelewy na Netku i mb.

de facto tam mozna podac byle jaki numer konta, niekoniecznie swoj, bo weryfikacja polega nie na tym ze sprawdzaja czy to konto bankowe nalezy do ciebie tylko sprawdzaja czy ktos sie nie wlamuje na twoje konto mb (dlatego list przychodzi na twoj adres). wiec niech twoj znajomy poda numer konta jakiegos innego znajomego (ale nie wykorzystywany nigdy na mb!) i po sprawie (a przynajmniej tak mi sie wydaje) bo przyjdzie do niego list, nastapi weryfikacja i juz bedzie mogl ci przeslac przez netka/mb te dolary.
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 05 luty 2008 - 19:56

hustla napisał:

Aston1906 napisał:

de facto tam mozna podac byle jaki numer konta, niekoniecznie swoj, bo weryfikacja polega nie na tym ze sprawdzaja czy to konto bankowe nalezy do ciebie tylko sprawdzaja czy ktos sie nie wlamuje na twoje konto mb (dlatego list przychodzi na twoj adres). wiec niech twoj znajomy poda numer konta jakiegos innego znajomego (ale nie wykorzystywany nigdy na mb!) i po sprawie (a przynajmniej tak mi sie wydaje) bo przyjdzie do niego list, nastapi weryfikacja i juz bedzie mogl ci przeslac przez netka/mb te dolary.

z tego co ja wiem to jak mi weryfikowaki konto na nettelerze to wysylali mi jakas liczbe centow i ja jak doszedl przelew na konto to musialem do nich zadzwonic i podac ile mi wplacili a list przychodzi na chate przy weryfikacji adresu domowego i to na mb a nie na netteler ;)

pozdrawiam
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 05 luty 2008 - 20:12

krz1981 napisał:

hustla napisał:

Aston1906 napisał:

z tego co ja wiem to jak mi weryfikowaki konto na nettelerze to wysylali mi jakas liczbe centow i ja jak doszedl przelew na konto to musialem do nich zadzwonic i podac ile mi wplacili a list przychodzi na chate przy weryfikacji adresu domowego i to na mb a nie na netteler ;)

pozdrawiam

nie wyklucza to mozliwosci podania konta kolegi a nie swego
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 05 luty 2008 - 20:40

no mi sie wlasnie wydaje ze nie poniewaz nie beda sie zgadzaly dane do konta w banku
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 05 luty 2008 - 20:58

krz1981 napisał:

no mi sie wlasnie wydaje ze nie poniewaz nie beda sie zgadzaly dane do konta w banku

dobra to juz odrzucmy ta opcje z netellerem ;] ale nic nie stoi na przeszkodzie aby przelac pieniadze z netellera na pokerroom (do tego nie trzeba weryfikacji) i z pokeroomu na mb i tam zweryfikowac listownie i wyplacic na konto kolegi.
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 05 luty 2008 - 21:02

hustla napisał:

krz1981 napisał:

dobra to juz odrzucmy ta opcje z netellerem ;] ale nic nie stoi na przeszkodzie aby przelac pieniadze z netellera na pokerroom (do tego nie trzeba weryfikacji) i z pokeroomu na mb i tam zweryfikowac listownie i wyplacic na konto kolegi.

ltawiej na cdpoker, na konto kolegi na cdpoker i on majac juz zweryfikowane sobie wyplaca, dzieki temu nie trzeba mb weryfikowac
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Aston1906 

• Postów 95

Napisano 05 luty 2008 - 21:53

Obawiam się, że żeby wypłacić pieniądze przetransferowane na pokeroomie, trzeba najpierw nimi trochę pograć (ile to pewnie zależy od roomu). Tak jest np na Party. Nie wiem jak na CD, ale ponieważ każdy room ponosi koszty withdrawali, na pewno nie chcą być tylko i wyłącznie "punktem przerzutowym" pieniędzy
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2