Wplacilem kase do Titanpoker.com.com/cgi-bin/redir.cgi?id=N&member=pokerzyscipl&profile=pokerz&lang=pl" target="_blank">Titanpoker.com.com.com/cgi-bin/redir.cgi?id=N&member=pokerzyscipl&profile=pokerz&lang=pl" target="_blank">Titanpoker.com.com/cgi-bin/redir.cgi?id=N&member=pokerzyscipl&profile=pokerz&lang=pl" target="_blank">Titanpoker.com.com.com.com/cgi-bin/redir.cgi?id=N&member=pokerzyscipl&profile=pokerz&lang=pl" target="_blank">Titanpoker.com.com/cgi-bin/redir.cgi?id=N&member=pokerzyscipl&profile=pokerz&lang=pl" target="_blank">Titanpoker.com.com.com/cgi-bin/redir.cgi?id=N&member=pokerzyscipl&profile=pokerz&lang=pl" target="_blank">Titanpoker.com.com/cgi-bin/redir.cgi?id=N&member=pokerzyscipl&profile=pokerz&lang=pl" target="_blank">Titanpoker.com.com.com.com przez moneybooker, pieniadze z Moneybookers.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com.com wyslali ale nie ma ich na koncie w pokerromie, menager mi powiedzial ze jak nie dojda do jutra to mam im wyslac potwierdzenie transakcji. Jak mam to zrobic?
Strona 1 z 1
WAZNE!!!!!!!!
Napisano 06 marzec 2007 - 14:12
Witam
Poprostu zrobić screna z historii tranzakcji i to powinno wystarczyc.
Pozdrawiam
Poprostu zrobić screna z historii tranzakcji i to powinno wystarczyc.
Pozdrawiam
Napisano 23 lipiec 2007 - 09:32
Klammer napisał:
to ja wiem ale jak sie robi screena?
Naciskasz klawisz "PrintScreen" i wklejasz zawartosc schowka np. do Painta.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Logowanie »