Czesc. Mam pytanie odnośnie tego freerolla. Jak mam sie do niego zarejestrować ? Na stronie głównej portalu pokerzysci.pl jest napisane ze wystarczy się tylko zarejestrowac w poker roomie Betsson.com.com/cgi-bin/redir.cgi?member=pawelrad&profile=cdp100pl29&lang=pl" target="_blank">Betsson.com.com i automatycznie zostanie sie zapisanym do tego turnieju. Zrobilem to wszystko i jakoś mnie nie ma na liscie. Niech ktos napisze jak to zrobic. Z góry dzięki
Strona 1 z 1
Freeroll do EPT Dortmundzie w CDpoker
Napisano 25 styczeń 2007 - 12:31
Dzieki za pomoc ale nadal nie ma mnie na liscie, nie wiem dlaczego moze ja powinienem podać im mój username. Ja tam mam inny username i nickneme. Jak bys mogł jeszcze to sprawdzić to by było super.
Mój username to CPR67234512. Z góry dzięki.
Pozdro!
Mój username to CPR67234512. Z góry dzięki.
Pozdro!
Napisano 26 styczeń 2007 - 13:54
Witam
Wysłalem info do mojego menagera ale jest on na urlopie jak wroci załatwi to. jak by dopisali ciebie do listy to daj znac.
Pozdrawiam
Wysłalem info do mojego menagera ale jest on na urlopie jak wroci załatwi to. jak by dopisali ciebie do listy to daj znac.
Pozdrawiam
Napisano 30 styczeń 2007 - 16:40
witam
każdy gracz musi dokonac minimalnego depozytu i wtedy zostaje automatycznie dopisany. Depozyt minimalny to 20$ bonus powitalny 150% aż do 500$ + 15$ odrazu do konta gracza na grę.
pozdrawiam
każdy gracz musi dokonac minimalnego depozytu i wtedy zostaje automatycznie dopisany. Depozyt minimalny to 20$ bonus powitalny 150% aż do 500$ + 15$ odrazu do konta gracza na grę.
pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1