Przegrane większe pule
Napisano 20 marzec 2008 - 13:01
hehehe przypomnialo mi sie ze keidys kilka lat temu tez przywalilem w klawiature ze az przyciski powyskakiwaly jak na tym filmie
ale zeby monitorem rzucac, ooo to juz wyzsza kur...ica musi byc
Napisano 17 czerwiec 2008 - 22:15
takie zachpwanie jest normalne
podczas kazdej gry rywalizacji. ja grywalem sobie On line w cos podobnego to Csa i wiem ze tak jest. jednoczesnie rozmawiajac z kolegami z druzyny na teamspeak-u podczas gry na serwerze albo meczu klanowego. wiem jakie emucje panuja jak sie ludzie denearwuja i w gre nie wchodzi nawet złotówka>!
Live fast.! play Hard.
Napisano 08 lipiec 2008 - 09:26
Użytkownik Samuraj1 dnia wto, 23 sty 2007 - 23:29 napisał
o To moja taktyka na rozluznie nie sie po przegranyc bolących pulach
panowie służą przykładem> http://www.klimacik....cs_players.html ;] 
Ci panowie idealnie nadają się do gry w pokera
!!! Pozdrawiam !!!
Napisano 09 lipiec 2008 - 17:08
Co jak co, ale cs potrafi wyprowadzić z równowagi
Ale jeszcze nic nie zniszczyłem
Szkoda mi mojej myszki za 150 zł (którą specjalnie do csa zresztą kupiłem) no a monitora nie ruszam
Ale swoją drogą mam takiego znajomego co wyrzucił przez okno ps2, nie ma pillota od telewizora, wieży i dvd (wszystkie albo o ziemie albo o sciane) no i komórkę też ma już z 3 w tym roku (za jedną którą przewiercił wiertarką jeszcze splaca raty
)
Ale jeszcze nic nie zniszczyłem
Szkoda mi mojej myszki za 150 zł (którą specjalnie do csa zresztą kupiłem) no a monitora nie ruszam
Ale swoją drogą mam takiego znajomego co wyrzucił przez okno ps2, nie ma pillota od telewizora, wieży i dvd (wszystkie albo o ziemie albo o sciane) no i komórkę też ma już z 3 w tym roku (za jedną którą przewiercił wiertarką jeszcze splaca raty
Udostępnij ten temat: