Pokerzysci.com: EPT Warszawa tylko dla naszych użytkowników - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

EPT Warszawa tylko dla naszych użytkowników

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7910
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 26 January 2007 - 21:42

matti napisał:

witam,
wlasnie sie zarejestrowalem z linka podanego w 1 poscie
mam pytanko odnosnie tego BI 200 PartyPoker.com ktore nalezy wyrabiac miedzy 1-28.02 czy moge zaczac juz teraz??

Tak jak podane w BUY - IN że dopiero od 1-28.

Ale są bonusy do wyboru i mozesz sobie bonusik wyrobic do tego czasu w zależności od wielkości.

Godek ja sie zapisałem i zanim wpłaciłem kaske to zapisałem sie do freerolla to chyba mozna tak.

Pozdrawiam
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Grupa: VIP
  • Postów 193

Napisano 26 January 2007 - 22:15

To też spróbuję się gdzieś zapisać. Te punkty zdobywa się za raked hands? Jak tak to za ile rake dają jeden punkt? Coraz większą mam ochotę zagrać w tym freerollu i wydaje mi się, że miesiąc powinien wystarczyć, żeby ugrać te punkty.
Pzdr
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany    

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 0

Napisano 26 January 2007 - 22:19

Jakie sa metody wpłaty ?
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   krstx 

• Postów 20

Napisano 26 January 2007 - 22:19

A jesli ja zarejestrowałem sie wcześniej na BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com jak jeszcze było w B2B i teraz się przerejestrowałem do nowej sieci to moge grać ?

Możliwe , że wczesniej rejestrowałem sie z twojego liku ale nie pamiętam.
krstx aka orange
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   bialy331 

• Postów 88

Napisano 26 January 2007 - 22:24

Jakie sa metody wpłaty, nie mam Netellerza.
Jest mozliwosc wplaty poprzez Moneybookers.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com.com albo poprzez przelew bankowy, jezeli nie to jak wplacic pieniadze ?
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 26 January 2007 - 22:32

A co to jest Netellerz? Może Nettalerz ;)

Nie da się wpłacić przez Moneybookers.com tak jak pisałem wcześniej. Można przez bank transfer czyli przelew, ale ja Ci propnuje zrobić tak: załóż sobie konto na netellerze wypłać na niego pieniądze z jakiegoś roomu i wpłać na Bestpokera. Jak masz jakieś fundusze np. na Celebpoker.com to nie będzie z tym problemu.
Pzdr
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany    

• Postów 0

Napisano 26 January 2007 - 22:42

Godek dzieki a sam w poscie wyrzej tak pisales Netellerze
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7910

Napisano 26 January 2007 - 22:55

krstx napisał:

A jesli ja zarejestrowałem sie wcześniej na BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com jak jeszcze było w B2B i teraz się przerejestrowałem do nowej sieci to moge grać ?

Możliwe , że wczesniej rejestrowałem sie z twojego liku ale nie pamiętam.

Proszę podaj nickname i ja to sprawdzę. oferta jest tak zrobiona żeby mogli zagrac tylko gracze rejestrujacy sie tylko z naszego serwisu. W innym przypadku nie zagrało by tych powiedzmy min 200 tylko z 2000 graczy przybywajacych z całej sieci Ongame.

Wpłaty VISA, https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com/signup/index.jsf?aPId=MTUxMjAzMCsy" target="_blank">https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com.com/signup/index.jsf?aPId=MTUxMjAzMCsy" target="_blank">https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com/signup/index.jsf?aPId=MTUxMjAzMCsy" target="_blank">https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com.com, bank transfer

Jeśli ktoś korzysta z Moneybookers.com a ma aktywnego netellera mogę sie wymienic min 30 poniewaz w https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com/signup/index.jsf?aPId=MTUxMjAzMCsy" target="_blank">https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com.com/signup/index.jsf?aPId=MTUxMjAzMCsy" target="_blank">https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com/signup/index.jsf?aPId=MTUxMjAzMCsy" target="_blank">https://www.neteller...Id=MTUxMjAzMCsy.com.com jest taki poziom min przelewow.

Pozdrawiam
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 26 January 2007 - 23:00

No ja dobrze odmieniłem, mówi się na netellerze i nie mam netellera. Kolega Biały się pomylił, a ja sobie zażartowałem. A Ty napisałeś wyżej przez "rz" :D
Pzdr
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7910

Napisano 26 January 2007 - 23:04

Godek a ty jak lubisz granie w sieci Ongame?
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 26 January 2007 - 23:14

Szczerze mówiąc nie za bardzo. Denerwuje mni eto, że nie da się grać za kaskę wygraną z freerolli dlatego bankroll budowałem gdzie indziej, a w Ongame gram tylko turnieje, w których sa do wygrania bilety. No ale w lutym chyba będe musiał polubić granie na stolikach :D
Pzdr
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7910

Napisano 26 January 2007 - 23:18

Z tego co wiem to tylko w kilku wybranych roomach ongame ni mozna grac kaska z freeroli na realu
0

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 26 January 2007 - 23:28

To szkoda, że ja trafiłem akurat na te, w których się nie dało :D Grałem na Pokerroomie i Holdem tam ugrałem we freerolach chyba z 40$ ( w sam raz, żeby zacząć budowac fundusze na najniższych stawkach), a tu lipa. Nie dość, że trzeba zrobić depozyt do wypłacenia tych pieniędzy, to jeszcze jakąś kosmiczą liczbę punktów. Gram jeszcze na bwin ale wolałem zdecydowanie jak byli w boss media i trochę na Betsson.com.com. Apropo wiesz może czy na Betsson.com.com trzeba te punkty zbierać bo mi się ich strona nie włącza?
Pzdr
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7910

Napisano 26 January 2007 - 23:53

tak wogle to biwn jest włascicielem całej sieci Ongame chodzi o główny serwer a nie poszczegolne poker roomy ale rowniez pokerroom i holdem i eruopoker nalezą do bwin i w tych poker roomach trzeba było wyrabiac punkty 4 PartyPoker.com -1$ w betsonie nie trzeba było wyrabiac punktow

W tym poker roomie co jest promocja EPT w frerollach opłaca się grać teżz innego powodu. Ponieważ top 50 zagra o 1000$ i tak jest co miesiac.

Pozdrawiam
0

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   Lamia 

• Postów 6

Napisano 27 January 2007 - 01:02

a za co się dostaje te punkciki??
co musi być spełnione by otrzymać 1pp
0

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7910

Napisano 27 January 2007 - 10:20

How many points do I earn?
Points are awarded on every raked real money hand, where the rake is more than $0.10. Per every $0.10 you receive 0.07 Player Points. Maximum rake per pot is $3 and therefore maximum Player Points you can receive per pot is 2.1. For example with a rake of $2 you will receive 1.4 Player Points. You do not have to pay rake to earn points, you just need to be dealt cards. If you are sitting out you will not earn any points.

Odrazu zaznaczam, że są iczone częściowe punkty za 3$ rake otrzymujemy 2.10 dla całego stoliku. Czyli jak było wzięte w danym rozdaniu 3$ rake i siedzialo nas przy stoliku 10 osob to należy podzielić te rake na wszystkich i mamy ile rake wychodzi mniej wiecej na gracza.

Pozdrawiam
0

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   panrybiaryba 

• Postów 173
  • Interests:chlanie i opierdzielanie sie

Napisano 27 January 2007 - 13:19

Turniej wygląda ciekawie ,ale mam kilk pytań:

1. Co jeśli rejestrował sie do BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com dawno temu jeszcze jak mieli, b2b, mam sobie założyć nowe konto czy jak?
2. Czy turniej bedzie re-buy?
3.Co jeśli nie uzbiera się minimum 200 osob, jestem realista i obiawiam się, że tej liczby z wyrobionymi vip punktami sie nie uzbiera.
0

#38 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7910

Napisano 27 January 2007 - 13:43

panrybiaryba napisał:

Turniej wygląda ciekawie ,ale mam kilk pytań:

1. Co jeśli rejestrował sie do BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com dawno temu jeszcze jak mieli, b2b, mam sobie założyć nowe konto czy jak?
2. Czy turniej bedzie re-buy?
3.Co jeśli nie uzbiera się minimum 200 osob, jestem realista i obiawiam się, że tej liczby z wyrobionymi vip punktami sie nie uzbiera.

ODP1. Jest to tylko turniej dla naszych uzytkownikow czyli rejestrujacych sie z naszego serwisu. Jesli ktos sie rejestrowal od nas a nie jest pewien to moge to sprawdzic dla takich osob.

ODP2. Nie będzie to re-buy

ODP3 To ty możesz należęć do tej drugiej części graczy ponieważ jest już grupa osob która się boi żeby nie zagrało za dużo czyli woleli by żeby było tylko te 200 wymaganych osob. Co do uzbierania sie takiej liczby graczy to w ciągu 28 dni nie powinno być problemu ponieważ sieć Ongame jest bardzo lubiana i po zapisanych w innych romach z tej sieci nie obawaił bym się tego.

Jak są jeszcze jakieś pytania to zapraszam.

Pozdrawiam
0

#39 Użytkownik nie jest zalogowany   Godek 

• Postów 193

Napisano 27 January 2007 - 18:04

Jak przeczytałem tez zasady zdobywanie punktów to tragedia. Trzeba będzie dużo wpłacić, żeby realnie myśleć o 200pp. Ale mam nadzieję, że to tylko tak na piśmie wygląda, a w praktyce jest łatwiej...zobaczymy.
Pzdr
0

#40 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7910

Napisano 27 January 2007 - 18:38

Godek napisał:

Jak przeczytałem tez zasady zdobywanie punktów to tragedia. Trzeba będzie dużo wpłacić, żeby realnie myśleć o 200pp. Ale mam nadzieję, że to tylko tak na piśmie wygląda, a w praktyce jest łatwiej...zobaczymy.

To ci powiem, że się mylisz obecnie bonusy w Ongame są najlepsze pod względem wyrabiania. Dla jednych to 2H gry dla innych 2 dni dla innych wiecej zalezy kto ile gra.

Pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

• 8 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »