EPT Warszawa tylko dla naszych użytkowników
Napisano 17 marzec 2007 - 20:50
Napisano 17 marzec 2007 - 21:17
Pozdrawiam
Napisano 17 marzec 2007 - 21:29
A BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com jakie warunki moze zaakceptowac ? Wiadomo ile tak orientacyjnie moze wyłozyc $ (lub ile moze ich przeznaczyc jako tickety do turnieji) ?
Napisano 17 marzec 2007 - 21:46
Napisano 18 marzec 2007 - 04:00
Napisano 19 marzec 2007 - 12:47
Comyslicie o King of the Hill który organizowany jest na tym poker roomie
Napisano 19 marzec 2007 - 18:07
Napisano 19 marzec 2007 - 22:55
Według mnie taki turniej online był by dla wszystkich atrakcyjny.
Pozdrawiam
Napisano 19 marzec 2007 - 23:15
Pozdrawiam
Napisano 20 marzec 2007 - 08:53
Napisano 20 marzec 2007 - 10:54
Serwis Ty sie nie pytaj nas co wolimy, bo prawie kazdy ma inne zdanie i nie dojdziemy do porozumienia,.
Rozmawiaj z obsuga BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com, walcz o jak najlepsze warunki ( zeby wygrywao chociarz 5 osob), a wszyscy beda Ci za to wdzieczni. Wierzymy ze wybierzesz w miare najlepsze rozwiazanie (turniej).
Napisano 20 marzec 2007 - 11:48
bialy331 napisał:
Serwis Ty sie nie pytaj nas co wolimy, bo prawie kazdy ma inne zdanie i nie dojdziemy do porozumienia,.
Rozmawiaj z obsuga BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com, walcz o jak najlepsze warunki ( zeby wygrywao chociarz 5 osob), a wszyscy beda Ci za to wdzieczni. Wierzymy ze wybierzesz w miare najlepsze rozwiazanie (turniej).
Ja to wszystko rozumiem tylko sam widzisz powiedziałes że wy się nie dogadacie bo każdy woli co innego. Według mnie jesli turnieje LIVE to w Polsce ponieważ na zagraniczne mało kto będzie chciał pojechać powody podałem kilka postów wczesniej. Jesli chodzi o King of the Hill to chciałbym żeby było kilka wejsc do etapów, wtedy będzie można wziąć więcej nagród. W tym turnieju też chyba jest duża kasa do wygrania?
Pozdrawiam
Napisano 20 marzec 2007 - 12:57
Dziś pierwszy raz oficjalnie na forum.
Mam pytanie:
Czy osoby nie uczestniczące we wcześniejszej promocji mogą zagrć rozgrywając teraz te 200 PartyPoker.com
Napisano 22 marzec 2007 - 16:41
Propozycja King of the Hill została zatwierdzona napewno będziemy grali o tickety do tego turnieju.
teraz jest pytanie kolejne do was ile ticketów i na jakich poziomach( tylko bez idiotycznych propozycji) realne propozycje proszę podawac
Napisano 22 marzec 2007 - 17:03
1. ticket do finału
2.ticket do etapu3
3.ticket do etapu 3
4. ticket do etapu 2
5. do etapu 2
7. do etapu 2
8. do etapu 1
9. do etapu 1
10 do etapu 1
Ogólnie by ich to wyniosło niecałe 500 $, wiec jest to do zaakceptowania ( ale jezeli da sie wyciagnac wiecej to trzeba to zrobic, bo np. Betsson.com co tydzien przeznacza w ticketach ponad 350$ a w BestPoker.com.com/signup?bonuscode=pz600" target="_blank">BestPoker.com.com to jest tylko jednorazowa oferta)
To tylko moja propozycja,
Napisano 22 marzec 2007 - 23:54
Wiem, że na EPT chciał tyle wyłozyć ale zbrakło chętnych do udziału w turnieju co potem okazało się ze to była wina organizatora ponieważ gracze nie spełnili warunków. oczywiscie wiemy jak było wymagania nie zostały spełnione i dlatego nie odbył się ten turniej.
Teraz nawet nie musieli by oni robić takiej promocji pocieszenia ponieważ z ich winy nic się nie stało ze turniej się nie odbył, ale że chcą zainteresować graczy swoją ofertą to zgodzil isię na coś takiego.
Co do Betsona to jest inna sprawa buk z kasynem i pokerem ma większe szanse zwrotu takiej kasy.
Jak gracze dawali by od siebie więcej niż tylko brali to takie turniej o tickety mozna było by organizować regularnie. To jest do wyboru graczy.
Napisano 25 marzec 2007 - 20:47
Ja myślę że podstawową sprawą jest dogadanie sie z Bestpokerem jak dużo $ mogą wyłożyć na pule nagród z tego co wiem warunki spełniło ponad 100 osób. Żeby rozegrany był turniej o EPT wawa potrzeba było 200 osób wiec można by się pokusić o zaproponowanie Bestpokerowi nagród w postaci biletów do Kingofthehill nawet do wysokości ok 2000$ jak by wyglądał podział tych biletów to dla mnie osobiście wszystko jedno
Pozdro
Udostępnij ten temat: