WItam.
Jak wszystkim wiadomo ze zeby nauczyć sie dobrze grać w pokera trzeba coś przeczytać... słyszałem ze są jakieś dobre ksiazki o Texas Holdemie... znacie jakieś?
Strona 1 z 1
Jakaś literatura??
Napisano 09 styczeń 2007 - 21:20
korboss89 napisał:
WItam.
Jak wszystkim wiadomo ze zeby nauczyć sie dobrze grać w pokera trzeba coś przeczytać... słyszałem ze są jakieś dobre ksiazki o Texas Holdemie... znacie jakieś?
Co do tego stwierdzenia to można długo polemizować. Ponieważ można się nauczyc dobrych rzeczy lub pozyskać złe nawyki i wtedy bedzie zle, a wszystko zostanie szybko zweryfikowane na stolikach.
Książek jest dużo w języku angielskim które można wykupic w kilku poker roomach za punky.
Mozna też odkupić takie od obecnych lub byłych graczy. Kiedys ktos mi proponował takie ksiązki być może i teraz są tacy gracze co chcą odsprzedać swoje ksiązki.
Pozdrawiam
Napisano 08 czerwiec 2007 - 12:44
ja ci powiem tak ,ze najlepiej sam sie nauczysz(najwiecej zapamietasz) ksiazki powiedza ci tylko troche a nie naucza cie gry:)
ale warto przeczytac harrington on holdem 1,2,3 i super system 1,2 brunsona
ale warto przeczytac harrington on holdem 1,2,3 i super system 1,2 brunsona
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1