Turniej w Lidze Ladbrokes - ostatni powtórkowy
Napisano 26 kwiecień 2011 - 11:26
Proszę wpisywać swoje propozycje do tego powtórkowego turnieju. Czy chcecie zagrać turniej wpisowy 3.30 czy Freeroll tylko proszę robić to na podstawie swojego udziału w lidze, a nie na takiej, że lepszy freeroll bo za darmo.
Pozdrawiam
Czas do poniedziałku do 21:00
Napisano 27 kwiecień 2011 - 08:50
Napisano 27 kwiecień 2011 - 09:57
Napisano 27 kwiecień 2011 - 13:51
Jeżeli założenia przed ligą były takie, że o mistrzostwie rozstrzygną 4 turnieje free i 8 turniejów buy-in to grajmy według ustalonych zasad.
Nie wyobrażam sobie sytuacji tego typu, że np. na mistrzostrzwach świata w piłce nożnej leje w półfinale deszcz uniemożliwiający grę i sędzia decyduje o przesunięciu meczu na dzień następny ale zmienia decyzję i zawodnicy zagrają w piłkę nożną ale na hali...
Zdecydowanie FREE mimo, że kasy mam wystarczająco na grę i szansę na poprawę pozycji większą przy grze buy in, zawsze jestem zwolennikiem gry fair według wcześniej ustalonych zasad.
Napisano 27 kwiecień 2011 - 17:37
Użytkownik mtzmtz edytował ten post 27 kwiecień 2011 - 17:39
Napisano 27 kwiecień 2011 - 17:52
Użytkownik ryf dnia 27 kwiecień 2011 - 13:51 napisał
Jeżeli założenia przed ligą były takie, że o mistrzostwie rozstrzygną 4 turnieje free i 8 turniejów buy-in to grajmy według ustalonych zasad.
Nie wyobrażam sobie sytuacji tego typu, że np. na mistrzostrzwach świata w piłce nożnej leje w półfinale deszcz uniemożliwiający grę i sędzia decyduje o przesunięciu meczu na dzień następny ale zmienia decyzję i zawodnicy zagrają w piłkę nożną ale na hali...
Zdecydowanie FREE mimo, że kasy mam wystarczająco na grę i szansę na poprawę pozycji większą przy grze buy in, zawsze jestem zwolennikiem gry fair według wcześniej ustalonych zasad.
nic dodac nic ujac, ja moge dac te 3,3 na BI.. ale ryf to ladnie opisal a mi juz sie nie chcialo tlumaczyc... a tym bardziej ze w mojej sondzie doszla kolejna uczciwa osoba i jest juz 16:12 na free
Napisano 27 kwiecień 2011 - 20:09
Ja już znalazłem salomonowe rozwiązanie. Bo jak widzę to Arasowi nie bardzo granie Bi chodź taki turniej byłby najuczciwszy.
Za tydzień zagramy freeroll a ostatni turniej będzie wpisowy i wszystko będzie z regulaminem grunt, że nie będzie ostatniego turnieju Freeroll.
Napisano 27 kwiecień 2011 - 22:57
Użytkownik PawelPL dnia 27 kwiecień 2011 - 20:09 napisał
Ja już znalazłem salomonowe rozwiązanie. Bo jak widzę to Arasowi nie bardzo granie Bi chodź taki turniej byłby najuczciwszy.
Za tydzień zagramy freeroll a ostatni turniej będzie wpisowy i wszystko będzie z regulaminem grunt, że nie będzie ostatniego turnieju Freeroll.
jak dla mnie rowniez ucziwie, madrze i politycznie , pytanie tylko czy michał wyrobi sie ze zmiana bo mowiles cos ze urlop ma...
Udostępnij ten temat: