Witam dziś dostałem informacje, że obecnie działa siec Microgaming Poker Network w miejsce sieci prima poker. Postanowilem sprawdzic ten fak i tak jest ale co zadziwilo mnie wiele poker roomo z dawnej sieci prima nie nalezy juz do nowej sieci ciekawe co z nimi sie stało czy połaczyły siły i tworzą inna siec czy każdy działa sam. W tej nowej sieci bedzie mozna maksymalnie oferować 30% rakeabck ale tylko do jakiegos czasu. Potem zostanie to zredukowane do 0.
Jesli chodzi o rakeback o którym informujemy w naszym serwisie jest on nadal taki sam i bedzie dalej oferowany przez te poker roomy.
Jesli ktoś ma wiecej informacji na ten temat to proszę zamieszczać je tu.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Koniec sieci Prima
Napisano 28 listopad 2006 - 17:48
Ja przed chwilą logowalem sie do 123poker i Betway.com.com/at?action=go_asset&aff_id=45&asset_id=213" target="_blank">Betway.com.com.com/at?action=go_asset&aff_id=45&asset_id=213" target="_blank">Betway.com.com/at?action=go_asset&aff_id=45&asset_id=213" target="_blank">Betway.com.com.com i wszystko jest ok, te poker roomy sa nadal w sieci prima
Napisano 28 listopad 2006 - 18:02
Siec prima sie nie zamkneła tylko zmieniła własciciela i w tej nowej sieci bedzie nowy układ co za kilka dni lub tygodni wyraźnie bedzie widać. Jest taka firma jak : Bodoglife.com.com/welcome/829352/poker/" target="_blank">Bodoglife.com.com.com/welcome/829352/poker/" target="_blank">Bodoglife.com.com/welcome/829352/poker/" target="_blank">Bodoglife.com.com.com , która wykupila 3 poker roomy a raczej ich graczy 2 z sieci prima 1 z sieci Tribece
Napisano 12 grudzień 2006 - 13:44
Witam
Z tego co mi wiadomo to siec Prima zmienila nazwe a co najgorsze nie moze oferować żadnych rakeback dla swoich graczy. Jest jeszcze jedna dobra wiadomość jeden z taych poker roomow 123 poker nadal oferuje rakeback 50%. Powodem jest fakt, że ten poker room oddawal rakeback na konto sportowe a nie na konto pokerowe.
Pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo to siec Prima zmienila nazwe a co najgorsze nie moze oferować żadnych rakeback dla swoich graczy. Jest jeszcze jedna dobra wiadomość jeden z taych poker roomow 123 poker nadal oferuje rakeback 50%. Powodem jest fakt, że ten poker room oddawal rakeback na konto sportowe a nie na konto pokerowe.
Pozdrawiam
Napisano 12 grudzień 2006 - 15:57
czyli rake back w 123poker jest aktualny i pozostanie w dalszym ciagu ?
Napisano 12 grudzień 2006 - 16:04
Witam
Wczoraj chciałem sprawdzic czy tak jest zeby nie było problemow ze ktos gra a nie dostal poniewaz w całej sieci prima nie ma juz rakebacku. Akurat znam osoby ktore rejestrowały się z pokerzysci w tym poker roomie i otrzymuja meile co 24h ze zwrotem rakeback 50%. Na to wychodzi ze dalej jest prawdopodobnie nie oficjalny jest to rakeback ale jest wiec jak ktos z graczy był zadowolony z niego to niech gra dalej. Plusem jest fakt, że zwrot jest co 24h i nie bedzie żalu ze ktos grał 30 dni i nie dostał nic.
Wczoraj chciałem sprawdzic czy tak jest zeby nie było problemow ze ktos gra a nie dostal poniewaz w całej sieci prima nie ma juz rakebacku. Akurat znam osoby ktore rejestrowały się z pokerzysci w tym poker roomie i otrzymuja meile co 24h ze zwrotem rakeback 50%. Na to wychodzi ze dalej jest prawdopodobnie nie oficjalny jest to rakeback ale jest wiec jak ktos z graczy był zadowolony z niego to niech gra dalej. Plusem jest fakt, że zwrot jest co 24h i nie bedzie żalu ze ktos grał 30 dni i nie dostał nic.
Napisano 09 styczeń 2007 - 23:43
Oficjalnie to nie ma rakebacku w Microgaming czyli dawnej sieci prima ale ja mam taki pokerek co jest 50% rakeback
Jest to pod tym linkiem: 123Poker.com
Wszystkie osoby kore zapisaly sie przed data sprzedazy sieci prima dalej otrzymuja taki rakeback ale rozmawialem z jednym z graczy ktory zapisał sie po tym czasie i nie został mu jeszcze aktywowany ten rakeback . jak chcesz mozesz sprobować jak ci aktywuja rakeback jest przyznawany po 24h .
Pozdrawiam
Jest to pod tym linkiem: 123Poker.com
Wszystkie osoby kore zapisaly sie przed data sprzedazy sieci prima dalej otrzymuja taki rakeback ale rozmawialem z jednym z graczy ktory zapisał sie po tym czasie i nie został mu jeszcze aktywowany ten rakeback . jak chcesz mozesz sprobować jak ci aktywuja rakeback jest przyznawany po 24h .
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1