Pokerzysci.com: Koniec sieci Prima - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Koniec sieci Prima

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 28 listopad 2006 - 14:45

Witam dziś dostałem informacje, że obecnie działa siec Microgaming Poker Network w miejsce sieci prima poker. Postanowilem sprawdzic ten fak i tak jest ale co zadziwilo mnie wiele poker roomo z dawnej sieci prima nie nalezy juz do nowej sieci ciekawe co z nimi sie stało czy połaczyły siły i tworzą inna siec czy każdy działa sam. W tej nowej sieci bedzie mozna maksymalnie oferować 30% rakeabck ale tylko do jakiegos czasu. Potem zostanie to zredukowane do 0.

Jesli chodzi o rakeback o którym informujemy w naszym serwisie jest on nadal taki sam i bedzie dalej oferowany przez te poker roomy.

Jesli ktoś ma wiecej informacji na ten temat to proszę zamieszczać je tu.

Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   bialy331 

• Grupa: VIP
  • Postów 88

Napisano 28 listopad 2006 - 17:48

Ja przed chwilą logowalem sie do 123poker i Betway.com.com/at?action=go_asset&aff_id=45&asset_id=213" target="_blank">Betway.com.com.com/at?action=go_asset&aff_id=45&asset_id=213" target="_blank">Betway.com.com/at?action=go_asset&aff_id=45&asset_id=213" target="_blank">Betway.com.com.com i wszystko jest ok, te poker roomy sa nadal w sieci prima
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 28 listopad 2006 - 18:02

Siec prima sie nie zamkneła tylko zmieniła własciciela i w tej nowej sieci bedzie nowy układ co za kilka dni lub tygodni wyraźnie bedzie widać. Jest taka firma jak : Bodoglife.com.com/welcome/829352/poker/" target="_blank">Bodoglife.com.com.com/welcome/829352/poker/" target="_blank">Bodoglife.com.com/welcome/829352/poker/" target="_blank">Bodoglife.com.com.com , która wykupila 3 poker roomy a raczej ich graczy 2 z sieci prima 1 z sieci Tribece
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 12 grudzień 2006 - 13:44

Witam

Z tego co mi wiadomo to siec Prima zmienila nazwe a co najgorsze nie moze oferować żadnych rakeback dla swoich graczy. Jest jeszcze jedna dobra wiadomość jeden z taych poker roomow 123 poker nadal oferuje rakeback 50%. Powodem jest fakt, że ten poker room oddawal rakeback na konto sportowe a nie na konto pokerowe.

Pozdrawiam
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   bialy331 

• Postów 88

Napisano 12 grudzień 2006 - 15:57

czyli rake back w 123poker jest aktualny i pozostanie w dalszym ciagu ?
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 12 grudzień 2006 - 16:04

Witam

Wczoraj chciałem sprawdzic czy tak jest zeby nie było problemow ze ktos gra a nie dostal poniewaz w całej sieci prima nie ma juz rakebacku. Akurat znam osoby ktore rejestrowały się z pokerzysci w tym poker roomie i otrzymuja meile co 24h ze zwrotem rakeback 50%. Na to wychodzi ze dalej jest prawdopodobnie nie oficjalny jest to rakeback ale jest wiec jak ktos z graczy był zadowolony z niego to niech gra dalej. Plusem jest fakt, że zwrot jest co 24h i nie bedzie żalu ze ktos grał 30 dni i nie dostał nic.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   trojkat 

• Postów 84

Napisano 09 styczeń 2007 - 23:30

Znacie jakies roomy z rakebackiem ;) z tej sieci
Maxwell
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 09 styczeń 2007 - 23:43

Oficjalnie to nie ma rakebacku w Microgaming czyli dawnej sieci prima ale ja mam taki pokerek co jest 50% rakeback

Jest to pod tym linkiem: 123Poker.com

Wszystkie osoby kore zapisaly sie przed data sprzedazy sieci prima dalej otrzymuja taki rakeback ale rozmawialem z jednym z graczy ktory zapisał sie po tym czasie i nie został mu jeszcze aktywowany ten rakeback . jak chcesz mozesz sprobować jak ci aktywuja rakeback jest przyznawany po 24h .

Pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1