sens pokera ????
Napisano 25 listopad 2006 - 13:47
Napisano 25 listopad 2006 - 14:33
"Rzeczy dzieją się bez względu na wolę i pragnienia człowieka."
Napisano 25 listopad 2006 - 15:57
Jak ktoś nie potrafi się bawic w pokera tylko mu odwala i wszystko stawia na jedną karte to potem widzimy skutki tego. Czy temu jest winien poker? Nie. Czy alkocholik powinien winic alkochol za to że jest alkocholikiem? Nie. Mozna podawać wiele takich przypadków ale we wszystkich wina lezy w samym człowieku a nie w tym czym się zajmował lub przez co stal się kimś innym.
Pozdrawiam
Napisano 25 listopad 2006 - 20:06
Napisano 25 listopad 2006 - 22:07
Cóż jeżeli o mnie chodzi jak do tej pory w pokera nie zainwestowałem ani złotówki, jedyną wpłatą jakiej dokonywałem do Moneybookers.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com/app/?rid=1723798" target="_blank">Moneybookers.com.com.com było 50zł, żeby uruchomić konto. Ale wpłacałem tam z myślą o bukach, ponieważ było to dawno temu. Cały bankroll ugrałem na początku we freerollach i później pomnażałem go już na stolikach. Teraz po kilku wypłatach i listopadowym downswingu od nowa muszę zacząć budować bankroll. Wiem, że nie jest to łatwe ale trudno.
Tak poza tym przychylam się co do wypowiedzi na temat strategii +30. Proponuje dodać do niej jeszcze zapis :odejdż od stolika natycjmiast kiedy będziesz -30 i wróć jutro albo po dwoćh dniach ze świadomością, że twój bankroll wynosi dajmy na to 350$, a nie 380$ jak było dwa dni temu".
Rafszw 3maj się, będzie dobrze.
Napisano 25 listopad 2006 - 22:36
Tak wogle walcze na FT o 1000 turniej
Pozdrawiam
Napisano 26 listopad 2006 - 02:07
Napisano 26 listopad 2006 - 09:04
ja moze bardziej solidaryzuje sie z ta tragedia, bo mieszkami na slasku.
chlopcy! dla rozluznienia atmosfery, kazdy go nie ogladal jeszcze w akcji bylego juz, niestety, kandydata na prezydenta bialegostoku - ancymona krzysztofa kononowicza, polecam obowiazkowo: http://www.youtube.c...h?v=gIkR3I-3FTM
robie sniadanko, potem obiadzik u tesciowej, II tura wyborow i o 20.30 freeroll na celebpok o 1000 z ok. 300 ludkami, gdzie zakwalifikowalem sie wczoraj. pa
Napisano 26 listopad 2006 - 13:34
dwa-zgodze sie z tobą odnośnie poprzednej wypowiedzi-faktycznie to nie jest taka ot sobie zwykla zabawa-ja na razie na szczęscie wpłaciłem tylko 25 ojro do pokera-reszte sobie ugrywam we freerollach a potem przegrywam na stołach :smile: ale wiem ze jak bym wplacil wiecej to bym zostal juz w tym na dobre.....tak jak w bukach....ale tam jakos sie to kręci w sumie....
trzy-Godek ty to ześ jest typowy gorol-bez urazy oczywiście-nie mieszkasz na śląsku-nie zrozumiesz w czym rzecz raczej i nawet ci sie nie staram tłumaczyć nic bo i po co....Variat to nieźle ujął tez sie moze bardziej solidaryzuje dlatego ze tu mieszkam....
ja to sie ciesze ze nie skończyłem na kopalni....tez jestem ze śląska...nawet po szkole górniczej....
lol-to chyba mój najdłuzszy post tutaj :mrgreen:
Napisano 26 listopad 2006 - 14:18
Godek jesli jest żałoba narodowa to trzeba to uszanować wszystkie wazne wydarzenia zostały odwołane. Dziwie sie tylko takim osobom co jednak otworzyły dyskoteki i kluby chyba to zawazył chęć zysku i olanie tego co ważne. Najlepiej sobie powiedzieć tak a to stalo się tam na sląsku i problem nie dotyczy mnie nie jestem gornikiem ...
Ja szczerze mowiąc to nie zjechal bym tam do kopalni na dol nawet po oglądać sobie jak to wygląda. Prawda, że oni pracują w cięzkich warunkach co prawde mowiąc za małe zarobki. Z tego co widziałem z wypowiedzi to na sląsku nie ma pracy jest biednie i nie mają wyjścia. Druga sprawa to że oni mają to we krwi.....
A co do dobrych wiadomości To Diablo Włodarczyk wygrał walke :smile:
Pozdrawiam
Napisano 26 listopad 2006 - 14:41
W świecie pokera musimy podzielić graczy na 3 typy:
Hazardziście - dla większość z was wiadomo kto to jest taki czlowiek. Tu to jest problem żeby się leczyc z tego ponieważ nie ma to jużnic wspolnego z pokerem i zabawą.
Pokerzysci - są to gracze którzy delektują się grą z pokera. Wazniejszym dla nich jest osiąganiem dobrych wyników i tytułow na turniejach itp spotkaniach niż pozyskiwanie zysków.
Gracze szukający zysku - jak sama nazwa wskazuj ta grupa graczy w pokerze szuka wyłącznie zysków
Sami musimy wybrać do której grupy chcemy należeć i co chcemy osiągać.
Pozdrawiam
Napisano 26 listopad 2006 - 17:04
Napisano 26 listopad 2006 - 21:25
Ja każdy ma swoje podejscie. Na jednym forum czytałem takie teksty ze ich ta tragedia juz denerwuje i to dziwne podejscie ludzi do takich spraw.
..................
Pozdrawiam
Napisano 26 listopad 2006 - 21:35
Napisano 26 listopad 2006 - 21:39
tak to ma wyglądać tylko w miejsce tego adresu co ja podałem musisz podac adres swojego serwera gdzie umiesciles fotke
Napisano 26 listopad 2006 - 21:55
Napisano 27 listopad 2006 - 08:26
Ja osobiscie znam kolesia ktory przychodzi do knajpy raz w miesiacu, wrzuca swoja wypłate do maszyny wypija pare browarow i wychodzi czy to jest normalne ?
Ja osobiscie nigdy nie wplacilem kasy na pokera i nigdy tego nie zrobie czasami cos wygram to wyplace nie inwestuje nie buduje bankrola gram dla frajdy bo wiem ze nigdy nie bede zawodowym graczem,nie wystapie na EPT a zaczynajac granie w pokera wszystkim sie tak wydaje ....ale raczej w Eurosporcie ich nie pokazą....
Pozdrawiam
Napisano 27 listopad 2006 - 08:33
kto wierzy ze dzieki pokerowi bedzie bogaty najwyzej skonczy jak ten moj znajomy
pozdrawiam ponownie
Udostępnij ten temat: