Użytkownik MeHow dnia 26 styczeń 2011 - 19:01 napisał
Kto uważa inaczej niech rzuci we mnie kamieniem
Może i masz racje ale po pierwsze była prawie roczna przerwa i żeby to było w normalnym cyklu czyli jak zawsze graliśmy sezon zima/wiosna i sezon jesień/zima to można to łatwiej ocenić. Teraz ciężko to ocenić. Bardziej bym stawiał na wypracowanie dużej ilości punktów w każdej lidze odnosząc to do wszystkich uczestników. Mam nadzieję, że czasu "graczy kalkulatorów" odszedł w siną dale. Dlaczego? Dlatego, że w poprzednim roku przekonaliśmy się jak to prawie wszystkie, a może nawet wszystkie roomy przycięły kaskę na ligi pokerowe i nie tylko w naszym portalu ale też dla innych. Czasy gdzie było przeliczenie i kalkulowanie bo to się nie opłaca bo tu room będzie miał za 100 punktów tyle a za 200 punktów tyle. Powiem jeszcze raz to nie są fundacje charytatywne i w tej branży mocno tąpnęło co spowodowało upadek i likwidacje kilku poker roomów oraz mocne ograniczenie w promocji. Niestety nie mogę wymieniać tu firm, które były bardzo znane i promowały się sypiąc kaską na prawo i na lewo dziś poker dla nich już przestał być istotny i traktują go tak że jest bo jest ale kasy w niego nie będą wkładać. Wiele poker roomów z sieci ipoker wogle wycofało się ze wschodniej Europy i jak rozmawiałem o lidze to wiele razy dostałem odpowiedź przykro nam nie możemy robić nic dla wschodniej Europy bo ci gracze są niskiej wartości nawet nie zwracają kosztów.... Takie mamy realia po czasach wielkiego bumu pokerowego. Warto to przemyśleć, żeby nie było jeszcze gorzej....
Pozdrawiam

Logowanie »