Witam wszytskich!Gram na Everestpoker w turnieje sit and go 5.50$ i dwa razy zdazyla sie przedziwna sytuacja z dwoma roznymi przeciwnikami otoz gdy zostalismy juz tylko dwaj na czacie zaczely pojawiac sie wiadomosci od przeciwnika seriami naprzyklad tak .....dzien dobry dzien dobry dzien dobry....za dluga przerwa za dluga przerwa za dluga przerwa ....niezle rozegrane niezle rozegrane ....dobry pass dobry pass ...itp itp mnustwo takich zdan dotyczacych moich poczynan lub nie koniecznie ,po sto razy to samo.Gracz ten mial w profilu ze jest z francji jezyk tez francuski {90% graczy na Everestpoker to francuzi dziwne}no ale nikt nikomu po polsku nie zabroni pisac bo wlasnie po polsku pisal,nie zdziwilbym sie malo to idiotow na swiecie gdyby nie fakt ze na drugi dzien spotkala mnie taka sama sytuacja z zupelnie innym graczem {nick mial inny,zgadnijcie z kad ....francja}zostajemy sami a jemu wlanczaja sie komendy po sto razy ta sama ,czyzby BOT?i sie zepsul ,co o tym myslicie?dodam tylko ze nie sposob z takimi wygrac ja mam A A JEMU DOCHODZA 22 na flopie a na reku ma J,2 SZOK a to jeden najmniejszych cudow!Pozdro.
Strona 1 z 1
BOTY NA EVEREST POKER?DZIWNA SPRAWA! BOTY NA EVEREST POKER?
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1