2 x Specjal Pokerzysci + Finał dla top 5
#21 Gość duzamicha_*
Napisano 30 kwiecień 2010 - 07:14
Pawel trudno się dziwić, po pierwsze o 21 to leciał mecz w TV ligi europejskiej, co już lekko zabrało 10 osób pewnie, po drugie to był freeroll i to praktycznie bez nagród za miejsca inne niż 1 więc pewnie mało komu chciało się walczyć, oprócz typowych freerollowców. Ja w bi gram napewno.
Napisano 30 kwiecień 2010 - 09:34
Witam wczoraj udało mi sie wygrac ten turniej i z tego co widziałam to jeszcze inne forum maja takie same turki rozumiem zę finał już mam zapewniony 20 maja i mam pytanie czy maksymalna ilosc osób na ten turek to 40
Napisano 30 kwiecień 2010 - 10:06
Witam
mecz niczego nie tłumaczy bo jakby patrzył każdy na mecze to w niczym by nie zagrał bo zawsze jest mecz
Tak jak wygrałeś masz miejsce w finale liczba osób w finale jest ograniczona
mecz niczego nie tłumaczy bo jakby patrzył każdy na mecze to w niczym by nie zagrał bo zawsze jest mecz
Tak jak wygrałeś masz miejsce w finale liczba osób w finale jest ograniczona
Napisano 30 kwiecień 2010 - 12:37
Ja np. nie cierpię softu everesta, więc tam nie gram.
Pewnie dlatego, że cieplutko na dworze jest mniej osób, ale wkrótce to się ustatkuje
Pewnie dlatego, że cieplutko na dworze jest mniej osób, ale wkrótce to się ustatkuje
Napisano 01 maj 2010 - 23:17
Trochę to jest spowodowane pewnie innymi czynnikami nie tylko pogodowymi bo czynniki pogodowe jak co roku powodowały spadek
Napisano 06 maj 2010 - 17:53
wpisowe malutkie nagrody atrakcyjne a jak na razie tylko 4 graczy wiem, że jeszcze
do startu ale nie jest to rewelacja
Napisano 06 maj 2010 - 18:40
ma ktos haselko do pokertexas na 20? bo strona im nie dziala i maila zadnego tez od nich nie dostalem :/
pozdrawiam
Napisano 06 maj 2010 - 19:26
czemu się nie mogę zapisać ,zatrzymuje się na opcji wybierz wpisowe i nie mogę potwierdzić ok ,nawet do hasła nie dotarłem ,trzeba się jak tu zapisać ,bo nie widzę info ?edit no ślepy jestem już wszystko ok
Napisano 06 maj 2010 - 22:56
Normalnie to hasła są w panelu ligowym ale teraz panel ligowy jest w naprawie
Udostępnij ten temat: