Witam
jeśli ktoś ma już 4 konta w BossMedia i wyskakuje mu że nie możez zalozyc już konta. Wystarczy iśc i załozyć takie konto z innego komputera z innej sieci.
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
Jesli masz 4 konta w BossMedia........
Napisano 05 listopad 2006 - 15:53
Napisano 28 październik 2007 - 15:03
Mam taki problem. Kiedyś miałem konta z których już niekorzystam. Teraz chcąc założyć w Pokergalaxy, czy też PokerHeaven wyskakuje mi komunikat, że mam wykorzystany limit ale nie 4 lecz 3 rejestracji tego oprogramowania. Cieszę się, że jest na to sposób, gdyż wysyłanie emaili do suportu z prośbami o jaką kolwiek pomoc nieskutkują.
Zatem trzeba wbić się gdzieś na inny komp :wink:
A czy jest możliwość usunięcia starego nieużywanego już przez dłuższy czas konta /np. Sportigbet/?
Zatem trzeba wbić się gdzieś na inny komp :wink:
A czy jest możliwość usunięcia starego nieużywanego już przez dłuższy czas konta /np. Sportigbet/?
Napisano 30 październik 2007 - 11:23
Witam.
Zrobiłem trochę na skróty aniżeli instrukcja mówiąca aby pójść na inny komputer do innej sieci.
Zainstalowałem na swoim komputerze dodatkowy system /przy reinstalacji/. Dotychczas miałem tylko XP i tu instalując wyskakiwał mi komunikat iż już niemogę zarejestrowć oprogramowania bo mam wykorzystany limit. Teraz zainstalowałem dodatkowo Win98, na którym udało się zainstalować i zarejestrować kolejne konto na BossMedia. Tak więc cieszę się już z kolejnego pokerroma i oczekuje bonusa.
Pozdrawiam.
Zrobiłem trochę na skróty aniżeli instrukcja mówiąca aby pójść na inny komputer do innej sieci.
Zainstalowałem na swoim komputerze dodatkowy system /przy reinstalacji/. Dotychczas miałem tylko XP i tu instalując wyskakiwał mi komunikat iż już niemogę zarejestrowć oprogramowania bo mam wykorzystany limit. Teraz zainstalowałem dodatkowo Win98, na którym udało się zainstalować i zarejestrować kolejne konto na BossMedia. Tak więc cieszę się już z kolejnego pokerroma i oczekuje bonusa.
Pozdrawiam.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1