PokerHeaven
Napisano 02 styczeń 2007 - 12:33
Support Pokerheaven.com (na razie) mi nie odpowiada. Rakebacka jak nie było tak nie ma. Ja też proszę o interwencję Wasz serwis, w końcu rejestrowałem się z Waszego linku.
Napisano 02 styczeń 2007 - 12:55
Dear Pawel,
Thank you for the email regarding your poker account.
We can confirm that Rakeback usually gets paid out on the 1st of every
month.
However, Rakeback sometimes gets paid out on the 2nd and the 3rd of the
month.
If we can be of any further assistance, please do not hesitate to contact
us.
Kind Regards,
Thank you for the email regarding your poker account.
We can confirm that Rakeback usually gets paid out on the 1st of every
month.
However, Rakeback sometimes gets paid out on the 2nd and the 3rd of the
month.
If we can be of any further assistance, please do not hesitate to contact
us.
Kind Regards,
Napisano 02 styczeń 2007 - 20:54
Hi Pawel,
Thank you for your continued play at Pokerheaven.com.com during December! You played a total of 3303 raked hands during the month.
You now have a rakeback bonus of $79, waiting for you in your account!
Remember - the more you play, the more we pay!
Good luck at the tables and Happy New Year from all at Pokerheaven.com.com!!!
Josh Thomas
VIP Manager :: Pokerheaven.com.com
Thank you for your continued play at Pokerheaven.com.com during December! You played a total of 3303 raked hands during the month.
You now have a rakeback bonus of $79, waiting for you in your account!
Remember - the more you play, the more we pay!
Good luck at the tables and Happy New Year from all at Pokerheaven.com.com!!!
Josh Thomas
VIP Manager :: Pokerheaven.com.com
Napisano 03 styczeń 2007 - 20:29
Witam
Panowie ni ma co się denerwować ponieważ wszystkim zostanie dopisany rakeback nie ma takiej mozliwości żeby tak się nie stało. Prawdopodobnie powodem są dłuzsze urlopy po nowym roku.
Pozdrawiam
Panowie ni ma co się denerwować ponieważ wszystkim zostanie dopisany rakeback nie ma takiej mozliwości żeby tak się nie stało. Prawdopodobnie powodem są dłuzsze urlopy po nowym roku.
Pozdrawiam
Napisano 05 styczeń 2007 - 22:11
Dziś jest 5.01, a rakebacku jak nie było tak nie ma. E-mail do supportu poskutkował o tyle, że kazali mi wysłać e-mail na jakiś inny adres. Zrobiłem to, ale ten nei odpowiada. Dzisiaj wreszcie udało mi się skontaktować z live support, ale oni podali mi ten sam adres jednocześnie twierdząc że sami nic nie mogą zrobić.
No nic, na razie jeszcze się nie denerwuję, ale jeśli do końca przyszłego tygodnia nie zostanie to wyjaśnione, to raczej dam sobie spokój z tym roomem.
No nic, na razie jeszcze się nie denerwuję, ale jeśli do końca przyszłego tygodnia nie zostanie to wyjaśnione, to raczej dam sobie spokój z tym roomem.
Napisano 06 styczeń 2007 - 14:30
Aston1906 napisał:
Dziś jest 5.01, a rakebacku jak nie było tak nie ma. E-mail do supportu poskutkował o tyle, że kazali mi wysłać e-mail na jakiś inny adres. Zrobiłem to, ale ten nei odpowiada. Dzisiaj wreszcie udało mi się skontaktować z live support, ale oni podali mi ten sam adres jednocześnie twierdząc że sami nic nie mogą zrobić.
Witam
Od czasu uruchomienia tej promocji wielu graczy przeniosło się do tego poker roomu z innych poker roomow z sieci Bossmedia i do tej pory nie było żadnych problemów. Jak narazie nie widzę lawiny niezadowolonych z tego ze nie wyplacili. Może twoj rakeback byl taki maly że go nie zauwazyles lub naprawde mieli jakis problm techniczny. Z tego co wiem pracują nad nowa strona która zostanie wypuszczona w polowie stycznia dlatego mogą być takie problemy.
Pozdrawiam
Napisano 06 styczeń 2007 - 15:18
Rozegrałem ponad 500 rąk na NL50 i całą masę na NL10, więc mój rakeback nie mógł być "taki mały, że go nie zauważyłem", zresztą zapisuję sobie stan moich kont we wszystkich pokerroomach i wiem, że nie dodali mi ani centa. Nie obchodzi mnie co mają inni, opisuję moją sytuację, nie jestem jakimś paranoikiem i sobie tego przecież nie wymyśliłem do ch... ciężkiego
Napisano 06 styczeń 2007 - 15:24
Aston1906 napisał:
Rozegrałem ponad 500 rąk na NL50 i całą masę na NL10, więc mój rakeback nie mógł być "taki mały, że go nie zauważyłem", zresztą zapisuję sobie stan moich kont we wszystkich pokerroomach i wiem, że nie dodali mi ani centa. Nie obchodzi mnie co mają inni, opisuję moją sytuację, nie jestem jakimś paranoikiem i sobie tego przecież nie wymyśliłem do ch... ciężkiego
Spokojnie bez problemu mozna to wyjaśnic. prosze podaj mi swoj nickname i ja się dowiem przez dział affiliates w czym problem
jak podasz swoj pin to moge ci mniej wiecej powiedziec ile rake powinienes dostac
Pozdrawiam
Napisano 06 styczeń 2007 - 22:59
No to skoro tak, to zaczekajmy do tego 7.01, jak nie będzie dalej to poproszę o interwencję. Mimo wszystko mają tam niezły burdel, bo z tego co tu piszą, to MigaS juz dostał rakeback, panrybiarybia nie dostał, ale dostał mejla, a ja nie dostałem ani rb ani mejla
Napisano 08 styczeń 2007 - 20:35
Witam
Jak sprawa została rozwiązana pozytywnie?
Pozdrawiam
Jak sprawa została rozwiązana pozytywnie?
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat: