-
8 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
PokerHeaven
Napisano 03 listopad 2006 - 12:25
W tym temacie przedstawimy bardzo dobrą oferte poker roomu z sieci BossMedia.
Zakładając rachunek z naszego serwisu lub z podanego w tym temacie linku otrzymujesz:
200$ Bonus Powitalny
Stały 30% rakeback bez limitów dodawany automatycznie co miesiąc
300$ Rokie Freeroll rozgrywany we wtorki gra poniżej 100 osób
200$ Freeroll Saturday Soccer Freeroll rozgrywany co tydzień
VIP Club nagrody zależne od ilości raked hand
Specjalne promocje
Minimalny depozyt 20$
Po dokonaniu depozytu każdy gracz dostanie bonus 200$ na swoje konto gracza i bedzie stopniowo uwalniany.
Otwórz konto gracza z tego linku i zagraj: 30% Rakeback + Premia Powitalna
Powodzenia przy stolikach
Pokerheaven.com.com
Napisano 04 listopad 2006 - 14:58
nie nic nie podajemy
Zapraszam dziś na freeroll o min 200$ zagralo ostatnio 150 osob start 19 zapisy od 17
Powodzenia
Napisano 11 listopad 2006 - 13:48
rozmawialem dzisiaj z suportem i oni nic nie wiedza o reakebacku 30% i szukalem na ich stronie i tam nie ma o tym zadnej informacji, gram tam kilka dni i mam przeszlo 100$ wlozonej juz prowizji i nie mam pojecia czym tam dalej grac jezeli nie otrzymam zwrotu
kazali mi wylac gdzie jakiegos maila z zapytaniem
czy musze gdzies to zglosic zeby otrzymac zwrot?
Napisano 11 listopad 2006 - 13:52
Jasne że nic nie wiedza w supporcie ponieważ rakeback 30% jest oferowany przez partnerow w tym przypadku przez nasz serwis. Dla potwierdzenia proszę pytać affiliates o takie sprawy jesli nie ufasz ofercie i pytajac affiliates podawaj nazwe stroki która oferuje rakeback.
Na przykład taki uzytkownik jak SEQ może ci coś wiecej powiedziec
Pozdrawiam
Napisano 13 listopad 2006 - 23:38
Zostaną wprowadzone następujące nowości.
- informacje o Raked Hands i Bonusie
- rozszerzone informacje o historii rozdań
- przypomnienie hasła
- dodanie buttonów max i min do Cashier w celu ustawienia maksymalnego i minimalengo buy-ina
- turnieje na hasło
Napisano 16 listopad 2006 - 17:49
Aston1906 napisał:
ten Rookie znajdziesz w zakladce SPECIAL o 21.30 :grin:
"Rzeczy dzieją się bez względu na wolę i pragnienia człowieka."
Napisano 16 listopad 2006 - 20:20
Dziś prowadziłem rozmowy z menagerem tego poker roomu i szykuja powazne plany co do graczy z Polski
Pozdrawiam
Napisano 05 grudzień 2006 - 14:21
Otrzymal ktos z was w Pokerheaven.com.com kase za VIP members club w grudniu? Otrzymalem reakeback ponad 100 $ ale za program lojalnosciowy nie
thx
Napisano 07 grudzień 2006 - 15:51
Wszystkie zaległe sprawy postaram się załatwić jak wrócę.
Pozdrawiam
Napisano 07 grudzień 2006 - 17:16
Juz wiem dlaczego nie dostalem kasy za program VIP, resjesrujac sie ze strony pokerzysci.pl otrzymujemy reakeback i to nie laczy sie z promocja VIP, jedno wyklucza drugie. wiec mala prosba do admina aby usunal info o promocji VIP bo moga byc przez to nieporozumienia. Troche zaluje ze nie wiedzialem tego wczesniej bo gdy wyrobilem bonus 200$ to mialem wyrobione jakies 280$ reake, kase wyplacilem i gralem sobie w innym pokoju ale pod koniec miesiaca wplacilem jeszcze raz kase do Pokerheaven.com.com zeby zrobic brakujace 20$ rake do statusu king. Wyrobilem te 20 dolcow ale mialem zla passe i te 20 dolcoow bylo okupione stratami no a jak sie pozniej okazalo 50 dolcow za king staus nie wpadlo tylko sam zwrot reaku
pozdro
Napisano 08 grudzień 2006 - 15:34
Wiadomoa spraważe bonus 200$ + rakeback 30% to i tak sporo a do tego jeszcze dokładali by kaske z vip. Jest jescze w klubie VIP turniej o 3000$ i w tej sprawie będe rozmawiał żeby wszyscy gracze mogli grac w tym turnieju, którzyprzekroczą wymogi.
Pozdrawiam
Napisano 13 grudzień 2006 - 18:55
Napisano 13 grudzień 2006 - 19:29
Ja bym proponował nie winic za to żadnego z poker roomow z sieci BossMedia w których jest webdollar poniewaz to jest wina właśnie webdollara a nie poszczegolnych roomow. Mam nadzieje ze sprawa pozytywnie się wyjasni.
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
-
8 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »