Pokerzysci.com: POKOJE KTORE WEDLUG WAS OSZUKUJA?POKER STARS! - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

POKOJE KTORE WEDLUG WAS OSZUKUJA?POKER STARS! POKER STARS OSZUSCI,NIE GRAJCIE TAM TO NIEMA NIC WSPOLNEGO Z POKEREM&#

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   lks604 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 4
  • Gadu-Gadu: 234567

Napisano 17 wrzesień 2009 - 14:31

Nie jestem sfrustrowanym graczem ktory przegral i sie uzala,nie poprostu gram na FULL TILT POKER i raz na dwa tygodnie wyplacam 100$ grajac na stawkach 0.10/0.20 na czterech stolach jednoczesnie oczywiscie NL,downsnowing wiarze sie z tym ze nie przegrywam wychodze poprostu na zero.A na POKER STARS grasz sit and go przegrasz za kazdym razem gdy masz A,A gdy przeciwnik ma wiecej zetonow tylko dlatego zebys szybciej odpadl ,grajac na stolikach caschowych paranoja cztery stoly trzy godziny i ani jednej dobrej reki jesli trafil sie A,K flop oczywiscie dla przeciwnika.Jesli ma sie pecha to czy nie obowiazuje on wszedzie?wychodze z Poker stars ide na full tilt poker w godzine wygrywam 20$ sytuacja z dzisiaj ....poszedlem wyplacilem pieniadze dosc 8 miesiecy meczarni zeby podwoic stack chore,AHa w momencie gdy wyrobilem bonus i wplacili mi tyle ile wplacilem za pierwszym razem odrazu przegralem wszystko i nie dlatego ze reka nie szla mialem swietne rece ktore przegrywaly z 2,2 J SERIO!!!Wstawiam zdjecia na dowod mialbym wiecej ale dopiero niedawno wpadlem na ten pomysl ,wiecej nie bedzie bo juz tam nigdy nie zagram!!!

Załączone pliki

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielu007 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 3

Napisano 20 luty 2010 - 13:25

No i co to ma być za obrazek? A co na Full Tilcie nigdy nie przegrywałeś riverem??? Naucz się grać, a dopiero później zacznij oskarżać kogoś o oszustwo. Ja gram na starsie i jakoś nie czuje się oszukiwany.... Pozdro
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   JOPY 

• Grupa: VIP
  • Postów 544
  • Gadu-Gadu: 3489677

Napisano 20 luty 2010 - 18:54

Mam takie odczucia jak Iks604. Chyba też muszę nauczyś się grać.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1