Użytkownik legolas dnia pon, 14 wrz 2009 - 21:59 napisał
Zróbmy 3 ligi, każdą w innej sieci żeby każdy sobie mógł wybrać powiedzmy dwie w których będzie wyrabial punkty i święto. Jeśli chodzi o dni to proponowałbym poniedziałek, wtorek i niedziela

Co do nagród to niech menagerowie oferują to co są w stanie spełnić ( nie tak jak to miało miejsce podczas ostaniej edycji gdzie ludzie czekają do dziś na należne walizki, tokeny, gadżety i kasę) bo to jest żenujące.
Co do wyboru roomów to też forumowicze powinni mieć prawo się wypowiedzieć i wybrać w jakiś sposób te najlepsze... gdy te już przedstawią swe oferty...
A ile punktów to już kwestia uzgodnienia, bo różni ludzie różnie grają

Tak na szybko napisałem o tym jakie rozwiązanie wydaje mi się być dobre na przyszłość bo grać 8 marnych lig nie ma sensu.
Pozdraiwam
Jeżeli zakładamy tylko te 3 ligi to powinniśmy grać je wszystkie ponieważ będzie ich tylko 3 oraz musimy wziąć pod uwagę frekwencje takich lig. Jasne, że jak będzie nas grało w całej lidze 50 osób będzie trzeba robić więcej punktów, żeby dostać ciekawe nagrody. Jeżeli będzie nas mniej pewnie będziemy zmuszeni robić troche mniej punktów i nie dostaniemy aż tak atrakcyjnych nagród.
Co do sieci to może być taka sytuacja, że wszystkie trzy ligi będą w jednej sieci z powodów oczywistych
Jestem pewien, że menagerowie nie będą prezentować lig w konkursie z innymi roomami tylko zaoferują nagrody do tego punkty i będzie decyzja chcemy grać czy nie.
Moim zdaniem jako gracza powinniśmy zdecydować jakie turnieje chcemy grać, jak dzielić takie nagrody itp