Dane oszusta ----> Damian Kornacki Kaweczyn 60 62-704 Kaweczyn oczywiscie pewnie falszywe
email oszusta ----> damiankornacki@o2.pl
gg oszusta ----> 10139474
Chcial mnie oszukac ale na szczescie mu sie nie udalo. Schemat oczywiscie taki sam,mam srodki w wbk i wymienie sie na mb (jakby z wbk nie mog wplacic do mb). Info dla wszystkich wymieniajacych sie.Teraz z kazdego banku wplacisz natychmiast kase do mb (poza polbankiem).Uwazajcie na tego cfaniaczka.Pozdro
Strona 1 z 1
UWAGA na forum grasuje oszust !
Napisano 30 sierpień 2009 - 20:46
Użytkownik ravp22 dnia śro, 26 sie 2009 - 14:13 napisał
Dane oszusta ----> Damian Kornacki Kaweczyn 60 62-704 Kaweczyn oczywiscie pewnie falszywe
Chcial mnie oszukac ale na szczescie mu sie nie udalo. Schemat oczywiscie taki sam,mam srodki w wbk i wymienie sie na mb (jakby z wbk nie mog wplacic do mb). Info dla wszystkich wymieniajacych sie.Teraz z kazdego banku wplacisz natychmiast kase do mb (poza polbankiem).Uwazajcie na tego cfaniaczka.Pozdro
Taki typ odezwał się do mnie jakieś 3 dni temu pytając o potwierdzenie wiarygodności użytkownika CHMIELU i chciał wymienić kase co się okazało, że za 150$ chce tylko 120$ to ja mu pisze ok wpłać pierwszy to ci prześle kase i po chwili poinformował mnie, że już się z chmielem wymienił - jeżeli chmielu to przeczyta to niech da znać czy było coś takiego czy to ten sam oszust.
Gnojki myślą, że jak oszukają kogoś przez neta to nikt nie pójdzie z tym na policje - niestety w tamtym roku jeden z gości się oszukał i z tego co wiem teraz słono za to zapłaciłi. powinni wytępić wszystkich takich oszustów
Powinni wytepić wszystkich takich oszustów
Napisano 31 sierpień 2009 - 09:23
No to od razu ze swej strony pisze sprostowanie: w ciagu ostatnich 2 miesiecy nie wymienialem sie z nikim srodkami, a co wiecej NIKT nawet nie probowal sie ze mna wymienic, nie padlo zadne pytanie, nie bylo w tej sprawie kontaktu. Ostatni raz z tego forum w sprawie jakichkolwiek pieniedzy rozmawialem z Pawlem, rowniez z nim przeprowadzilem ostatnia tranzakcje co zdarzylo sie wieki temu
Takze nie wiem o co chodzi, skad te pytania o wiarygodnosc... Tak czy siak nie ufajnie nikomu bezgranicznie. Oszustow jest pelno. Sam omal nie zostalem kiedys oszukany, w ostatniej chwili sie skapnalem ... W wielu przypadkach zlodzieje i oszusci proponuja duzy zysk w trakcie wymiany (jak Pawel napisal 150$ w zamian za 120$, a kiedys mialem propozycje 1000$ za 600$ a po 12h kolo zszedl nawet do 400$). Takze oczy szeroko otwarte, informujcie na forum badz PW o jakichs podejrzanych propozycjach, sprawdzajcie jak sie da ludzi zanim zgodzicie sie na wymiane (jak sie typek 2 dni wczesniej zarejestrowal na forum to juz wiadomo, ze walek, albo jest od 6 miesiecy i nie napisal zadnego posta). A najlepiej w ogole nie pozyczac/wymieniac sie, gdy w gre wchodza duze kwoty...
Takze nie wiem o co chodzi, skad te pytania o wiarygodnosc... Tak czy siak nie ufajnie nikomu bezgranicznie. Oszustow jest pelno. Sam omal nie zostalem kiedys oszukany, w ostatniej chwili sie skapnalem ... W wielu przypadkach zlodzieje i oszusci proponuja duzy zysk w trakcie wymiany (jak Pawel napisal 150$ w zamian za 120$, a kiedys mialem propozycje 1000$ za 600$ a po 12h kolo zszedl nawet do 400$). Takze oczy szeroko otwarte, informujcie na forum badz PW o jakichs podejrzanych propozycjach, sprawdzajcie jak sie da ludzi zanim zgodzicie sie na wymiane (jak sie typek 2 dni wczesniej zarejestrowal na forum to juz wiadomo, ze walek, albo jest od 6 miesiecy i nie napisal zadnego posta). A najlepiej w ogole nie pozyczac/wymieniac sie, gdy w gre wchodza duze kwoty...
Napisano 31 sierpień 2009 - 11:49
Dokładnie.Najlepiej odrazu na forum podawac dane takich oszustow zeby wszyscy wiedzieli.a najlepiej sie wogole nie wymieniac w kazdym razie ja juz nie mam zamiaru.Pozdro.
Pozdro.
Napisano 21 kwiecień 2010 - 13:32
Użytkownik ravp22 dnia 31 sierpień 2009 - 11:49 napisał
Dokładnie.Najlepiej odrazu na forum podawac dane takich oszustow zeby wszyscy wiedzieli.a najlepiej sie wogole nie wymieniac w kazdym razie ja juz nie mam zamiaru.Pozdro.
Witam,
piszę w sprawie oszusta, który grasował tutaj na forum. Mnie też oszukał na innym forum. Koleś przedstawiał się m.in. jako KonradK18, używa różnych nazwisk: Konrad Krakowicki, Witold Matczak, Damian Kornacki itp. Jego gg: 10139474.
Jego konto na allegro (nie chcę bezpośrednio podawać imienia i nazwiska, ale chyba widać):
http://allegro.pl/sh...konradkrakowiak
zamieszkały w Głogowie. Nr telefonu 665538452. Numer telefonu do jego ojca (który twierdzi, że jego syn ucieka z domu i nie odpowiada za niego, bo jest pełnoletni): 512109907.
Ten koleś dalej oszukuje, m.in. tutaj: http://www.di.pl/ind...topic=48985&hl=
Ja dzisiaj sprawę zgłaszam na policji. Innym radzę zrobić to samo
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1