Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni z nowego sezonu i ligi w ladbrokes oraz innych.
Liga Ladbrokes
Napisano 13 sierpień 2009 - 23:08
Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni z nowego sezonu i ligi w ladbrokes oraz innych.
Napisano 25 sierpień 2009 - 23:14
Użytkownik PawelPL dnia pią, 14 sie 2009 - 00:08 napisał
Kiedy będziemy coś więcej wiedzieć na temat tej ligi ?
Napisano 26 sierpień 2009 - 10:27
Bo po co pisać o tym teraz, wystarczy, że Pawel o tym wie, my nie musimy, lepiej trzymać nas w niepewności...
Napisano 26 sierpień 2009 - 19:23
Użytkownik mayor dnia śro, 26 sie 2009 - 11:27 napisał
Bo po co pisać o tym teraz, wystarczy, że Pawel o tym wie, my nie musimy, lepiej trzymać nas w niepewności...
Ja nie publikuje jeszcze informacj ponieważ jest jeszcze kupe czas na zapoznanie się po niedzielnych turniejach wynika, że połowa albo więcej graczy nie uczestniczy w życiu pokerowym dlatego poczekamy na pozostałych aż wrócą do pokerowego świata
Dogrywamy ostatnie szczegoły i wszystkie zostaną opublikowane na tym forum jak tylko będziemy znali wszystkie 8 roomów wybranych na nowy sezon
na pewno nie zagramy ligi w everestpoker cdpoker williamhill 24hpoker oraz w Pokerstars.com ten ostatni room nie ma kasy na ligi zaoferował turki dodane po 50$
Napisano 26 sierpień 2009 - 22:12
widzę, że mało kto się pali do propozycji ligi teamów.
Jest taka sprawa pewnie najważniejsza i kluczowa dla całej ligi.
W poprzednim sezonie do ligi temów można było zgłaszać całe teamy i osoby indywidualkne. Było jak było i z tego co pamiętam to w II edycji mieliśmy z tego zrezygnować.
Ja jestem jako gracz za tym, żeby wybrać inną forme powstawania temów ponieważ te teamy gotowe miały przewagę w lepszości składu itp
Nie będziemy się spierać o to tylko potrzeba jest wybrać dobry system dobierania teamów.
Druga sprawa to wyrabianie punktów dla całej ligi i tu też miały być zmiany czekam na propozycje.
Pozdrawiam
Napisano 27 sierpień 2009 - 10:12
Więcej pomysłów nie mam jak inaczej można by dobrać team'y i przewagę zdecydowana ma ten który istniał do tej pory
It's an opinion.
...
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing.
Napisano 27 sierpień 2009 - 17:26
Użytkownik czohracz dnia czw, 27 sie 2009 - 11:12 napisał
Więcej pomysłów nie mam jak inaczej można by dobrać team'y i przewagę zdecydowana ma ten który istniał do tej pory
witam ty chyba nie grałeś pierwszej edycji to nie możesz nic powiedzieć na ten temat, gdzie były bardzo mocne teamy potem długo nic a potem pozostali i to miało być uczciwe?
Napisano 27 sierpień 2009 - 20:18
Napisano 27 sierpień 2009 - 20:35
Użytkownik ginus dnia czw, 27 sie 2009 - 21:18 napisał
niestety to nie jest dobry pomysł ja miałem taki team i szanse zerowe żeby być w top5 więc takiej opcji nie może być bo to będzie liga teamów 3-4 teamów a reszta będzie daleko za innymi
Napisano 28 sierpień 2009 - 00:02
Napisano 28 sierpień 2009 - 10:25
Użytkownik PawelPL dnia czw, 27 sie 2009 - 21:35 napisał
a moze jakas refleksja nad swoja pokerowa gra by sie przydala? bo to ze trafiles do takiego teamu to chyba nie dlatego ze miales mnostwo ofert!
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
Napisano 28 sierpień 2009 - 15:28
Cytat
I tu cie boli...
Jak użytkownicy sami kompletują swoje teamy, to wiedzą kogo biorą, dzięki czemu mogą dogadać ze sobą zasady i ustalić warunki - np. gra wszystkich turniejów.
Mamy grać w pokera, a ty już przed startem ligi chcesz wymusić grę w bingo i kto komu przypadnie. W pełni zgadzam się z Arasem - wylosujesz mi jakąś sierotę, co zagra jeden tur, przesra i oleje dzięki czemu zostanę na lodzie.
Nie wiem jak to wyglądało w poprzedniej edycji, bo nie jestem tu za długo, ale i tak losowanie uważam za nóż w plecy dla tych "lepszych" a raczej po prostu bardziej systematycznych graczy.
Napisano 28 sierpień 2009 - 20:17
Wczoraj z wujem gregiem wypadliśmy na ciekawe rozwiązanie i zostanie ono zastosowane.
Będziemy się podpierali wynikami z pierwszej edycji ligi temów.
Będzie można wybierać team samemu ale osoby z top15 nie będą mogły być w jednym teamie. Reszta zostanie po staremu
Napisano 28 sierpień 2009 - 20:18
Użytkownik mayor dnia pią, 28 sie 2009 - 16:28 napisał
Jak użytkownicy sami kompletują swoje teamy, to wiedzą kogo biorą, dzięki czemu mogą dogadać ze sobą zasady i ustalić warunki - np. gra wszystkich turniejów.
Mamy grać w pokera, a ty już przed startem ligi chcesz wymusić grę w bingo i kto komu przypadnie. W pełni zgadzam się z Arasem - wylosujesz mi jakąś sierotę, co zagra jeden tur, przesra i oleje dzięki czemu zostanę na lodzie.
Nie wiem jak to wyglądało w poprzedniej edycji, bo nie jestem tu za długo, ale i tak losowanie uważam za nóż w plecy dla tych "lepszych" a raczej po prostu bardziej systematycznych graczy.
Nie grałeś pierwszej edycji to nie podejmuj się komentowania - bo tylko osoby z pierwszej edycji mogą ocenić relatywnie jak to było.
Napisano 29 sierpień 2009 - 00:36
Użytkownik PawelPL dnia pią, 28 sie 2009 - 21:17 napisał
Wczoraj z wujem gregiem wypadliśmy na ciekawe rozwiązanie i zostanie ono zastosowane.
Będziemy się podpierali wynikami z pierwszej edycji ligi temów.
Będzie można wybierać team samemu ale osoby z top15 nie będą mogły być w jednym teamie. Reszta zostanie po staremu
wedlug tej zasady ja jako 1 w lidze moge wybierac moje m8-y z teamu na 17, 28, 32 miejscu czyli szulerzy bez zmian. Teraz pytanie czy wszyscy z mojego teamu beda chcieli grac a dwa czy bede mogl grac bez linku?!
Napisano 29 sierpień 2009 - 08:59
Użytkownik Aras85 dnia sob, 29 sie 2009 - 01:36 napisał
zrobie piekny offtopic tego tematu i napisze ze ja moge grac chyba ze jakis wysoki poziom potrzebnych punktow do ugrania na cashach bedzie ustalony.
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
Napisano 29 sierpień 2009 - 10:11
mi w takim razie takie coś pasuje, tylko pytanie czy wszystkim.
I Paweł nie pisz o tym, że jak ktoś nie grał to niech się nie wypowiada, bo na temat sposobu dobierania teamów może wypowiedzieć się każdy z takim samym prawem, bez znaczenia czy grał w I edycji czy nie, bo to akurat dużej różnicy nie robi
It's an opinion.
...
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing.
Napisano 29 sierpień 2009 - 11:23
Napisano 29 sierpień 2009 - 20:00
Z tabeli poprzedniej edycji wynika, że top 15 to najmocniejszy skład czyli taki skład nie może się powtarzać w danym teamie i to będzie dobre rozwiązanie dla wszystkich.
Jak ktoś miał w składzie wszystkich 4 graczy w teamie to jego strata ale takim czymś wyrównamy szanse i na pewno będzie lepiej się grało jak wszystkie teamy będą miały równe szanse a nie tylko 3-4 a reszta bez szans.
Powiem tak już dziś możecie zaczynać zbierać teamy. Jutro zostanie utworzony temat do zgłoszeń idywidualnych.
Napisano 29 sierpień 2009 - 22:36
A adminom zycze zeby chociaz ze 3 druzyny skonczyly w komplecie chociaz to w sumie i pewnie im na reke... w koncu najwazniejsze abym to ja byl nagrodzony - w sumie zrozumiale juz od jakiegos czasu w tym kierunku idzie to forum.
Użytkownik ginus edytował ten post 29 sierpień 2009 - 22:39
Udostępnij ten temat: