Pokerzysci.com: W jakiej sieci lubisz grać ligi pokera - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

W jakiej sieci lubisz grać ligi pokera Oceń temat: -----

Ankieta: Ligi - sieci pokera (42 użytkowników oddało głos)

W jakiej sieci lubisz grać ligi?

1. Bossmedia (15 głosów [35.71%])

Procent z głosów: 35.71%

2. Ongame (8 głosów [19.05%])

Procent z głosów: 19.05%

3. iPoker (8 głosów [19.05%])

Procent z głosów: 19.05%

4. Microgaming (3 głosów [7.14%])

Procent z głosów: 7.14%

5. Inne (3 głosów [7.14%])

Procent z głosów: 7.14%

6. B2B - Entraction (5 głosów [11.90%])

Procent z głosów: 11.90%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 14 lipiec 2009 - 22:50

W

Ankiecie odpowiadamy na pytanie: w jakiej sieci lubisz grać ligi pokera?
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   midel 

• Grupa: VIP
  • Postów 88

Napisano 15 lipiec 2009 - 09:43

Dlaczego nie ma b2b ?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Alfred800 

• Postów 86

Napisano 15 lipiec 2009 - 10:13

Bo B2B zalicza się do inne :P
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   WPP 

• Postów 615
  • Gadu-Gadu: 3467935

Napisano 15 lipiec 2009 - 10:28

Bo B2B jest porypane !! Wczoraj musialem zrzucic preflop KK kiedy kolesiowi doszlo na river 8 do seta, a w nastepnej rece dostalem AA i juz ni moglem zrzucic wszedlem all jako pierwszy i jakis osiol spradzil z 79 i na river doszedl mu strit :angry: nic by nie bylo gdyby to nie dzialo sie na 10 miejsc przed platnymi i mialem wystarczajacy stacke zeby powalczy o wysokie miejsce.Zamknolem juz tam konto i nie bede gral w takie cos o 1 B2B mniej :D
Myślenie bez intuicji jest puste, intuicja bez myślenia jest ślepa ...
Myśl i przewiduj, przewiduj i myśl ...
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 15 lipiec 2009 - 13:12

szkoda ze nie mozna bylo zaznaczyc wszystkich opcji bo jednak istnieja ludzie ktorzy uwazaja ze nie ma takiego czegos ze jedna siec daje nam dobre karty a w jednej co chwila jakies cuda na riverze wychodza...
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   mayor 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 24
  • Gadu-Gadu: 8312181

Napisano 15 lipiec 2009 - 16:40

WPP - coś mi się wydaje, że grałeś na jakiejś Bossmedii, bo tylko na tym g***** sie takie rzeczy dzieją.

Ja jestem oczywiście za B2B B)
PawelPL - powinieneś dodać B2B do ankiety, pod inne to powinny być softy typu everest
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 15 lipiec 2009 - 16:49

Wyświetl postUżytkownik WPP dnia śro, 15 lip 2009 - 11:28 napisał

Bo B2B jest porypane !! Wczoraj musialem zrzucic preflop KK kiedy kolesiowi doszlo na river 8 do seta, a w nastepnej rece dostalem AA i juz ni moglem zrzucic wszedlem all jako pierwszy i jakis osiol spradzil z 79 i na river doszedl mu strit :angry: nic by nie bylo gdyby to nie dzialo sie na 10 miejsc przed platnymi i mialem wystarczajacy stacke zeby powalczy o wysokie miejsce.Zamknolem juz tam konto i nie bede gral w takie cos o 1 B2B mniej :D

ale spisek!! a sprawdz w trackerze ile masz wygranych asow i czy nie jest to ok 80%
Lubie gre na przypal
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 15 lipiec 2009 - 20:25

Witam

O b2b zapomniałem ale teraz ją dodałem.

ja miałem takie coś w microgaming na poprzednim RNG grało się katastrofalnie zmienili soft i zmienili RNG i już jest ok

Chodzi o to, żeby był jak najbardziej losowo wtedy każdy soft będzie dobry.

Nie które softy mają luki w RNG - ale nie takie, że się zapamięta coś i się będzie wygrywało tylko bardziej takie, że pewne układy są chore i wogle nie powinny się pojawić ze obserwacji schematu gry na stole.

Plusem jest to, że roomy poprawiają swoje RNG i jest co raz lepiej

Jeżeli ktoś lubi wszystkie softy to fajnie ja mogę powiedzieć że ciężko mi się gra w ongame, ipoker no i w b2b
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Chciken 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 32

Napisano 20 lipiec 2009 - 12:15

Hehe
to u mnie wręcz przeciwnie - odpwoiada mi iPoker i Ongame natomiast nie mogę strawić sieci Boss Media.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 22 lipiec 2009 - 21:26

widzę , że ten bossmedia prowadzi :)
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Nadrobi8 

• Postów 158

Napisano 26 lipiec 2009 - 14:15

Dla mnie pomimo tego, że ostatnio coś tam kilka razy wygrałem, najbardziej niestrawna jest chyba bossmedia.
Układy wygrywające na flop[ie z najlepszą kartą startową, jak już ktoś to napisał, ogrywane były kartami na stricie lub riverze. Np. Mam 2 top pary na flopie, a ktoś sobie leci czy włazi na Allin z kompletnie NIC np. K/3 i na turn i river dostaje 33. CHORE. Albo na flopie NIC i też gra do końca dostając runner runner do strita czy koloru.
Średnie czy niższe pary są tam niemal regularnie ogrywane przez np. Ax, Kx. Częściej niż rzadziej nie trzyma flopu wygrywającego. Nieco podobna sytuacja jest na Party Poker z tymi Ax.
Na B2B o dziwo ostatnio raczej dostrzegałem odwrotną sytuację. Podbijając czy dając Allin ze średnią parą ogrywało się takie Ax coś. Podsumowując i nie obrażając nikogo, strierdziłbym, że boos to soft dla osób niezrównoważonych bądź mających wybujałą fantazję. B2B natomiast dla odważnych, grających agresywniej, bo nierzadko takim karta sprzyjała.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 26 lipiec 2009 - 14:32

Wyświetl postUżytkownik Nadrobi8 dnia nie, 26 lip 2009 - 15:15 napisał

Dla mnie pomimo tego, że ostatnio coś tam kilka razy wygrałem, najbardziej niestrawna jest chyba bossmedia.
Układy wygrywające na flop[ie z najlepszą kartą startową, jak już ktoś to napisał, ogrywane były kartami na stricie lub riverze. Np. Mam 2 top pary na flopie, a ktoś sobie leci czy włazi na Allin z kompletnie NIC np. K/3 i na turn i river dostaje 33. CHORE. Albo na flopie NIC i też gra do końca dostając runner runner do strita czy koloru.
Średnie czy niższe pary są tam niemal regularnie ogrywane przez np. Ax, Kx. Częściej niż rzadziej nie trzyma flopu wygrywającego. Nieco podobna sytuacja jest na Party Poker z tymi Ax.
Na B2B o dziwo ostatnio raczej dostrzegałem odwrotną sytuację. Podbijając czy dając Allin ze średnią parą ogrywało się takie Ax coś. Podsumowując i nie obrażając nikogo, strierdziłbym, że boos to soft dla osób niezrównoważonych bądź mających wybujałą fantazję. B2B natomiast dla odważnych, grających agresywniej, bo nierzadko takim karta sprzyjała.

zalosne sa te wasze wypowiedzi. Dajacie osad grajac kilka rozdan a temat calej sieci,miarodajne wyniki na cos takiego to pewnie min 50k rozdan jak nie wiecej. Ciekawe czy potraficie te swoje wywody potwierdzic konkretnymi statystykami, z checia bym to zobaczyl.
Lubie gre na przypal
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 26 lipiec 2009 - 14:42

mateoAE te wszystkie wypowiedzi opierają się o konstrukcje RNG jakie są zastosowane w danym roomie

Czym bardziej losowe tym lepiej, gorzej jak jakaś sieć pisze rng pod robienie rake a nie pod uczciwą grę typowo losowe rozdawanie kart.

Tak tu wielu narzeka na bossmedia a w ankiecie to bossmedia prowadzi
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   czohracz 

• Postów 62

Napisano 26 lipiec 2009 - 15:20

w ankiecie wzięło udział tylko 28 osób (to chyba nie dużo jak na to forum). Myślę, że raczej nie trudno znaleźć 10 osób, które akurat są zwolennikami tej konkretnej sieci :)
Impossible is not a fact.
It's an opinion.

...
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing.

0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 26 lipiec 2009 - 19:54

Wyświetl postUżytkownik czohracz dnia nie, 26 lip 2009 - 16:20 napisał

w ankiecie wzięło udział tylko 28 osób (to chyba nie dużo jak na to forum). Myślę, że raczej nie trudno znaleźć 10 osób, które akurat są zwolennikami tej konkretnej sieci :)

masz racje ponieważ w ligach gra z 200 osób jeżeli chodzi o cały przekrój ligowy a tak średnio na ligę to z 60 to nawet tej średniej ligowej nie osiągnęliśmy w ankiecie - nie ma co się martwić teraz są wakacje trzeba odpoczywać i się dobrze bawić :)
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Nadrobi8 

• Postów 158

Napisano 31 lipiec 2009 - 12:19

Wyświetl postUżytkownik mateoAE dnia nie, 26 lip 2009 - 15:32 napisał

zalosne sa te wasze wypowiedzi. Dajacie osad grajac kilka rozdan a temat calej sieci,miarodajne wyniki na cos takiego to pewnie min 50k rozdan jak nie wiecej. Ciekawe czy potraficie te swoje wywody potwierdzic konkretnymi statystykami, z checia bym to zobaczyl.

Nie kilka, nie kilkadziesiąt rozdań, ale przynajmniej z parę tysięcy. Programu nie mam, więc statystyk ci nie dam. Sam je sobie zrób skoro tak kwestionujesz to co inni piszą, a chętnie jak piszesz byś je zobaczył. Takie jest moje i ich wrażenie. Ty możesz mieć inne, ale jakoś nie widzę Ciebie w roli sędziego rozstrzygającego kto ma rację. Masz tylko jedno ze zdań - swoje własne, więc warto, aby było nieco bardziej wyważone: "żałosne" - skory jesteś do wystawiania cenzurek nie tylko mi, ale wielu, nie tylko tu wypowiadającym się graczom - to jest dopiero prawdziwie żałosne.
Możliwe, że zaraz może się pojawić jeszcze jedno stwierdzenie: że skoro nie korzystam z jakiegoś oprogramowania do statystyk, to pewnie jestem "niedzielnym", czy jakimś tego pokroju graczem. Lepiej darować sobie tego rodzaju insynuacje.
Na koniec. Nie piszę o tym, jaki jesteś, jedynie stwierdzam, że nie podoba mi się takie wyniosłe traktowanie innych.
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 03 sierpień 2009 - 11:37

Wyświetl postUżytkownik Nadrobi8 dnia pią, 31 lip 2009 - 13:19 napisał

Nie kilka, nie kilkadziesiąt rozdań, ale przynajmniej z parę tysięcy. Programu nie mam, więc statystyk ci nie dam. Sam je sobie zrób skoro tak kwestionujesz to co inni piszą, a chętnie jak piszesz byś je zobaczył. Takie jest moje i ich wrażenie. Ty możesz mieć inne, ale jakoś nie widzę Ciebie w roli sędziego rozstrzygającego kto ma rację. Masz tylko jedno ze zdań - swoje własne, więc warto, aby było nieco bardziej wyważone: "żałosne" - skory jesteś do wystawiania cenzurek nie tylko mi, ale wielu, nie tylko tu wypowiadającym się graczom - to jest dopiero prawdziwie żałosne.
Możliwe, że zaraz może się pojawić jeszcze jedno stwierdzenie: że skoro nie korzystam z jakiegoś oprogramowania do statystyk, to pewnie jestem "niedzielnym", czy jakimś tego pokroju graczem. Lepiej darować sobie tego rodzaju insynuacje.
Na koniec. Nie piszę o tym, jaki jesteś, jedynie stwierdzam, że nie podoba mi się takie wyniosłe traktowanie innych.

pare tysiecy rozdan do zadna probka, kiedys na forum niektorzy biadolili o ongame. Ja tam mialem rozegrane ponad 50k rozdan i wszystkie statystyki byly zblizobe do tych teoretycznych (odchyly ok 1%). Nikogo z gory nie traktujety i jak ktos przegrywa kase i zrzuca to na soft to jest to zalosne. A poza tym zadna karta -raktycznie nie ma 100% szans na wygrania a to oznacza ze mozna z nia przegrac.
Lubie gre na przypal
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1