Pokerzysci.com: Bialystok Betsson Poker League - I/2007 - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Bialystok Betsson Poker League - I/2007

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   zales 

• Grupa: VIP
  • Postów 174

Napisano 13 styczeń 2007 - 14:32

dobrze mowisz... ale za malo nas raczej nie bedzie, bo coraz wiecej osob zglasza chec zagrania w BLP wiec osob nie zabraknie ;D
0

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   Fahra 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 14

Napisano 13 styczeń 2007 - 17:56

Bardzo fajne (ładne) zdjęcia no i jak na pierwsze spotkanie to super organizacja, żadnych zgrzytów, świetna atmosfera; w najbliższy wtorek zapowiada się jeszcze lepiej bo więcej graczy no i będzie walka o pierwsze punkty ! To tyle odnośnie moich spostrzeżeń.
Pozdrawiam
Tomek
0

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   lex 

• Postów 116

Napisano 13 styczeń 2007 - 19:21

O widze ze nawet na forum oglądalność ruszyła na naszym temacie.

Ogólnie dzieki za słowa uznania fajnie ze nam wypaliło wszystko. Co do punktów z pierwszego turnieju nie bedziemy zaliczac do ligi tak to ustalilismy i nie bedziemy teraz mieszac bo akurat dla zalesia sie przyfarciło z tym KK jak chciałem ukraść ciemne :P
0

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   zales 

• Postów 174

Napisano 13 styczeń 2007 - 19:40

hehe ja to z gieraskiem jednak by byl za punktami ;D hehe nie no ale ustalone bylo to ustalone! :P ...ukarsc ciemne z AQ'd =] miales dobrze, ale ja mialem lepiej ;p
0

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 13 styczeń 2007 - 20:37

lex napisał:

O widze ze nawet na forum oglądalność ruszyła na naszym temacie.

Ogólnie dzieki za słowa uznania fajnie ze nam wypaliło wszystko. Co do punktów z pierwszego turnieju nie bedziemy zaliczac do ligi tak to ustalilismy i nie bedziemy teraz mieszac bo akurat dla zalesia sie przyfarciło z tym KK jak chciałem ukraść ciemne :P

To jest dobra opcja ponieważ nie odstraszy potencjalnych graczy. Ja też dałem znać znajomemu który pogrywał ze znajomymi w pokerka może się skuszą dołączyc, a pewnie liczba 40 uzytkownikow szybko się zbierze.

Jak będzie ktoś chętny robić fotki z kazdego waszego spotkania to bedzie mozna zamieszczać je na forum oraz w utworzonym dziale LIGI POKERA/Liga Białostocka.

Będzie to zapewne dobra promocja dla waszej ligi

pozdrawiam
0

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   mmartinn 

• Postów 23
  • Interests:sport, wędkarstwo, myslistwo

Napisano 14 styczeń 2007 - 12:02

Witam.. Ja również się dowiedziałem od znajomego znajomego który ma znajomego o lidze pokerowej i ponieważ zarówno ja jak i moi znajomi grywamy w pokera to zapewniam że na 100% zamierzam dołączyć do Was i zaistnieć w tej lidze.. być może również uda mi się namówić kilka osób aby zrobiły podobnie;)
Grono sie powiększa i myslę że jak zatoczy szersze kręgi może być naprawdę ciekawie!:D
pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieję we wtorek ;P
0

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   Gieras 

• Postów 86
  • Interests:"nicnierobienie"

Napisano 14 styczeń 2007 - 19:40

Wow - jestem pod wrażeniem. Szykuje się konkretny freezeout ;]
choćby Piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna.
0

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   lex 

• Postów 116

Napisano 14 styczeń 2007 - 19:43

Witam

Chciałbym poinformować wszystkich ze zgodnie z deklaracjami z forum, gg, email przewidujemy na ten wtorek frekwencje około 45 - 60 osób :shock: . Ogólnie nie wiem czy podołam z organizacją przy takiej ilości grajacych ponieważ lewson nie będzie mógł przyjść. Wiec proszę o cierpliwość i zrozumienie jak by były jakies poślizgi w organizacji póki co udało mi sie wynegocjować w TABU drugą sale wiec z miejscem nie bedzie problemu.

Informacja dla wszystkich, ustalenia zapadły takie :

Wpisowe 20+2
1 rebuy do godziny
0

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   Gieras 

• Postów 86
  • Interests:"nicnierobienie"

Napisano 14 styczeń 2007 - 19:49

lex napisał:

Wpisowe 20+2
1 rebuy do godziny

Ehh... Według mnie to nie jest dobry pomysł. Dla osób pracujących to żaden problem, dla mnie - biednego studenta :mrgreen: - 20 + 2 tygodniowo to już dosyć dużo. Myślę, że skoro wpisowe wynosi tyle ile wynosi, nie powinna być możliwość ani jednego rebuy'a.
choćby Piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna.
0

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   lex 

• Postów 116

Napisano 14 styczeń 2007 - 20:00

Wpisowe jest w porównaniu do innych lig live w naszym kraju bardzo niskie.
A poza tym myśle ze nikt nie zagra wszystkich spotkań ligowych a przynajmniej mała czesć osób.
1 rebuy to najlepsze rozwiązanie moim zdaniem
0

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   zales 

• Postów 174

Napisano 14 styczeń 2007 - 20:03

Wpisowe 20+2 jest dobre bo jak ostanio na turnieju zapoznawczym gralismy 10+1 to tak lajtowo sie gralo i 2 miejsce mialem to nawet nie bylo z czego dlugow splacic ;/ hehehe Wpisowe 20+2 bedzie wieksza mobilizacja zeby nie przegrac! A z tym 1 rebuyem do godziny to mysle ze to jest dobry pomysl na zwiekszenie puli... godzina szybko mija i mysle ze niewiele osob zrobilo by takiego rebuya, no ale np ktos sie potknie, nadzieje sie na jakiegos bad beata raz w ciagu pierwszej godziny rebuy to chyba nie jest zly pomysl...
0

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 14 styczeń 2007 - 20:16

Gieras napisał:

lex napisał:

Wpisowe 20+2
1 rebuy do godziny

Ehh... Według mnie to nie jest dobry pomysł. Dla osób pracujących to żaden problem, dla mnie - biednego studenta :mrgreen: - 20 + 2 tygodniowo to już dosyć dużo. Myślę, że skoro wpisowe wynosi tyle ile wynosi, nie powinna być możliwość ani jednego rebuy'a.

Tak wogle to chyba nie zamierzasz tylko przegrywac? kiedys trzeba wygrać do tych kosztów trzeba doliczyc jeszcze cos na browarek hehe a te 2 pln to za wynajem lokalu?

To jak na drugim spotkaniu będzie około 60 to co mozna powiedzieć o trzecim spotkaniu +100? :smile:

pozdrawima
0

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   zales 

• Postów 174

Napisano 14 styczeń 2007 - 20:35

Wlasnie gieras biedny student ostanio wygrales przeciez hehe, jestes bogaty :D A te +2 idzie do puli turnieju masters ktory skonczy sie po calym sezonie (sezon 3 miesiace trwa bodajze) no i 10 osob ktore nazbieraja najwiecej pkt w lidze zagraja ten turniej ;p
A co do ilosci osob 100 na trzecim spotkaniu to milo by bylo :D
0

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 14 styczeń 2007 - 22:27

A jak sprawa z sponsorem waszej ligi ponieważ dostałem informacje, że gracze woleli by inny poker room od proponowanego.

Do wyboru jest: Pokerheaven.com.com oraz ParbetPoker.com

Według mnie powinniscie podjąc decyzję na czym wam bardziej zależy czy na gadżetach od jednego z wybranych sponsorow czy na jakichś bonusach.

Pozdrawiam
0

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   zales 

• Postów 174

Napisano 14 styczeń 2007 - 22:48

A moglbym sie dowiedziec czego mozemy sie spodziewac od tych sponsorow?
Bo ja np chce czapke z daszkiem :D hehehehe Czego mozemy sie spodziewac? Jakies $$ do kazdego tygodnia do puli jest taka opcja ? i powiedzmy 3 pierwsze osoby dostaja $$ na konto... Co moze nam zaoferowac Pokerheaven.com.com a co ParbetPoker.com ?
0

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   igo77 

• Postów 17

Napisano 14 styczeń 2007 - 23:06

Jestem ciekawy jakie miejsca bede płaten i ile za poszczególne :P jeśli ktos wie to prosze o odp.
0

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 14 styczeń 2007 - 23:20

Jesli chodzi o bonus to z tego co wiem inne sponsorowane ligi dostaja ale na zakonczenie ligi a nie na kazde spotkanie. Sponsor oferuje karty sukna żetony itp.

Już w tej sprawie rozmawiam z poker roomami i z tego co lewson mi poinformowal najwazniejsze jest sukno zetony i karty a bonus to mozna ustalic w trakcie.
0

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   zales 

• Postów 174

Napisano 14 styczeń 2007 - 23:58

No lewson dobrze Ci napisal... karty karty i jeszcze raz karty to jest wazne jakies 100% plastic bo takie zwykle karty to na jedno spotkanie sa...
Nie stukaj w akwarium...
To straszy rybki.
0

#59 Użytkownik nie jest zalogowany   zales 

• Postów 174

Napisano 15 styczeń 2007 - 00:00

igo77 napisał:

Jestem ciekawy jakie miejsca bede płaten i ile za poszczególne :P jeśli ktos wie to prosze o odp.

Poprosze lexa zeby wrzucil rozpiske jak jest z miejscami...
0

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 15 styczeń 2007 - 00:13

Ok

Rozumiem. Jak tylko dostanę informacje co dadzą odrazu zamieszczam na forum. Może waszym przykładem pójdą inne Miasta w których jeszcze nie ma ligi pokera i zorganizują coś takiego. Wystarczy na początek 20-30 osob i liga juz moze być interesujaca.

Pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

• 25 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »