Liga PLP Pokerzysci.com - wtorki 21:00
Napisano 10 kwiecień 2009 - 13:46
Napisano 10 kwiecień 2009 - 13:53
Przeciez kiedys to ustalilismy, ze tak chcemy grac, a teraz co - wyrownujemy znowu?
Ludzie ogarnijcie sie troche zanim znowu jakies tematy zaczynacie...
Napisano 10 kwiecień 2009 - 17:34
Użytkownik Aras85 dnia pią, 10 kwi 2009 - 14:46 napisał
ode tego czasu upłynęło trochę wody w Wiśle i przybyło nowych graczy na forum wiec nie odbieraj możliwość aby ktos się wypowiedział może jakaś ankieta w końcu ligi są dla wszystkich graczy a nie dla grupy czochrającej żubra ( osobiście jestem za więcej Bi ale ten pomysł żeby w końcówce dać free jest Okey)
Napisano 10 kwiecień 2009 - 17:43
Użytkownik puls_asfaltu dnia pią, 10 kwi 2009 - 18:34 napisał
co ty czlowieku piszesz? a w ktorym momencie odbieram szanse wypowiedzi komukolwiek? napisalem ze ja ze swojego stanowiska jestem neutrlany chyba pomylilo ci sie i chciales zacytowac kogos innego? to jest jedyne twoje wytlumaczenie
Napisano 10 kwiecień 2009 - 18:37
Użytkownik adicegla dnia pią, 10 kwi 2009 - 14:53 napisał
Przeciez kiedys to ustalilismy, ze tak chcemy grac, a teraz co - wyrownujemy znowu?
Ludzie ogarnijcie sie troche zanim znowu jakies tematy zaczynacie...
Spokojnie Adi jezeli tak bylo ustalone to ok
Myśl i przewiduj, przewiduj i myśl ...
Napisano 10 kwiecień 2009 - 22:51
Przecież lepiej zagrać turniej z BI 3 czy 5$ , nawet jeśli sie jest daleko w klasyfikacji , niz klepać freeroll z sępami ..
Grając na "luzie" można wyhaczyć niezła kase w końcówce , zazwyczaj gra mniej ludzi i jest to bardzo EV+
Po drugie ustalaliśmy juz wczesniej że chcemy więcej Bi ...
Zastanówmy się : Kto wypowiada się na forum ? ...w większości Ci co grają BI ( nie jedna a kilka lig ) , freerolowy maja
nas w "dupie" , nasza lige i klasyfikacje także ...dlaczego mamy robić im prezenty ...
Mozna by ewentualnie rozłożyć te 4 free , na rożne terminy żeby akurat przedostatni był freeroll , ale to bedzie sporo zamieszania i szczerze wątpie żeby roomy się z tego wywiązały ....
Napisano 11 kwiecień 2009 - 00:53
skoro tak to ma wyglądać, to tak jak powiedziałam od dziś nowe ligi gram tylko freeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
In a haze, a stormy haze, I'll be round
Napisano 11 kwiecień 2009 - 07:48
Użytkownik Mgielka dnia sob, 11 kwi 2009 - 01:53 napisał
skoro tak to ma wyglądać, to tak jak powiedziałam od dziś nowe ligi gram tylko freeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
mgielka, skoro mowisz ze przegralas wiekszosc aksy i nie jestes na plus, to proponuje troche swoja gre przemyslec, poczytac troche artykulow i wtedy powinno cos do przodu ruszyc!
Napisano 11 kwiecień 2009 - 10:05
zapomniala jak sie gra ? zrobmy ligi live i bedzie no problem
a popatrz na Arasa jaki fish a jak mu idzie w ligach
Użytkownik WPP edytował ten post 11 kwiecień 2009 - 10:24
Napisano 11 kwiecień 2009 - 10:28
Użytkownik WPP dnia sob, 11 kwi 2009 - 11:05 napisał
zapomniala jak sie gra ? zrobmy ligi live i bedzie no problem
a popatrz na Arasa jaki fish a jak mu idzie w ligach
spojrz kogo cytowalem
Napisano 11 kwiecień 2009 - 10:56
Wesolych Swiat wszystkim
Napisano 11 kwiecień 2009 - 10:59
Użytkownik WPP dnia sob, 11 kwi 2009 - 11:56 napisał
Widze nastepny co widzi wszedzie spisek. sofrt i miejsce nie maja wplywu ma karty!!
Napisano 11 kwiecień 2009 - 11:20
Z twojej wypowiedzi wnioskuje ,że przemawia przez Ciebie tilt .Swoje słowa nie kierowałam do Ciebie , ani nikogo kto gra regularnie ...Dla przykładu moge podac sytuacje z ostatniego turnieju na Expekcie ,
niejaki Siwariusz grał niemal z każda ręką i przed ft zgromadził ponad 70000 zetonow , jak sam przyznał grał nielegalnie a w klasyfikacji się nie liczy , jeśli tacy gracze maja decydować o klasyfikacji to ja dziękuje .....
Cenie sobie Ciebie i twoja pracę na rzecz forum ,przykro mi że tak źle o mnie myslisz ...
Nie czuj się dotknieta tymi słowami , ale skoro w zeszłym sezonie wygrałas lige na betssonie , a teraz z trudem zbierasz na wpisowe to wypada się zastanowić co jest tego przyczyną ....
Pozdrawiam Mgiełke , ligowców i wszystkich sępów frerolowych także ...
WESOŁYCH ŚWIĄT
Napisano 11 kwiecień 2009 - 12:35
nie ma spisku ale wchodze na jeden stolik w 10 min przegrywam 10$ bo kazdy ma lepsze karty na river dochdza strity zmieniam stolik i w 10 min zarabiam 10$ bo ja mam strity na river. moze to nie spisek ale jak siedze na dobrym stole to nawet z 37 wygrywam rozdania ale kazdy niech tlumaczy to jak chce ja moge tylko wrzucic ci rozdania z takich stolikow dla przykladu
Napisano 11 kwiecień 2009 - 12:46
Napisano 11 kwiecień 2009 - 12:51
Użytkownik WPP dnia sob, 11 kwi 2009 - 13:35 napisał
nie ma spisku ale wchodze na jeden stolik w 10 min przegrywam 10$ bo kazdy ma lepsze karty na river dochdza strity zmieniam stolik i w 10 min zarabiam 10$ bo ja mam strity na river. moze to nie spisek ale jak siedze na dobrym stole to nawet z 37 wygrywam rozdania ale kazdy niech tlumaczy to jak chce ja moge tylko wrzucic ci rozdania z takich stolikow dla przykladu
czasem tak jest ale to nie wina miejsca, jakbys mial statystki z 30k rozdan to bys zobaczyl ze wszystko jest w normie. Jak ja ogladalem to mialem baardzo przyblizne, trafienie dwuaotera an river 5% po flopie 10%. Softy tak pisza algorytmy zeby losowanie bylo jak najbardziej zblizone do rozkladu normalnego. Na zywo sa wieksze wyjebki bo tam karty tasuje czlowiek i nie ma do konca losowosci.
Napisano 11 kwiecień 2009 - 13:37
Tu mnie rozbawiłaś strasznie...
Proponuje zmienić forum na jakiegoś "krzaka", na którym same free się gra...
Widzę, że jeszcze nie wiesz co jest tego przyczyną, że nie idzie ci tak jak kiedyś - ja już to zauważyłem
w poprzednich edycjach - po prostu nie jest już nas tak mało i okazuje się, że jednak nie jesteś
wystarczająco dobra żeby wygrywać jak wtedy kiedy było nas co najmniej 2x mniej do gry... Ot cała prawda!
Ja już ochłonąłem i staram się akceptować taki stan rzeczy i dostosowywać swoją grę do realiów, ale
na prawdę wolę grać w mniejszym gronie ludzi, którzy mają jakieś pojęcie o pokerze, a co ważniejsze szacunek
do innych graczy i kasy, o którą grają i którą wydają... Skoro bankroll nie pozwala ci już grać wszystkich wpisowych,
to skup się na ligach, które ci w miarę leżą, a nie graj wszystko jak leci i gdzie popadnie, albo dołącz
do grona tych, którzy nazywani są freerollowcami...
Napisano 11 kwiecień 2009 - 16:02
Co do gry to się mylisz ale nie będę Cię wyprowadzać z błędu .. czuj się wszechwiedzący
No i jak trzeba będzie to zmienię forum ale wtedy, gdy ja tego będę chciała. I jeszcze jedno - nie można mierzyć wszystkich tą samą miarą ale dziękuję Ci Adi, za dobre rady.
Ps. Sorki Arianna, za bardzo wzięłam to do siebie (to nie tilt - mało co gram)
Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
życzy Mgielka
In a haze, a stormy haze, I'll be round
Napisano 11 kwiecień 2009 - 18:42
Użytkownik Aras85 dnia pią, 10 kwi 2009 - 18:43 napisał
soRRy wielkie Aras nie ten cytat co trzeba zaznaczyłem chodziło mi o post adicegla
"No czy wy nie widzicie, ze jest wiecej turniejów z wpisowym niz free?!
Ludzie ogarnijcie sie troche zanim znowu jakies tematy zaczynacie... "
przepraszam jeszcze raz za nieporozumienie
Udostępnij ten temat: