Liga EverestPoker - czwartki - 21:00
Napisano 08 maj 2009 - 20:34
Procedura wykrycia oszustwa została wszczęta przez EverestPoker.
Napisano 14 maj 2009 - 18:08
Hasło od wczoraj w panelu.
Napisano 14 maj 2009 - 19:34
KPINA i Tyle. Mija tydzień od sprawy o której pisałam wyżej i żadnej odpowiedzi, a dla mnie ewidentnie to był chip dumping.
Szkoda, bo lubie grać ligowe turki. Żegnam i życze powodzenia uczciwym graczom.
Napisano 14 maj 2009 - 21:56
Użytkownik PawelPL dnia czw, 14 maj 2009 - 20:37 napisał
Typowy przykład na to jak Paweł olewa użytkowników! Skandal!
Koleżanka Maria napisała coś przed tobą, a ty to totalnie zignorowałeś i piszesz o frekwencji,
która mogłaby być wyższa gdybyś się jakoś ustosunkował do jej wypowiedzi!
Napisano 14 maj 2009 - 22:05
Użytkownik MariaPolo dnia czw, 14 maj 2009 - 20:34 napisał
KPINA i Tyle. Mija tydzień od sprawy o której pisałam wyżej i żadnej odpowiedzi, a dla mnie ewidentnie to był chip dumping.
Szkoda, bo lubie grać ligowe turki. Żegnam i życze powodzenia uczciwym graczom.
Witam,
Dałam tę sprawę do analizy do działu, który się zajmuje różnego rodzaju oszustwami i właśnie mi odpowiedzieli, że nie mają wystarczających podstaw aby uznać działania tych dwóch graczy za niedozwolone.
Jeśli się jeszcze coś takiego powtórzy to daj proszę znać.
Pozdrawiam
Kasia
Napisano 14 maj 2009 - 22:23
Variat mógłbyś na bieżąco to robić >
pzdr
Napisano 14 maj 2009 - 22:40
Użytkownik legolas dnia czw, 14 maj 2009 - 23:23 napisał
Variat mógłbyś na bieżąco to robić >
pzdr
Nie było bo ja mu kazałem poczekać ze względu na tą sprawę, ale że sprawa nie wyjaśniła tego na nie korzyść to wyniki będą takie jak zostały zapisane
Napisano 14 maj 2009 - 22:45
Napisze jeszcze raz: KPINA.
A może sam zainteresowany (oskarżony przeze mnie) n0rb1 wypowie się w temacie, dlaczego jest nietykalny ? Chyba za dużo wymagam, tydzień temu na czacie jak zwracałam uwagę, co Ty grasz to milczałeś, tak jak do tej pory w tym temacie. Żenada.
Napisano 14 maj 2009 - 22:49
Pozdro i thx za info
Napisano 14 maj 2009 - 22:57
Użytkownik MariaPolo dnia czw, 14 maj 2009 - 23:45 napisał
Napisze jeszcze raz: KPINA.
A może sam zainteresowany (oskarżony przeze mnie) n0rb1 wypowie się w temacie, dlaczego jest nietykalny ? Chyba za dużo wymagam, tydzień temu na czacie jak zwracałam uwagę, co Ty grasz to milczałeś, tak jak do tej pory w tym temacie. Żenada.
My nie rozstrzygamy takich sytuacji. Sprawa została przekazana do everestpoker tak samo jak to było w przypadku 2 graczy ligi 24hPoker.com . Otrzymaliśmy informacje jakie kroki zostały podjęte i tylko do nich się zastosowaliśmy.
My nie możemy stawać w takich sytuacjach po żadnej stronie i rozstrzygać to w jedną lub drugą stronę ponieważ nie mamy dostępu do takich danych i narzędzi jak poker roomy, a po drugie ktoś by powiedział, że jesteśmy stronniczy wszystkie takie przypadki zostawiamy do rozstrzygnięcia przez poker roomy.
Napisano 14 maj 2009 - 23:10
Myśl i przewiduj, przewiduj i myśl ...
Napisano 14 maj 2009 - 23:41
Napisano 15 maj 2009 - 07:32
I to jakie kroki podejmie (lub może podjąć) room to jedno, ale to co my postanowimy i zrobimy z takimi
delikwentami to drugie (room ci powie, że nie ma wystarczających dowodów, a to wcale nie znaczy, że ty jako admin
forum nie możesz oczekiwać na wyjaśnienia od tych gości, gdyż inni użytkownicy się tego domagają)! Dla mnie to też wyglądało podejrzanie, albo w/w "gracze" są totalnymi fishami, tudzież kretynami, żeby tak grać...
Napisano 15 maj 2009 - 08:11
Użytkownik adicegla dnia pią, 15 maj 2009 - 08:32 napisał
I to jakie kroki podejmie (lub może podjąć) room to jedno, ale to co my postanowimy i zrobimy z takimi
delikwentami to drugie (room ci powie, że nie ma wystarczających dowodów, a to wcale nie znaczy, że ty jako admin
forum nie możesz oczekiwać na wyjaśnienia od tych gości, gdyż inni użytkownicy się tego domagają)! Dla mnie to też wyglądało podejrzanie, albo w/w "gracze" są totalnymi fishami, tudzież kretynami, żeby tak grać...
Popieram mam to samo zdanie
Napisano 15 maj 2009 - 08:34
Napisano 15 maj 2009 - 09:32
O czym TY piszesz ? Masz problemy ze zrozumieniem tekstu ? Ten temat zakładałam w trakcie trwania wspomnianego turnieju i nie ma w nim ani słowa użalania się że mi karta nie idzie... Mój styl gry nie ma żadnego znaczenia w tej sprawie. Zmieniamy temat bo Ci nie odpowiada, albo nie jest wygodny bo to prawda z chip dumpingiem?
Jakoś dziwnie się składało ,że pokeroman9 starał się wchodzić do gry gdy n0rb1 miał dobrą kartę... skąd o tym wiedział ? No to odnalazłam jeszcze jedno rozdanie, ( to było między 1 i 2 rozdaniem, które wkleiłam wyżej) którego zakończenie było niespodziewane dla "zainteresowanych graczy" (sądząc po czacie)
Rozpoczęcie gry 4600238074.
n0rb1 jest na miejscu 0 z 3,525.
herr19 jest na miejscu 1 z 1,250.
odil007 jest na miejscu 2 z 1,965.
Mgielka jest na miejscu 3 z 1,865.
-Corvus- jest na miejscu 4 z 1,435.
pokeroman9 jest na miejscu 5 z 950.
MariaPolo jest na miejscu 7 z 1,885.
Victorion jest na miejscu 8 z 3,280.
ryf jest na miejscu 9 z 1,845.
Krupier jest usadzony 1.
odil007 złożył stawkę w ciemno na sumę 10.
Mgielka złożył stawkę w ciemno na sumę 20.
(MariaPolo jest rozdawane Jh 5s.)
Pre-flop:
-Corvus- pasuje.
pokeroman9 wchodzi za wszystko 950.
MariaPolo pasuje.
Victorion pasuje.
ryf pasuje.
n0rb1 podbija 1,930.
herr19 pasuje.
odil007 pasuje.
Mgielka pasuje.
1,930 jest przesunięty z powrotem do n0rb1.
Wyłożenie Kart:
pokeroman9 pokazuje: 3c Kc
n0rb1 pokazuje: Qc Qs
Przychodzi Flop
4d 5c 9h.
Przychodzi Turn 7c
Przychodzi River 6c.
n0rb1 pokazuje: Qc Qs
Qc Qs 9h 7c 6c
Para Dam
pokeroman9 pokazuje: 3c Kc
Kc 7c 6c 5c 3c
Kolor, Król wysoki
pokeroman9 wygrywa pulę (1,930).
Jeżeli forum Pokerzyści com stoi oficjalnie na stanowisku, że nie ma sprawy bo nie ma takich narzędzi jakie ma room (analiza rozdań nie wystarczy - co potrzeba więcej ? ) to będę się bardzo dziwiła wszystkim graczom biorącym dalej udział w tej lidze na evereście, bo ja sobie powiedziałam pass nie tylko co do tej ligii ale również do oferty tego forum a z jednej miałam szczery zamiar skorzystać.
Napisano 15 maj 2009 - 10:07
co do powyzeszgo rozdania to akurat niczego nie dowodzi bo mogl spasc K poprostu ktos "byl zmeczony" i chcial szybko skonczyc
Myśl i przewiduj, przewiduj i myśl ...
Udostępnij ten temat: