Pokerzysci.com: Betsson Team League 2009 - II EDYCJA - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Betsson Team League 2009 - II EDYCJA Oceń temat: -----

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Grupa: VIP
  • Postów 106
  • Gadu-Gadu: 3834367

Napisano 23 marzec 2009 - 18:25

Tak troche z innej beczki. Czy nowy sezon daloby rade grac w jakis dzien poza weekendem czyli najlepiej miedzy poniedzialkiem a czwartkiem? Chodzi o to ze miedzy piatkiem i niedziela bardzo czesto termin gry koliduje z jakas impreza, turniejem live czy wyjsciem gdzies do znajomych na piwo. Zona tez srednio zadowolona ze kazdy niedzielny wieczor byl zarezerwowany na lige i nie moglismy sie nigdzie ruszyc z domu. W srodku tygodnia nie ma tylu wyjsc bo trzeba isc kolejnego dnia do pracy, wiec mozna spokojnie sobie przy kompie posiedziec wieczorkiem a w weekend odrobine odreagowac stresy z calego tygodnia lub wyskoczyc na jakis live event :)
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   ginus 

• Postów 216
  • Gadu-Gadu: 2949491

Napisano 23 marzec 2009 - 20:56

tez w sumie jestem za zmiana np na wtorek... w niedziele jest bardzo duzo turkow i przez to że m.in. mam tą lige muszę się ograniczać, do tego 2 ludzi z mojego teamu gra regularnie USOP i tylko przez pech że nie dostali się na FT są w stanie rozegrac lige ;)
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 23 marzec 2009 - 21:42

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia pon, 23 mar 2009 - 18:25 napisał

Tak troche z innej beczki. Czy nowy sezon daloby rade grac w jakis dzien poza weekendem czyli najlepiej miedzy poniedzialkiem a czwartkiem? Chodzi o to ze miedzy piatkiem i niedziela bardzo czesto termin gry koliduje z jakas impreza, turniejem live czy wyjsciem gdzies do znajomych na piwo. Zona tez srednio zadowolona ze kazdy niedzielny wieczor byl zarezerwowany na lige i nie moglismy sie nigdzie ruszyc z domu. W srodku tygodnia nie ma tylu wyjsc bo trzeba isc kolejnego dnia do pracy, wiec mozna spokojnie sobie przy kompie posiedziec wieczorkiem a w weekend odrobine odreagowac stresy z calego tygodnia lub wyskoczyc na jakis live event :)

Ja też był bym za tym, żeby czwartkowe turki kończyły tydzień ligowy i do poniedziałku byłby spokój ale jest tyle lig, że nie da się tak upchnąć w 3 dni ligowe.

Tak mi się zdaje, że grasz tylko ligę betsson chodź mogę się mylić - jeżeli by się to potwierdziło to sory ale musimy się liczyć z większością

Są osoby co grają wszystkie nasze ligi oraz potrafią obskoczyć wszystkie konkurencyjne ligi.

Jeżeli większość będzie za to możemy zmienić
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Grupa: Mistrz Ligowy
  • Postów 845

Napisano 24 marzec 2009 - 00:52

Wyświetl postUżytkownik hustla dnia pon, 23 mar 2009 - 18:16 napisał

dobrze mowi!! nagrody dla teamow a nie dla indywidualnosci!!

Hustla nalezy sie jakas indywidualna dodatkowa nagroda dla najlepiej punktujacych w temach!

P.S co do Kraksa jak dla mnie nie ma problemu liga teamow moze byc w tygodniu
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 24 marzec 2009 - 11:25

Co do robienia punktów to teraz jest podział na team nie wiem czy nie lepiej to zrobić na gracza ponieważ, będzie to bardziej uczciwe

To tylko propozycja chodź nowa forma na pewno będzie zachęcała robić punkty każdemu

ktoś tu poruszył opcję dobierania teamów to też jest do zmiany obecna forma nie do końca sięsprawdza do tego faworyzuje kilka lepszych teamów inni są bez szans
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 24 marzec 2009 - 12:06

Wyświetl postUżytkownik PawelPL dnia wto, 24 mar 2009 - 11:25 napisał

Co do robienia punktów to teraz jest podział na team nie wiem czy nie lepiej to zrobić na gracza ponieważ, będzie to bardziej uczciwe

To tylko propozycja chodź nowa forma na pewno będzie zachęcała robić punkty każdemu

ktoś tu poruszył opcję dobierania teamów to też jest do zmiany obecna forma nie do końca sięsprawdza do tego faworyzuje kilka lepszych teamów inni są bez szans

ja uwazam ze skoro liga druzynowa to pkt powinny byc tak jak jest na druzyne.
A co do dobierania teamow, to tak samo jest z liga indywidualna ze lepsi zawodnicy sa faworyzowani. Bo idac Twoim tokiem myslenia w nastepnej edycji np pierwaz trojka powinna dostac -100pkt, zeby bylo rowno
Lubie gre na przypal
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   jamal555 

• Postów 94
  • Interests:lekka atletyka
  • Gadu-Gadu: 7988683

Napisano 24 marzec 2009 - 13:52

Chciałbym podsunąć propozycję, żeby w klasyfikacji generalnej teamów liczyły się 3 najlepsze wyniki graczy z danej kolejki a nie 4 jak teraz, żeby była rezerwa, jeśli jeden z graczy z niewiadomych powodów nie zagra lub odpadnie na początku. Wtedy najgorszy wynik z danego teamu byłby odrzucany. Tyczy się to oczywiście tylko klasyfikacji teamów.
Co o tym myślicie??
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 24 marzec 2009 - 15:47

Wyświetl postUżytkownik mateoAE dnia wto, 24 mar 2009 - 12:06 napisał

ja uwazam ze skoro liga druzynowa to pkt powinny byc tak jak jest na druzyne.
A co do dobierania teamow, to tak samo jest z liga indywidualna ze lepsi zawodnicy sa faworyzowani. Bo idac Twoim tokiem myslenia w nastepnej edycji np pierwaz trojka powinna dostac -100pkt, zeby bylo rowno

Nie chyba źle mnie zrozumiałeś... Chodzi o to, że już na początku powstały teamy z najlepszych graczy poprzedniej ligi betsson i to jest jeden z argumentów, a drugi jest taki, że pozostałe teamy musiały zebrać się ze słabszych graczy i nie znanych graczy
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Grupa: Mistrz Ligowy
  • Postów 845

Napisano 24 marzec 2009 - 17:01

Wyświetl postUżytkownik PawelPL dnia wto, 24 mar 2009 - 15:47 napisał

Nie chyba źle mnie zrozumiałeś... Chodzi o to, że już na początku powstały teamy z najlepszych graczy poprzedniej ligi betsson i to jest jeden z argumentów, a drugi jest taki, że pozostałe teamy musiały zebrać się ze słabszych graczy i nie znanych graczy

szulerzy chyba nie uchodza za taki team? patrze oczywiscie po sobie bo ja np w ostatniej edycji betsson bylem chyba 35 albo 45
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   ginus 

• Postów 216
  • Gadu-Gadu: 2949491

Napisano 24 marzec 2009 - 20:52

ktore teamy dokladnie ? przeciez były zasady, że chyba 1 osoba z top10 poprzedniej edycji betsson ma być w teamie
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 24 marzec 2009 - 20:52

Aras dobrze wiesz, że taki dobór będzie bardziej sprawiedliwy :P
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1