Nie profesionalizm ESP kpina z klijenta !
Napisano 18 luty 2009 - 13:14
Napisano 18 luty 2009 - 13:21
Użytkownik Maciek12 dnia śro, 18 lut 2009 - 13:14 napisał
miałem podobnie, hasło przyszło po kilku dniach
pawel mówi, że wprowadzają zmiany i po lutym wszystko ma juz śmigać + ma być sklep
Napisano 18 luty 2009 - 13:59
Napisano 18 luty 2009 - 16:17
Spokojnie nie stracisz żadnych pieniędzy a bonus Ci przedłużymy, w PM napisałem Ci co trzeba zrobić.
Pozdrawiam
Napisano 19 luty 2009 - 19:26
Użytkownik EuroSuperPoker dnia śro, 18 lut 2009 - 16:17 napisał
Spokojnie nie stracisz żadnych pieniędzy a bonus Ci przedłużymy, w PM napisałem Ci co trzeba zrobić.
Pozdrawiam
Faktycznie odezwal sie poradzil ale kolejny dzien mija dodajmy 5 ! ;/
Napisano 20 luty 2009 - 17:57
Użytkownik Maciek12 dnia czw, 19 lut 2009 - 19:26 napisał
kpina to jest takie zachowanie, zamiast napisac odrazu do Pawla albo do ESP przedstawiciela na PW, to oczerniasz dobry room a problem lezal po twojej stronie, bo jak widac masz meila na dupnym portalu
Napisano 22 luty 2009 - 00:29
Napisano 03 marzec 2009 - 18:47
Tak sie sklada ze portal o2.pl nie jest "dupny" jak ty to piszesz ale pewnie nie masz nawet o tym pojecia wiec po co bede na taki temat pisal, a inne maile z innych pokerroomow nawet bossmedi zawsze dochodza. brak odzewu przez 4 dni i odzew dopiero na forum po wlasnie takim mailu to jest cos nie tak. Jak bym tego nie napisal dalej bym jak glupek czekal na tego maila ...
Napisano 03 marzec 2009 - 18:55
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
Napisano 03 marzec 2009 - 19:31
Napisano 04 grudzień 2010 - 12:48
Kiedyś komunikowałem się z polskim menedżerem tego roomu - nie było żadnych problemów - wszystkie odpowiedzi były w krótkim czasie. Sądzę więc, że to nie jest problem z pocztą, lecz z jakością obsługi tego roomu - a ta jest bardzo wątpliwa - lipna.
Za poprzedni miesiąc nie wypłacili mi rakebacku. Na czacie online powiedzieli mi, aby pisać do ich supportu. Wysłałem więc do nich maila 3 dni temu, ale nie doczekałem się odpowiedzi z ich strony.
Gdy miałem jednodniowe opóźnienie wypłaty rakebacku na PokerHeaven i pisałem do nich na czacie natychmiast mi odpowiedziano, że skierują sprawę do odpowiedniego działu i zapewnili, że w krótkim czasie tą sprawę uregulują i tak się stało - czas na uregulowanie wypłaty zajął im maksymalnie może z pół dnia, biorąc pod uwagę, że pisałem chyba po południu.
Tutaj - jak tak dalej pójdzie - w ogóle nie doczekam się wypłaty.
Radzę więc nie pieprzyć głupot, mże room jest solidny, bo te fakty bardzo znacząco temu zaprzeczają.
Może kiedyś był w miarę solidny, ale to już na pewno przeszłość.
Pozdr.
Napisano 15 styczeń 2011 - 15:01
Troche może to nie aktualne ale istotne. Właśnie esp przenosi się do nowej sieci czyli Ongame i przez ostatnie kilka dni są problemy. Miejmy nadzieję, że w przeciągu najbliższych kilku dni wszystko się już wyjaśni.
Z tego co słyszałem to z tego powodu ma być kilka atrakcyjnych promocji warto sprawdzać. My też będziemy informowali na pokerzysci.com o nich
Napisano 06 luty 2011 - 17:37
Użytkownik PawelPL dnia 15 styczeń 2011 - 15:01 napisał
Troche może to nie aktualne ale istotne. Właśnie esp przenosi się do nowej sieci czyli Ongame i przez ostatnie kilka dni są problemy. Miejmy nadzieję, że w przeciągu najbliższych kilku dni wszystko się już wyjaśni.
Z tego co słyszałem to z tego powodu ma być kilka atrakcyjnych promocji warto sprawdzać. My też będziemy informowali na pokerzysci.com o nich
Są większe problemy. Wielu graczom (w tym mnie) przez tą całą przeklętą migrację zniknęły wszystkie pieniądze z salda, a ludzie z ESP nie kwapią się do tego aby doprowadzić to do porządku. Support totalnie wszystko zlewa, przeciąga termin oddania kasy w nieskończoność i się wykręca kolejnymi "wytłumaczeniami".
TO już miesiąc, od kiedy mam zablokowane środki, ponad tysiąc euro.
Jeśli jest tu jakiś przedstawiciel Eurosuperpokera (to chyba jedyne forum na którym znalazłem wątek z ESP) , to chciałbym wyjaśnień w tej sprawie.
Napisano 07 luty 2011 - 01:10
Tak Eurosuperpoker ma tam jakieś wewnętrzne problemy z siecią bossmedia i niestety to spowodowało te problemy ze środkami graczy. Jutro zapytam menagera jak się przedstawia sprawa
Udostępnij ten temat: