Pokerzysci.com: Nie profesionalizm ESP kpina z klijenta ! - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Nie profesionalizm ESP kpina z klijenta !

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Maciek12 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 10

Napisano 18 luty 2009 - 13:14

Witam z racji ze mialem foramta a mam troszke tych pokerroomow jak kazdy zapomnialem hasla na ESP wplacilem tam moja wieksza czesc bankrollu i biore ws sofcie klikam ze zapomnialem hasla wyskakuje mi podac username i mail podalem niby wszystko wporzadku pisze ze za pare minut bedzie haslo lub skontaktowac sie z supporortem po 30 mni sprowowalem drugi raz niestety to samo. WIec pisze do suprorrortu napsiac zdazylem juz do kazdego odzdzialu supporortu i niestety nic od 3 dni to jest posmiewisko nie poker room. Kolejna proba to poprosilem kolege aby na czacie dostepnym po zalogowaniu napisalem do supporortu o mojej sytuacji. Obsluga napisala ze odpowiada na pytania tylko na temat jego konta i nic z tym nie zrobi mam czekac niby w jakiejs kolejce ..... i kazala mu sie rozlaczyc z czatu wiec kolejny objaw profesionalizmu owego pokerooomu i tak latwo mozna sie zrazic do nowych wchodzacych na rynek pokeroomow jestem ciekawy czy odzyskam KAse!! HMM ciekawa kolejka a moze tam nikt nie pracuje ? tego sie jeszcze nei dowiedzialem ...
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   clifton 

• Grupa: VIP
  • Postów 287

Napisano 18 luty 2009 - 13:21

Wyświetl postUżytkownik Maciek12 dnia śro, 18 lut 2009 - 13:14 napisał

Witam z racji ze mialem foramta a mam troszke tych pokerroomow jak kazdy zapomnialem hasla na ESP wplacilem tam moja wieksza czesc bankrollu i biore ws sofcie klikam ze zapomnialem hasla wyskakuje mi podac username i mail podalem niby wszystko wporzadku pisze ze za pare minut bedzie haslo lub skontaktowac sie z supporortem po 30 mni sprowowalem drugi raz niestety to samo. WIec pisze do suprorrortu napsiac zdazylem juz do kazdego odzdzialu supporortu i niestety nic od 3 dni to jest posmiewisko nie poker room. Kolejna proba to poprosilem kolege aby na czacie dostepnym po zalogowaniu napisalem do supporortu o mojej sytuacji. Obsluga napisala ze odpowiada na pytania tylko na temat jego konta i nic z tym nie zrobi mam czekac niby w jakiejs kolejce ..... i kazala mu sie rozlaczyc z czatu wiec kolejny objaw profesionalizmu owego pokerooomu i tak latwo mozna sie zrazic do nowych wchodzacych na rynek pokeroomow jestem ciekawy czy odzyskam KAse!! HMM ciekawa kolejka a moze tam nikt nie pracuje ? tego sie jeszcze nei dowiedzialem ...

miałem podobnie, hasło przyszło po kilku dniach

pawel mówi, że wprowadzają zmiany i po lutym wszystko ma juz śmigać + ma być sklep
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Maciek12 

• Postów 10

Napisano 18 luty 2009 - 13:59

Mam nadzieje ale patrz masz do wyrobienie first depozyt itp a czas leci ... ;/ ja juz do nich wyslalem tyle mail ... a po lutym to ja juz sobie raczej daruje bo to jest niedopuszczalne zeby taka zlewe robic na graczy to im bardziej zalezy na tych gracza co beda pozniej jak sklep bedzie a aktualnych maja w ...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   EuroSuperPoker 

• Grupa: Moderator
  • Postów 16

Napisano 18 luty 2009 - 16:17

Cześć, jestem przedstawicielem EuroSuperPoker na tym forum. Problem jest prawodopodobnie taki że posiadasz zarejestrowany adres email na o2.pl, server ten odrzuca wszystkie maile wysyłane z adresów bossmedii.

Spokojnie nie stracisz żadnych pieniędzy a bonus Ci przedłużymy, w PM napisałem Ci co trzeba zrobić.

Pozdrawiam :)
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Maciek12 

• Postów 10

Napisano 19 luty 2009 - 19:26

Wyświetl postUżytkownik EuroSuperPoker dnia śro, 18 lut 2009 - 16:17 napisał

Cześć, jestem przedstawicielem EuroSuperPoker na tym forum. Problem jest prawodopodobnie taki że posiadasz zarejestrowany adres email na o2.pl, server ten odrzuca wszystkie maile wysyłane z adresów bossmedii.

Spokojnie nie stracisz żadnych pieniędzy a bonus Ci przedłużymy, w PM napisałem Ci co trzeba zrobić.

Pozdrawiam :)

Faktycznie odezwal sie poradzil ale kolejny dzien mija dodajmy 5 ! ;/
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   EuroSuperPoker 

• Grupa: Moderator
  • Postów 16

Napisano 20 luty 2009 - 17:14

Wyświetl postUżytkownik Maciek12 dnia czw, 19 lut 2009 - 19:26 napisał

Sprawa rozwiązana, okazało się że nie docierały do użytkownika maile z nowym hasłem na adres o2.pl

Ciężko winić za to pokerroom.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Grupa: Mistrz Ligowy
  • Postów 845

Napisano 20 luty 2009 - 17:57

Wyświetl postUżytkownik Maciek12 dnia czw, 19 lut 2009 - 19:26 napisał

kpina to jest takie zachowanie, zamiast napisac odrazu do Pawla albo do ESP przedstawiciela na PW, to oczerniasz dobry room a problem lezal po twojej stronie, bo jak widac masz meila na dupnym portalu
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 22 luty 2009 - 00:29

Jeżeli chodzi o meile to prawda są portale co blokują dużo meeili. Polecam gmail meil ztym nie ma problemu przynajmniej u mnie :)
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Maciek12 

• Postów 10

Napisano 03 marzec 2009 - 18:47

"kpina to jest takie zachowanie, zamiast napisac odrazu do Pawla albo do Eurosuperpoker.com przedstawiciela na PW, to oczerniasz dobry room a problem lezal po twojej stronie, bo jak widac masz meila na dupnym portalu "

Tak sie sklada ze portal o2.pl nie jest "dupny" jak ty to piszesz ale pewnie nie masz nawet o tym pojecia wiec po co bede na taki temat pisal, a inne maile z innych pokerroomow nawet bossmedi zawsze dochodza. brak odzewu przez 4 dni i odzew dopiero na forum po wlasnie takim mailu to jest cos nie tak. Jak bym tego nie napisal dalej bym jak glupek czekal na tego maila ...
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 03 marzec 2009 - 18:55

akurat jest dupny podobnie jak wszystkie polskie portale - oczywiscie, czesc mejli dochodzi, ale czesc ze sporym opoznieniem albo wcale. mialem konta na onet.pl, wp.pl i o2.pl wiec wiem. naprawde radze przerzucic sie na gmail.
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Maciek12 

• Postów 10

Napisano 03 marzec 2009 - 19:31

Ja rozumiem ale jak na polskie farunki to jest najlepszy ;/ a poztym mam gmail ... tylko skad mialem wiedziec ze maja boss medie zablokowana na serwerze
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Nadrobi8 

• Postów 158

Napisano 04 grudzień 2010 - 12:48

Obecnie też mam ten sam problem. Na 3 maile odpisali miesiąc temu tylko na JEDEN - pierwszy - po 5 dniach.

Kiedyś komunikowałem się z polskim menedżerem tego roomu - nie było żadnych problemów - wszystkie odpowiedzi były w krótkim czasie. Sądzę więc, że to nie jest problem z pocztą, lecz z jakością obsługi tego roomu - a ta jest bardzo wątpliwa - lipna.

Za poprzedni miesiąc nie wypłacili mi rakebacku. Na czacie online powiedzieli mi, aby pisać do ich supportu. Wysłałem więc do nich maila 3 dni temu, ale nie doczekałem się odpowiedzi z ich strony.

Gdy miałem jednodniowe opóźnienie wypłaty rakebacku na PokerHeaven i pisałem do nich na czacie natychmiast mi odpowiedziano, że skierują sprawę do odpowiedniego działu i zapewnili, że w krótkim czasie tą sprawę uregulują i tak się stało - czas na uregulowanie wypłaty zajął im maksymalnie może z pół dnia, biorąc pod uwagę, że pisałem chyba po południu.

Tutaj - jak tak dalej pójdzie - w ogóle nie doczekam się wypłaty.
Radzę więc nie pieprzyć głupot, mże room jest solidny, bo te fakty bardzo znacząco temu zaprzeczają.
Może kiedyś był w miarę solidny, ale to już na pewno przeszłość.

Pozdr.
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 15 styczeń 2011 - 15:01

Witam

Troche może to nie aktualne ale istotne. Właśnie esp przenosi się do nowej sieci czyli Ongame i przez ostatnie kilka dni są problemy. Miejmy nadzieję, że w przeciągu najbliższych kilku dni wszystko się już wyjaśni.

Z tego co słyszałem to z tego powodu ma być kilka atrakcyjnych promocji warto sprawdzać. My też będziemy informowali na pokerzysci.com o nich :)
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Vrax 

• Postów 2

Napisano 06 luty 2011 - 17:37

Wyświetl postUżytkownik PawelPL dnia 15 styczeń 2011 - 15:01 napisał

Witam

Troche może to nie aktualne ale istotne. Właśnie esp przenosi się do nowej sieci czyli Ongame i przez ostatnie kilka dni są problemy. Miejmy nadzieję, że w przeciągu najbliższych kilku dni wszystko się już wyjaśni.

Z tego co słyszałem to z tego powodu ma być kilka atrakcyjnych promocji warto sprawdzać. My też będziemy informowali na pokerzysci.com o nich :)

Są większe problemy. Wielu graczom (w tym mnie) przez tą całą przeklętą migrację zniknęły wszystkie pieniądze z salda, a ludzie z ESP nie kwapią się do tego aby doprowadzić to do porządku. Support totalnie wszystko zlewa, przeciąga termin oddania kasy w nieskończoność i się wykręca kolejnymi "wytłumaczeniami".

TO już miesiąc, od kiedy mam zablokowane środki, ponad tysiąc euro.

Jeśli jest tu jakiś przedstawiciel Eurosuperpokera (to chyba jedyne forum na którym znalazłem wątek z ESP) , to chciałbym wyjaśnień w tej sprawie.
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Postów 7926

Napisano 07 luty 2011 - 01:10

Witam

Tak Eurosuperpoker ma tam jakieś wewnętrzne problemy z siecią bossmedia i niestety to spowodowało te problemy ze środkami graczy. Jutro zapytam menagera jak się przedstawia sprawa :)
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Vrax 

• Postów 2

Napisano 07 luty 2011 - 17:42

Ok, kasa dzisiaj wróciła. Dzięki za pomoc :)
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1