Pokerzysci.com: Studencka Liga Pokera w Warszawie by Betsson - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Studencka Liga Pokera w Warszawie by Betsson

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   tommy 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 19

Napisano 09 March 2009 - 19:55

ta zmiana akurat nie przyśpieszy znacznie gry, ważne żeby były po dwie talie na stole i to już wystarczy.. unikniemy zbierania kart, tasowania etc.
po każdej ręce następny dealer w kolejce od razu rozdaje i to przyśpieszy grę.. ale to tylko moje zdanie
0

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Grupa: VIP
  • Postów 90

Napisano 09 March 2009 - 22:13

Wyświetl postUżytkownik tommy dnia pon, 09 mar 2009 - 19:55 napisał

ta zmiana akurat nie przyśpieszy znacznie gry, ważne żeby były po dwie talie na stole i to już wystarczy.. unikniemy zbierania kart, tasowania etc.
po każdej ręce następny dealer w kolejce od razu rozdaje i to przyśpieszy grę.. ale to tylko moje zdanie

Masz racje i też o tym pomyśleliśmy, mamy mieć więcej kart,ale jeśli ktoś może to też niech weźmie swoje, na wypadek gdyby jakieś talie nie dojechały.
0

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 11 March 2009 - 02:23

3 TURNIEJ ZAKOŃCZONY

Wyniki w panelu ligowym.

Tym razem stawiło się 28 graczy. Z czołówki zabrakło jedynie gracza bataliona, o którego dopytywało się wielu graczy:) Zagraliśmy z nowym układem blindów i stackiem początkowym. Zwycięzcą ponownie został niedzik. Z dobrej strony pokazał się Tommy kończąc na 2 miejscu i awansował w klasyfikacji generalnej również na 2 miejsce. Overcome ostatecznie zajął 3 miejsce i znacznie poprawił swoją pozycję w generalce.

Gratulujemy zwycięzcy !!!

Bonusy od betsson:
1. niedzik 50$
2. tommy 40$
3. overcome 20$
4. bigmf 10$

Żeby otrzymać bonus, gracze którzy nigdy nie robili depozytu muszą wpłacić min 10zł na konto pokerowe betsson !!!

Tak jak pisaliśmy na początku ligi, gracze którzy zagrają w trzech turniejach otrzymają 20$ na konto bettson. Takich graczy jest 22 jak narazie. Zgłosiłem już nagrodzonych do sponsora. Ci co grali w mniej niż 3 turkach również mogą zdobyć ten bonus, pojawiając się na następnych turkach :)

Narazie to tyle z mojej strony, gdybym coś przeoczył to dajcie znać.
0

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   overcome 

• Postów 18

Napisano 12 March 2009 - 18:01

Już dokonałem wpłaty - kiedy dostane bonusowe 20$ na 3cie miejsce?

Pozdrawiam.
0

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 15 March 2009 - 20:35

Dostał już ktoś bonus 20$?? Teraz nie mam dostępu do neta, dopiero we wtorek będę mial i będę wyjasniał to ze sponsorem.
0

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   raku 

• Postów 3

Napisano 16 March 2009 - 21:03

Kolejny turniej 17.03.2009(wtorek) jutro. W klubie no.22 Jastrzębowskiego 22.

Zapisy do 17.55

Do zobaczenia
0

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   niedzik 

• Postów 4

Napisano 17 March 2009 - 11:35

wciąż czekam na dolary za 2 miejsce (40), pierwsze (50) i dodatkowe za 3 turki z rzędu (20)- jakoś betssonowi się nie śpieszy.... jak narazie dostalem tylko 25$ za pierwszy turniej.
0

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 18 March 2009 - 10:32

4 TURNIEJ ZAKOŃCZONY

Wyniki w panelu ligowym. TABELA

Nie będę się rozpisywał:) Wystarczy napisać Niedzik, Niedzik, po raz trzeci Niedzik został zwycięzcą 4 turnieju.

Gratulujemy zwycięzcy !!!

Bonusy od betsson:
1. niedzik 50$
2. overcome 40$
3. apurriror 20$
4. alson 10$

Ciągle piszę w sprawie waszych bonusów i jeszcze nie dostałem odpowiedzi, z tego co wiem w innych ligach jest tak samo ale osatecznie każdy otrzymuje swoją należność. Ale jest prośba do osób, które zajmowały miejsca 1-4 w naszych turkach, piszcie do mnie lub na forum jakie bonusy powinniście dostać, jakie ewentualne dostaliście już, w takiej formie jak niedzik napisał wyżej. Przyspieszy to wypłaty. Te osoby które czekają na jednorazowy bonus 20$ muszą sie uzbroić w cierpliwość.

Użytkownik darek343 edytował ten post 19 March 2009 - 15:05

0

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 19 March 2009 - 09:54

Witam,
rozmawiałem ze sponsorem, mówił że musimy poczekać cierpliwie na bonusy bo mają mnóstwo lig i nie nadąrzają z wypłatami,tylko zapomnialem zapytać, ale raczej na 99,9% to wyrabianie bonusa jeśli ktoś robi to tylko na stołach cash games bo na S&G raczej się nie da policzyć rąk z prowizją:)

Wyżej prosiłem tych co zajęli miejsca 1-4 w turniejach żeby mi przesłali info czy ktoś juz dostał bonus, nikt nie odpisał poza niedzikiem, wiadomo im szbciej mi tą informacje przekażecie tym szybciej kase dostaniecie i żeby nie było że ktoś przy 6 czy 7 turnieju mówi że nie ma bonusa z 1 lub 2 turnieju. To jest w interesie tych co mają otrzymać bonusy za miejsca 1-4, a nie w moim, ja tylko przekazuje info do sponsora.

No i zaglądajcie na forum, nie mam do wszystkich numerów kom. żeby indywidualnie pisać jakieś info.

p.s Następny turniej we wtorek rozpoczniemy trochę poźniej, tzn 18:15. Bo kilka osób zapewne musiała się urywac bądź z pracy bądź z zajeć żeby zdarzyć. Będzie jeszcze info na ten temat.

Pozdr,
0

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   overcome 

• Postów 18

Napisano 19 March 2009 - 11:51

ja nie dostałem żadnego, a mam dostać 20$ za 3 miejsce, 40$ za 2gie miejsce i 20$ za 3Ci turniej.

p.s.
od sng pobierana jest prowizja przy rejestracji przykladowo $1 +10C gdzie 10C to prowizja - najczesciej liczy sie to tak samo jak rake od cashówek przy wyrabianiu bonusów - ale nie wiem jak jest u betssona.
0

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 19 March 2009 - 14:08

Wyświetl postUżytkownik overcome dnia czw, 19 mar 2009 - 11:51 napisał

ja nie dostałem żadnego, a mam dostać 20$ za 3 miejsce, 40$ za 2gie miejsce i 20$ za 3i turniej.

p.s.
od sng pobierana jest prowizja przy rejestracji przykladowo $1 +10 gdzie 10 to prowizja - najczesciej liczy sie to tak samo jak rake od cashówek przy wyrabianiu bonusów - ale nie wiem jak jest u betssona.

no wiem ze jest prowizja ale chodzi mi że w cashu np liczy się każda ręka w której włożysz przynajmniej 0,01$, a S&G raczej nie liczą bo ile to by bylo rąk:)? Ok dzięki za napsianie twojej sytuacji.

p.s Odkryłeś fajną opcje pojawiających się kart na forum:) hehe to teraz bedzie można relacje pisać:P.

Skorzystam z tego i podam swoje najmniej lubiane karty:P JC JC tylko w różnych kolorach ale nie umiem zmienic koloru:P
0

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7910
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 19 March 2009 - 15:06

ta opcja jeszcze nie jest w 100% aktywna :(
0

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   overcome 

• Postów 18

Napisano 19 March 2009 - 20:04

Mylisz rake z raked hands. Przy wyrabianiu bonusu liczy sie zazwyczaj rake czyli prowizja pobrana od rozdania badz wpisowego do turnieju. czyli 10 C to rake. Jezeli masz do wyrobienia 10$ rake'a to 100 turniejów sng.. itd. Tak mi sie wydaje. AH AH
0

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 20 March 2009 - 15:00

Witam

Mam już info od sponsora. Dowiedziałem się że za 1 i 2 turniej bonusy są już wypłacone, mają to zaksięgowane. Były to oczywiście połowy bonusów.

Żeby sprawdzić czy są bonusy na waszym koncie musicie się zalogować na stronie Betsson.com i bonus powinien być jako kasa na zakłady, trzeba wejść w "moje konto" i sprawdzić. Później można sobie swobodnie przelewać kase na konto pokerowe lub na inne.

Jeśli ktoś jakimś cudem nie dostał za 1 i 2 turniej bonusu to niech prześle skan historii wpłat i wypłat ze swojego konta betsson, ale nie wiem czy to coś da, bo Betsson dopisał te bonusy już. Zresztą prosiłem wcześniej żeby mówić mi lub pisać kto dostał bonus, zgłosił sie tylko niedzik i benzi, reszta uważam że dostała bonusy lub im nie zależy.

Za turniej 3 i 4 i te jednorazowe 20$ bonusy powinny być dzisiaj już dopisane.

Wyrabianie bonusów odbywa się tylko na stołach CASH GAME !!!

Pieniądze z bonusów można wypłacać bez wyrabiania na konto bankowe.
0

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 20 March 2009 - 19:06

Ja już mam bonusa 20$ , wy pewnie też. Pojawiła się opcja że możemy zagrać turniej online tylko dla nas, dla uczestników naszej ligi.
Taki turniej planujemy na niedziele 22 marca o godz 19:00 . Co wy na to? Wpisowe załóżmy 2 $.

p.s. jak możecie to ustawcie sobie w opcjach forum żeby przychodziły do was powiadomienia o nowych odp. w tym wątku, i żeby prywatne wiadomości dochodziły, bo podobno ja wysyłam i nie dochodzą.
0

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   niedzik 

• Postów 4

Napisano 21 March 2009 - 15:32

Najbliższa niedziela 23 marca jest w 2014- już rezerwuję czas...

a tak serio to postaram sie zagrac jutro.
0

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   benzi1986 

• Postów 1

Napisano 21 March 2009 - 17:14

Ja też jutro bym sobie chętnie zagrał.
0

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   overcome 

• Postów 18

Napisano 21 March 2009 - 18:09

Mam pytanie - po czym poznam że wyrobiłem bonus. dostałem 168 zł - nie wiem czy to dobrze policzone teoretycznie 20$ za 3 turnieje (wg nich okolo 70 zl) 20$ z 40$ za 2 miejsce (tez 70pln) i 10$ za 3cie miejsce - jakies 30pare zl.
Do wczoraj napewno mialem wiecej rozdań niż potrzeba żeby wyrobić przynajmniej jeden z tych dwóch. Jak to sprawdzić?

pzdr.
0

#59 Użytkownik nie jest zalogowany   overcome 

• Postów 18

Napisano 21 March 2009 - 19:22

Z tego co ogarnalem to mam jeszcze 30$ do dostania. Wiec jeśli dobrze zrozumiałem regulamin to musze na każdego dolara 10x dostać karty na cashowym stoliku (czy jest jakaś restrykcja apropo limitów na jakich sie gra?) czyli musze przy 30 dolarach 300x zagrać.
Na 100% juz byłem w tylu rozdaniach zwlaszcza ze w regularminie jest że liczą sie też jakieś wcześniejsze..
Także jak można to chciałbym żeby ktoś ogarnał reszte wygranej mojej.

Thx.
0

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   onion007 

• Postów 90

Napisano 22 March 2009 - 10:44

overcome dziś napisze do sponsora w twojej sprawie, obojętnie na jakich limitach, ty masz do dostania chyba 25$ a nie 30$(połowa 40$ i 10$), a co do turnieju to mało chętnych jakos:/
0

Udostępnij ten temat:

• 8 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »