Pokerzysci.com: Ilość miejsc płatnych w turniejach-Sonda - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Ilość miejsc płatnych w turniejach-Sonda Oceń temat: -----

Ankieta: Ilość miejsc płatnych w turniejach-Sonda (50 użytkowników oddało głos)

Ile miejsc płatnych w turniejach ligowych?

1. Top 5 (18 głosów [36.00%])

Procent z głosów: 36.00%

2. Top 7 (12 głosów [24.00%])

Procent z głosów: 24.00%

3. Top 10 (20 głosów [40.00%])

Procent z głosów: 40.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   WPP 

• Grupa: VIP
  • Postów 615
  • Gadu-Gadu: 3467935

Napisano 25 styczeń 2009 - 23:23

Musze sie odstresowac bo wlsnie odpadlem 44 vs AK flop 235 river K.

To ciesze sie ze bedzie top10 platne wszedzie tak jak ustalilismy :) bede gral dobrego pokera i troche na przypal to moze zarobie na lige ;)

A tak powaznie to zostawny top5 i top7 z rebuyami i zamknijcie ten temat bo juz przeklenstwa leca :)

pozdrawiam
Myślenie bez intuicji jest puste, intuicja bez myślenia jest ślepa ...
Myśl i przewiduj, przewiduj i myśl ...
0

#62 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Grupa: Mistrz Ligowy
  • Postów 845

Napisano 30 styczeń 2009 - 12:44

TOP 7 wygralo drugiej ankiety nie ma robic bo zawsze wygra TOP 7...
0

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   Mgielka 

• Grupa: Moderator
  • Postów 331

Napisano 05 luty 2009 - 23:56

I co ?? Niby w ankiecie wygrywa Top 7 (ja widzę, że najwięcej jest za Top 10) a płatne dalej jest jest Top 3 i Top 5 ???

Czy będzie to zmienione???????

In a haze, a stormy haze, I'll be round
0

#64 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Postów 845

Napisano 06 luty 2009 - 00:55

Wyświetl postUżytkownik Mgielka dnia czw, 05 lut 2009 - 23:56 napisał

I co ?? Niby w ankiecie wygrywa Top 7 (ja widzę, że najwięcej jest za Top 10) a płatne dalej jest jest Top 3 i Top 5 ???

Czy będzie to zmienione???????

tak ale jak zrobisz 2 ture ankiety ToP 5 albo Top 7, badz tez Top7 albo Top 10 to wygra zawsze 7 mozesz zobaczyc to golym okiem ale faktycznie przynajmniej Top 7 musi byc a reakcji zadnej...
0

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   piter013 

• Postów 102

Napisano 06 luty 2009 - 01:09

Bedziecie miec to top10 i co za 10 miejsce dostaniesz np na betway 0,80$ uszczesliwi Cie to ?! mnie nie bardzo i przypuszczam ze bardziej ambitnych rowniez... przyklad z dzis (wczoraj) matti mial jakies taam grosze za poprzedni turniej i nawet nie wystarczylo na wpisowe do kolejnego. NONSENS!
0

#66 Użytkownik nie jest zalogowany   juzek150 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 78
  • Interests:Sport,Poker

Napisano 06 luty 2009 - 01:24

Wyświetl postUżytkownik piter013 dnia pią, 06 lut 2009 - 01:09 napisał

Bedziecie miec to top10 i co za 10 miejsce dostaniesz np na betway 0,80$ uszczesliwi Cie to ?! mnie nie bardzo i przypuszczam ze bardziej ambitnych rowniez... przyklad z dzis (wczoraj) matti mial jakies taam grosze za poprzedni turniej i nawet nie wystarczylo na wpisowe do kolejnego. NONSENS!

Dokładnie TOP5 powinno być we wszystkich ligach a TOP7 gdy jest powyżej 50 graczy
a mniej ambitni niech sobie walczą o swoje 0.80$ w sitach lub niech się przystosują do tego co jest
0

#67 Użytkownik nie jest zalogowany   Mgielka 

• Postów 331

Napisano 06 luty 2009 - 08:20

Wyświetl postUżytkownik juzek150 dnia pią, 06 lut 2009 - 01:24 napisał

.... a mniej ambitni niech sobie walczą o swoje 0.80$ w sitach lub niech się przystosują do tego co jest

Przyznam, że 0.80$ to faktycznie mało ale ja mówię o Fortune, gdzie w puli było 163€ i Top3 .. a spokojnie mogło być Top7.

0

#68 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 06 luty 2009 - 09:04

Wyświetl postUżytkownik Mgielka dnia pią, 06 lut 2009 - 08:20 napisał

Przyznam, że 0.80$ to faktycznie mało ale ja mówię o Fortune, gdzie w puli było 163€ i Top3 .. a spokojnie mogło być Top7.

no top 7 troche srednio zwazywszy na to ze gralo 21 osob. nie wielkosc puli jest chyba wyznacznikiem ale liczba grajacych osob prawda?
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#69 Użytkownik nie jest zalogowany   juzek150 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 78
  • Interests:Sport,Poker

Napisano 06 luty 2009 - 09:07

Wyświetl postUżytkownik Mgielka dnia pią, 06 lut 2009 - 08:20 napisał

Co 3 osoba w płatnych to dopiero byłaby żenada
0

#70 Użytkownik nie jest zalogowany   Mgielka 

• Postów 331

Napisano 06 luty 2009 - 10:32

Hmmm ... żenada to będzie jak zagra 10 osób.

0

#71 Użytkownik nie jest zalogowany   WPP 

• Postów 615

Napisano 06 luty 2009 - 12:27

Dokladnie Mgielka ma racje a tu nie chodzi o mniej ambitnych tylko zeby to wygrane w generalce byly nagroda za lige a nie wygrana w danym turnieju !! Ugral te 2e i mial szanse dograc do BI jakby bylo platne top3 to 7 osob nie mialo by na gre gdyby nie wplacilo !

Dla mnie nawet za 1 miejsce moze byc 10$ byleby w generalce dostawalo sie nalezycie za wklad do calej ligi. A wiekszosc wogole nie patrzy na generalke bo przeciez w 1 turnieju zarobic mozna wiecej niz za 2 miejsce w ogolnej ! Poco jest ta generalka ? Chyba dla kogos mniej ambitnego jak za 10 miejsce doatnie tylko 20e
0

#72 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Postów 845

Napisano 06 luty 2009 - 13:11

Wyświetl postUżytkownik piter013 dnia pią, 06 lut 2009 - 01:09 napisał

co ty czlowieku za glupoty wypisujesz my tu walczymy caly czas o podzial puli glownie w turniejach platnych, a ten jakis freeroll opisuje gdzie pula to 70$ btw za 10 miejsce bylo 1,32 $ za 9. 2,64 $. Co piterek w platnym ci sie udalo iwyhaczyles 115,82$, i masz w dupie innych bo ty jestes zarobiony i dodtkowo na rebyu i ady masz. Czy wy jestescie slepi i nie widzicie, ze wygralo albo top 7(po kolejnej turze) albo top 10? Pozatym w turniejach z rebuyami i addami zrobi sie taka pula, ze top 7 to bedzie minimum, rozmawialem juz o tym z wieloma osobami i inaczej tego nei widza..

Pozatym co to za okreslenie bardziej ambitny? ja wygralem juz 2 starcia ligowe w tym platny z cd poker dzielony na top 10 i bylem zadowolony. i uwazasz ze ja jestem mniej ambitny? a moze poprostu nie patrze tylko na swoja dupe? i chce zeby ludzie cos mieli z puli dodanej od pokerroomu?

Użytkownik Aras85 edytował ten post 06 luty 2009 - 19:32

0

#73 Użytkownik nie jest zalogowany   adicegla 

• Postów 588

Napisano 06 luty 2009 - 17:45

Aras, myślę, że bez sensu się ekscytujesz, bo Paweł i tak ma w dupie tą ankietę i nie ma takiej mocy, żeby roomy robiły tak jak my chcemy tylko robią po swojemu (czasem mają problemy żeby turniej wstawić w lobby, a co dopiero poustawiać płatne!). A poza tym skoro Paweł ma inne zdanie na ten temat to i tak zrobi po swojemu.
0

#74 Użytkownik nie jest zalogowany   WPP 

• Postów 615

Napisano 06 luty 2009 - 19:32

Ambicjom dla mnie jest zajecie w generalce top3 a wygranie 1 turnineju moze jedynie zaspokic poczucie wartosci. Jezeli dla ciebie jest ambicjom wygrac turniej a nie lige to masz duza ambicje. Drugi argument to zalozmy placimy top 3 koles nieuprawniony zajmuje 1 miejsce zgarnia 100$ to jest fer? a ktos kto gra cala lige i zajmnie to 10 miejsce w generalnej dostanie 20$ to jest sprawiedliwosc. Tak wysokie wygrane przy top3 i top5 sa tylko prezenten dla tych co zdobywaja hasla z trzeciej reki. 3 argument za platnym top10 wczoraj na fortune gdyby bylo platne top5 to osoby z top7-top9 nie zagralyby bez robienia depozytu a tym samy liga by sie nie odbyla. Skonczmy z nazywaniem tego liga i grajmy normalnie turnieje BI i free na przemian a nagrody z generalki przeznaczmy na te turnieje. Skoro droga nie prowadzi do tego zeby gralo jak najwiecej osob w lidze tylko do tego zeby jak najwecej zarobic w danym turnieju. Adi ma racje to jest walka z wiatrakami.

Pozdro
0

#75 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Postów 845

Napisano 06 luty 2009 - 19:34

Wyświetl postUżytkownik adicegla dnia pią, 06 lut 2009 - 17:45 napisał

Aras, myślę, że bez sensu się ekscytujesz, bo Paweł i tak ma w dupie tą ankietę i nie ma takiej mocy, żeby roomy robiły tak jak my chcemy tylko robią po swojemu (czasem mają problemy żeby turniej wstawić w lobby, a co dopiero poustawiać płatne!). A poza tym skoro Paweł ma inne zdanie na ten temat to i tak zrobi po swojemu.

True, ale z tego co wiem to jest opcja ustawienia wiecej platnych musi tylko informacja ta trafic kilka dni wczesniej do menaga
0

#76 Użytkownik nie jest zalogowany   legolas 

• Postów 171

Napisano 06 luty 2009 - 20:47

Prawda jest taka że wszystkim nie dogodzi, niechaj zatem będzie tak jak normalnie w każdym sofcie płaci się w zależności ile ludzi będzie grało i będzie dobrze.
0

Udostępnij ten temat:

• 4 stron +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4