Mam nadzieje ze te miejca nie ulegna zmianie ...
-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Ligowy Mistrz FORUM
Napisano 10 czerwiec 2009 - 00:01
Mam nadzieje ze te miejca nie ulegna zmianie ...
Myśl i przewiduj, przewiduj i myśl ...
Napisano 12 czerwiec 2009 - 22:31
Po głębszym zastanowieniu to sprawa powinna wyglądać tak:
MateoAE został ukarany w jednej lidze ale to nie do końca powinno wpłynąć na jego wynik w mistrzu lig ponieważ zostaną mu tylko odliczone punkty co daje mu 3 pozycję w rankingu. Z drugiej strony jeżeli został zdyskwalifikowany w jednej lidze to do mistrza lig nie powinien się liczyć i co wy na to?
Pozdrawiam
Napisano 17 czerwiec 2009 - 18:49
"4. Gracz musi być kwalifikowany we wszystkich ligach w innym wypadku gdy gra na przyklad 7 z 9 nie jest brany do klasyfikacji."
Tak mówi 4-ty punkt regulaminu, więc odpowiedź sama się nasuwa?
Napisano 19 czerwiec 2009 - 22:16
Użytkownik piter013 dnia śro, 17 cze 2009 - 19:49 napisał
"4. Gracz musi być kwalifikowany we wszystkich ligach w innym wypadku gdy gra na przyklad 7 z 9 nie jest brany do klasyfikacji."
Tak mówi 4-ty punkt regulaminu, więc odpowiedź sama się nasuwa?
tylko ten gracz grał w tej lidze wszystkie spotkania i ten punkt się tu nie łapie do decyzji szkoda, że nikt tu więcej się nie chce wypowiedzieć
Napisano 19 czerwiec 2009 - 23:16
Napisano 19 czerwiec 2009 - 23:29
jezeli zlamal regulamin w jednej lidze, a zlamal bo zostal zdyskwalifikowany wiec jasne jest ze nie liczy sie w tej klasyfikacji, chyba ze nie zlamal wiec czemu odebrano mu pkt ?
Myśl i przewiduj, przewiduj i myśl ...
Napisano 20 czerwiec 2009 - 07:46
To samo z PLP czy tak trudno dowiedzieć się czy gracz i takim i takim pinie wyrobił to co miał wyrobić czy też nie. Ja wchodzę na live chata i kolo mi od razu mówi - mam tyle i tyle, w tym przedziale czasowym ugrałem .... Aż takie to trudne do zrealizowania? Rozumiem poczekać tydzień, dwa ale nie ponad miesiąc bo cudów tu się nie oczekuje tylko raczej tego co było "obiecane".
A na przyszłość lepiej napisać w danej lidze że jest bez nagród rzeczowych, niż obiecywać "cuda" przez co zapewne kilku graczy więcej na daną ligę się skusiło a potem takie wałki im wykręcać. I jeśli to jest taki wielki problem dla tych "Wielkich i najlepszych" pokerromów w sieci jak każdy albo prawie każdy się reklamuje w sieci to sorry ale o co tu kaman?
Jeden cyrk w Warszawie na Wiejskiej już mamy - WYSTARCZY.
Ot tak moje przemyślenia z braku snu
Pozdrawiam i życzę więcej odpowiedzialności i szybszego załatwiania spraw jakże trudnych do realizacji.
Napisano 20 czerwiec 2009 - 16:53
wątpliwości prosto z mostu, a zapewne "prezes" nic sobie z tego nie zrobi i dalej będzie tkwił we
własnym sosie z poczuciem nieomylności i wielkości...
Napisano 21 czerwiec 2009 - 11:50
Użytkownik piter013 dnia sob, 20 cze 2009 - 08:46 napisał
To samo z PLP czy tak trudno dowiedzieć się czy gracz i takim i takim pinie wyrobił to co miał wyrobić czy też nie. Ja wchodzę na live chata i kolo mi od razu mówi - mam tyle i tyle, w tym przedziale czasowym ugrałem .... Aż takie to trudne do zrealizowania? Rozumiem poczekać tydzień, dwa ale nie ponad miesiąc bo cudów tu się nie oczekuje tylko raczej tego co było "obiecane".
A na przyszłość lepiej napisać w danej lidze że jest bez nagród rzeczowych, niż obiecywać "cuda" przez co zapewne kilku graczy więcej na daną ligę się skusiło a potem takie wałki im wykręcać. I jeśli to jest taki wielki problem dla tych "Wielkich i najlepszych" pokerromów w sieci jak każdy albo prawie każdy się reklamuje w sieci to sorry ale o co tu kaman?
Jeden cyrk w Warszawie na Wiejskiej już mamy - WYSTARCZY.
Ot tak moje przemyślenia z braku snu
Pozdrawiam i życzę więcej odpowiedzialności i szybszego załatwiania spraw jakże trudnych do realizacji.
Witam
Sprawa została poruszona ponieważ mateoAE powinien zająć 3 miejsce.
Został zdyskwalifikowany w jednej lidze, przez menagera a nie przez nas.
Co do ligi PLP to nagrody zostały wpłacone dla wszystkich a twoją sprawa te sam menager poruszał na forum ostatnio mi pisał, że już powinieneś mieć wypłaconą nagrodę.
Co do mistrza forum to jak na razie Aras(naczelnik) otrzymał już nagrodę i z tym to nie ma problemów.
Co do mateoAE to w takim układzie pozostaje odliczenie mu wogle ligi 24hpoker i tym samym pozostaje po za top3
Co do nagród rzeczowych to tylko są opóźnienia z plp no i expekt wypłaci bo ta liga skończyła się najpóźniej
Pozdrawiam
Napisano 21 czerwiec 2009 - 12:12
Napisano 21 czerwiec 2009 - 13:46
Napisano 22 czerwiec 2009 - 01:06
Napisano 22 czerwiec 2009 - 10:19
Użytkownik legolas dnia pon, 22 cze 2009 - 02:06 napisał
co do fortune to macie menagera gregorego na forum i to do niego można się upomnieć on wszystko załatwi
Co do pokerium to mozna zrozumieć konsolidacja kilku roomów do jednego dala takie problemy - mam nadzieję, że w jesiennej edycji jak zadeklarują nagrody to będzie bez problemów
Napisano 22 czerwiec 2009 - 13:16
Napisano 22 czerwiec 2009 - 20:52
Udostępnij ten temat:
-
6 stron
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6