Pokerzysci.com: Team kraks'a i smok'a - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Team kraks'a i smok'a Oceń temat: -----

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Grupa: VIP
  • Postów 629

Napisano 07 styczeń 2009 - 13:29

to ja glosuje na 25!
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   MariuszW 

• Grupa: Administrator
  • Postów 112
  • Gadu-Gadu: 1290139

Napisano 07 styczeń 2009 - 13:42

moj glos tez na 25 :)
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106
  • Gadu-Gadu: 3834367

Napisano 07 styczeń 2009 - 13:48

Wyświetl postUżytkownik mateoAE dnia pon, 05 sty 2009 - 13:48 napisał

miekke czlonki ja bym wam dal

mateoAE jesli juz to chyba "miekkie" a nie "miekke". Za pierwszym razem myslalem ze to literowka, ale widze ze dalej tak piszesz. A ktore czlonki beda miekkie to zobaczymy w trakcie ligi :)
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   adicegla 

• Postów 588

Napisano 07 styczeń 2009 - 14:18

Jakakolwiek by to nazwa nie była z tych 24 (25 :D ) to zastanawiam się ile wy macie lat?
Myślę, że może wszyscy razem w czwórkę ledwo łapiecie się na pełnoletność. lol
Ale spoko, przecież nie od dziś wiadomo, że w pokera grają już w podstawówce!
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 07 styczeń 2009 - 14:23

ehehe, nie sadze zeby wiek byl jakimkolwiek kryterium w pokerze ale ok. ja w tym roku bede mial 26 a ty?
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   adicegla 

• Postów 588

Napisano 07 styczeń 2009 - 14:37

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia śro, 07 sty 2009 - 14:23 napisał

ehehe, nie sadze zeby wiek byl jakimkolwiek kryterium w pokerze ale ok. ja w tym roku bede mial 26 a ty?

30. Ale nie zamierzam się wdawać z tobą w polemikę, bo mam swój pogląd na pokera i jakieś tam obserwacje, którymi nie będę się tutaj dzielił, tylko po prostu te nazwy mnie nawet nie rozbawiły (a jedynie wywołały lekkie zażenowanie, bo są zwyczajnie trywialne)... Takie moje zdanie, ale przecież to wasza sprawa i możecie się nawet nazwać np: "erektorzy", czy "ultra wibratory" - wisi mi to...
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   smok 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 24

Napisano 07 styczeń 2009 - 14:37

nakryles nas cegla, mamy po 4,5 roku :P a wlasciwie to skad tak daleko idace wnioski, moze zazdroscisz kreatywnosci albo szybkiego i sprawnego skompletowania teamu, nie wiem, ale poki co to ty sie dziecinnie zachowujesz ;P
0

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   adicegla 

• Postów 588

Napisano 07 styczeń 2009 - 14:39

Wyświetl postUżytkownik smok dnia śro, 07 sty 2009 - 14:37 napisał

nakryles nas cegla, mamy po 4,5 roku :P a wlasciwie to skad tak daleko idace wnioski, moze zazdroscisz kreatywnosci albo szybkiego i sprawnego skompletowania teamu, nie wiem, ale poki co to ty sie dziecinnie zachowujesz ;P

...whatever
0

#29 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 07 styczeń 2009 - 14:45

Skoro nie zamierzales wdawac sie w polemike, masz wlasne poglady ktorymi nie chciales sie podzielic i jak sam napisales "to nasza sprawa" jak i co robimy, w takim razie zupelnie nie rozumiem po co w ogole sie odezwales w tym watku? A wiek z tym wszystkim to juz w ogole nie ma najmniejszego zwiazku.
0

#30 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Grupa: Mistrz Ligowy
  • Postów 845

Napisano 07 styczeń 2009 - 15:07

pozycja numer 25 z nazwą "miekkie czlonki "jest najlepsza, takze panowie przeglosowane... prosze zglosic team w odpowiedniej rubryce...
pozdrawiam
Aras
0

#31 Użytkownik nie jest zalogowany   smok 

• Postów 24

Napisano 07 styczeń 2009 - 16:10

musze cie aras rozczarowac, prawo glosu maja tylko czlonkowie teamu, wiec jednak nie wystapimy pod nazwa nr 25 :P
0

#32 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 07 styczeń 2009 - 17:05

Wyświetl postUżytkownik smok dnia śro, 07 sty 2009 - 16:10 napisał

musze cie aras rozczarowac, prawo glosu maja tylko czlonkowie teamu, wiec jednak nie wystapimy pod nazwa nr 25 :P

przestan zmieniac zasady! trzeba bylo od razu napisac ktora nazwa ma wygrac a nie teraz mydlic oczy! przeciez jakby wybor byl tylko dla czlonkow teamu to byscie to zrobili na gg/przez pw a nie w temacie gdzie sie moga wszyscy wpisac. "miekkie czlonki" maja juz 3 glosy a że vox populi, vox Dei no to jak nic sie nie zmieni to musicie miec juz ta nazwe!
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#33 Użytkownik nie jest zalogowany   dpdp 

• Postów 3

Napisano 08 styczeń 2009 - 17:01

'Szulerzy', zamiast się niepotrzebnie udzielać, zajmijcie się swoimi interesami. :lol:
Widziałem, że wasze wyniki turniejowe na Betssonie nie rzucają na kolana. :huh:

Nie potrzebne są też chyba takie dywagacje na temat nazwy ...
Te zaproponowane nie są jakoś specjalnie wyszukane-odpowiednie, więc proponuje neutralne 'NoName' albo zgodne z prawdą 'Pogromcy Szulerów'. :lol:

A jeżeli tylko z tej listy 24 to: 2,10,15. Bo chyba tak się czuję w gronie tych wszystkich 'pro graczy'. :D
0

#34 Użytkownik nie jest zalogowany   Aras85 

• Grupa: Mistrz Ligowy
  • Postów 845

Napisano 08 styczeń 2009 - 19:21

Wyświetl postUżytkownik dpdp dnia czw, 08 sty 2009 - 17:01 napisał

'Szulerzy', zamiast się niepotrzebnie udzielać, zajmijcie się swoimi interesami. :lol:
Widziałem, że wasze wyniki turniejowe na Betssonie nie rzucają na kolana. :huh:

Nie potrzebne są też chyba takie dywagacje na temat nazwy ...
Te zaproponowane nie są jakoś specjalnie wyszukane-odpowiednie, więc proponuje neutralne 'NoName' albo zgodne z prawdą 'Pogromcy Szulerów'. :lol:

A jeżeli tylko z tej listy 24 to: 2,10,15. Bo chyba tak się czuję w gronie tych wszystkich 'pro graczy'. :D

Proponuje spojrzec na lige 24h trzy miejsca z Top 5, ale to nieistotne i nie zmienia faktu, ze powinniscie nazywac sie "miekkie czlonki" skoro lud tak chce powinniscie pojsc za jego glosem ;) a co do Pogromcow szulerow smialo mozecie sie tak nazwac, tylko zeby potem wstydu nie bylo :)
0

#35 Użytkownik nie jest zalogowany   domin 

• Postów 16

Napisano 08 styczeń 2009 - 20:55

Kto bedzie miekki zobaczymy juz niebawem. Jesli chodzi o nazwe nie mam nic przeciwko nazwie miekkie czlonki :) lub dzieciaki jesli plebs tak chce to mozemy chyba spelnic jego zachcianke :) Nie liczy się przeciez co jest na papierze a co mamy w spodniach :):) :P
dpdp nie ma co sie wdawac w dyskusje co do dotychczasowych sukcesow, tlumu nie przekrzyczymy co najwyzej mozemy sprawic by nas pokochal ;) Do spotkania przy zielonym stole hej :)
0

#36 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 08 styczeń 2009 - 21:12

Wyświetl postUżytkownik domin dnia czw, 08 sty 2009 - 20:55 napisał

Kto bedzie miekki zobaczymy juz niebawem. Jesli chodzi o nazwe nie mam nic przeciwko nazwie miekkie czlonki :) lub dzieciaki jesli plebs tak chce to mozemy chyba spelnic jego zachcianke :) Nie liczy się przeciez co jest na papierze a co mamy w spodniach :):) :P
dpdp nie ma co sie wdawac w dyskusje co do dotychczasowych sukcesow, tlumu nie przekrzyczymy co najwyzej mozemy sprawic by nas pokochal ;) Do spotkania przy zielonym stole hej :)

no rzeczywiscie wielkie tlumy plebsu, wszystkie teamy ustalaja wszystko wenwtarz siebie, a wy na forum. Sie nie dziwcie ze chcemy wam pomoc, to tylko z troski o was skoro sie dogadac nie mozecie, ale widze ze zamiast podziekowac to zaczynacie jakies dziwne awantury...
Lubie gre na przypal
0

#37 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 09 styczeń 2009 - 19:33

Siema. Wlasnie mnie wypuscili ze szpitala wiec zglaszam team do odpowiedniego watku. dpdp masz racje z tym co napisales. Szulerzy wypad do swojego watku jak sie cos tutaj nie podoba a nad nazwa nie ma co sie zastanawiac bo i tak bedzie sie liczyla gra a nie to jak kto jest nazwany i wlasnie w tej kwestii zobaczymy kto okaze sie miekkimi czlonkami. mateoAE a co mnie obchodzi w jaki sposob dogaduja sie ze soba pozostale teamy obojetnie czy w kwestii nazwy czy jakiejkolwiek innej. Jesli macie ochote to dogadujcie sie chocby na czacie randkowym i nikogo spoza teamu nie powinno to interesowac. Tak wiec i was nie powinno interesowac co my wypisujemy sobie w swoim watku, nikt nie kaze wam tego czytac a tymbardziej sie w nim udzielac. Do zobaczenia przy stole.
0

#38 Użytkownik nie jest zalogowany   darek343 

• Postów 1293
  • Interests:poker, sport, szaradziarstwo

Napisano 11 styczeń 2009 - 13:10

Skoro wszystko OK zamykam temat i przenoszę go niżej.
Pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2