Pokerzysci.com: Team kraks'a i smok'a - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Team kraks'a i smok'a Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Grupa: VIP
  • Postów 106
  • Gadu-Gadu: 3834367

Napisano 02 styczeń 2009 - 19:18

Witam, wiadomo o co chodzi. Jest nas juz 2, brakuje jeszcze 2. Tak wiec zapraszam chetnych do wyrazenia checi zagrania razem z nami. Oczywiscie o przyjeciu do teamu nie decyduje kolejnosc zgloszen i zastrzegamy sobie prawo do odmowy bez podania przyczyn :) A tak serio jesli bedzie wiecej chetnych to decyzje kogo wezmiemy podejmiemy razem na tajnym posiedzeniu i poinformujemy w tym watku na kogo padl wybor. Pozdrawiamy
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 02 styczeń 2009 - 20:39

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia pią, 02 sty 2009 - 19:18 napisał

Witam, wiadomo o co chodzi. Jest nas juz 2, brakuje jeszcze 2. Tak wiec zapraszam chetnych do wyrazenia checi zagrania razem z nami. Oczywiscie o przyjeciu do teamu nie decyduje kolejnosc zgloszen i zastrzegamy sobie prawo do odmowy bez podania przyczyn :) A tak serio jesli bedzie wiecej chetnych to decyzje kogo wezmiemy podejmiemy razem na tajnym posiedzeniu i poinformujemy w tym watku na kogo padl wybor. Pozdrawiamy

hohoh kraks skąd się tu wynalazłeś z tego co pamiętam to na ostatniej edycji nie grałeś
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 03 styczeń 2009 - 00:35

No akurat tak sie zlozylo ze nie mialem czasu na poprzedniej edycji, gralem np edycje wczesniej. A co to jakas roznica czy gralem akurat w poprzedniej edycji czy tez nie ? :) Nie widzialem nic w regulaminie ze liga jest tylko dla osob ktore graly we wszystkich edycjach :) Pozdrawiam
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   domin 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 16

Napisano 03 styczeń 2009 - 20:23

Kraks moze domin-a przygarniecie :P
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 03 styczeń 2009 - 23:34

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia sob, 03 sty 2009 - 00:35 napisał

No akurat tak sie zlozylo ze nie mialem czasu na poprzedniej edycji, gralem np edycje wczesniej. A co to jakas roznica czy gralem akurat w poprzedniej edycji czy tez nie ? :) Nie widzialem nic w regulaminie ze liga jest tylko dla osob ktore graly we wszystkich edycjach :) Pozdrawiam

Ja wiem ze grałeś i chyba wygrałeś nawet tą wcześniejszą i strasznie się zdziwili wszyscy że nie broniłeś tytułu

A ograniczenia nie ma żadnego :)

Bardzo mnie cieszy, że chcesz budować swój team a nie dopisałeś się do listy ponieważ tam dużo graczy a mało chętnych na kapitanów
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 04 styczeń 2009 - 19:02

domin nie widze powodu dla ktorego mielibysmy ci odmowic tak wiec witaj w druzynie :) No to brakuje nam ostatniego czlonka ;P
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   domin 

• Postów 16

Napisano 04 styczeń 2009 - 20:45

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia nie, 04 sty 2009 - 19:02 napisał

domin nie widze powodu dla ktorego mielibysmy ci odmowic tak wiec witaj w druzynie :) No to brakuje nam ostatniego czlonka ;P

Dzieki Kraks :):) Kraks tak niesmialo zerkam i z moim czlonkiem wszystko w porzadku :) wiec prosze wypowiadac sie w swoim imieniu :) haha
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   dpdp 

• Postów 3

Napisano 05 styczeń 2009 - 03:18

-dp_PL- kandyduje na 'ostatniego członka' :D
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   fantasti 

• Postów 51

Napisano 05 styczeń 2009 - 09:03

ja tez kandyduje :P Gralem w ostatniej edycji kilka sptkan //brak czasu-praca ale juz jest wolna niedzielka ;d

cinn87
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 05 styczeń 2009 - 11:54

dpdp w takim razie zostajesz naszym ostatnim czlonkiem i teraz juz tez mozemy niesmialo zerkac i smialo powiedziec ze niczego nam juz nie brakuje i z naszymi czlonkami wszystko wporzadku :P zglaszam team do odpowiedniego dzialu, pozdro

Edit: acha no i jeszcze jedno, zanim bede mogl dac zgloszenie, napiszcie jakies propozycje jak ten team mialby sie nazywac ;)
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 05 styczeń 2009 - 12:48

miekke czlonki ja bym wam dal
Lubie gre na przypal
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 05 styczeń 2009 - 22:16

domin i dpdp napiszcie swoje propozycje nazwy teamu i podajcie mi swoje betssonowe nicki
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   domin 

• Postów 16

Napisano 05 styczeń 2009 - 23:26

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia pon, 05 sty 2009 - 22:16 napisał

domin i dpdp napiszcie swoje propozycje nazwy teamu i podajcie mi swoje betssonowe nicki

"Cztery członki to nie jeden" :) Na nazwę to chyba trochę zbyt przydługawo :) prześpię się z tym i jutro coś wrzucę.
domin79 to mój nick w betsson
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   dpdp 

• Postów 3

Napisano 06 styczeń 2009 - 00:53

nick podalem juz wczesniej w temacie: -dp_PL-
nazwa drużyny obojętna, nieważne czy będzie to 'Le$zcze', 'Gang Kraksa', 'Lesne dziadki', 'Przyszlismy popatrzec', 'Gramy tylko z AA', ...
ale zeby nie byla to 'miekkie czlonki', czy cos podobnego :D
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   smok 

• Postów 24

Napisano 06 styczeń 2009 - 15:55

Na tajnym posiedzeniu zarzadu zostala ustalona nazwa Poganie ;)
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 06 styczeń 2009 - 19:13

Moze byc "Poganie", a z innych propozycji spodobalo mi sie jeszcze "Prszyszlismy popatrzec", "Half baked", "Żółtodzioby", "Druzyna actimela", "Gang dzikich wieprzy". Jest jeszcze czas wiec mozemy cos wybrac. domin jeszcze ty nie napisales swoich propozycji, daj od razu numer gg tutaj lub na priv, przyda sie chocby do wysylania hasel do poszczegolnych turkow i komuinikacji w teamie :) Jesli do jutra nic konkretnego nie wyjdzie co do nazwy to wpisze ta ktora zaproponowal smok, mi to wlasciwie prawie wszystko jedno pod jaka nazwa zagramy byle nie miekkie czlonki :)
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   domin 

• Postów 16

Napisano 06 styczeń 2009 - 20:10

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia wto, 06 sty 2009 - 19:13 napisał

Moze byc "Poganie", a z innych propozycji spodobalo mi sie jeszcze "Prszyszlismy popatrzec", "Half baked", "Żółtodzioby", "Druzyna actimela", "Gang dzikich wieprzy". Jest jeszcze czas wiec mozemy cos wybrac. domin jeszcze ty nie napisales swoich propozycji, daj od razu numer gg tutaj lub na priv, przyda sie chocby do wysylania hasel do poszczegolnych turkow i komuinikacji w teamie :) Jesli do jutra nic konkretnego nie wyjdzie co do nazwy to wpisze ta ktora zaproponowal smok, mi to wlasciwie prawie wszystko jedno pod jaka nazwa zagramy byle nie miekkie czlonki :)

Witajcie :):) co do nazw to proponuje "Gracze przegrywacze" "Prawie jak Górale" "Chłopaki Cwaniaki" albo do podanej już nazwy dodać tak ostatnio modne słówko niepraktykujący :). Wtedy mógłbym się utożsamić z nazwą zespołu :):) "Niepraktykujący Poganie". To moje nieskromne propozycje numer gg wysłałem na PW :)
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106

Napisano 07 styczeń 2009 - 13:15

Ok, w zwiazku z duza iloscia propozycji nazwania teamu ktore naplynely do mnie od wszystkich "czlonkow" roznymi kanalami komunikacji, moze zrobmy tak: Ponizej wkleje wszystkie typy i niech kazdy wybierze np po 3 numery z nich ktore najbardziej mu pasuja. Propozycja ktora otrzyma najwiecej glosow zostanie ostatecznie uznana za nasza nazwe ;) Szczerze mowiac osobiscie malo zalezy mi na tym jak bedzie sie ten team nazywal, ale skoro mamy byc druzyna to nie chcialem sam decydowac za wszystkich, zwlaszcza przy takiej ilosci opcji do wyboru. Zreszta skoro ma to byc zabawa to mozna sie pobawic i przy nazwie, czemu nie :) Tak wiec wybierajcie:

1) Cztery członki to nie jeden
2) Le$zcze
3) Leśne dziadki
4) Ragga Team
5) Rastafari Team
6) Jah Team
7) Przyszliśmy popatrzeć
8) Gramy tylko z AA
9) Poganie
10) Zółtodzioby
11) Half baked
12) Drużyna actimela
13) Gang kraks'a
14) Gang dzikich wieprzy
15) Gracze przegrywacze
16) Prawie jak Górale
17) Chłopaki cwaniaki
18) Babylon's Burning
19) THC Smokers
20) But they were Suited
21) 31337 Team
22) Black Pearl
23) Pirates from the Betsson
24) Big69Lick
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   smok 

• Postów 24

Napisano 07 styczeń 2009 - 13:26

Hmmm ciezki wybor, tyle mozliwosci i tylko 3 glosy, a wiec moje typy to: 9, 11, 21
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 07 styczeń 2009 - 13:26

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia śro, 07 sty 2009 - 13:15 napisał

Ok, w zwiazku z duza iloscia propozycji nazwania teamu ktore naplynely do mnie od wszystkich "czlonkow" roznymi kanalami komunikacji, moze zrobmy tak: Ponizej wkleje wszystkie typy i niech kazdy wybierze np po 3 numery z nich ktore najbardziej mu pasuja. Propozycja ktora otrzyma najwiecej glosow zostanie ostatecznie uznana za nasza nazwe ;) Szczerze mowiac osobiscie malo zalezy mi na tym jak bedzie sie ten team nazywal, ale skoro mamy byc druzyna to nie chcialem sam decydowac za wszystkich, zwlaszcza przy takiej ilosci opcji do wyboru. Zreszta skoro ma to byc zabawa to mozna sie pobawic i przy nazwie, czemu nie :) Tak wiec wybierajcie:

1) Cztery członki to nie jeden
2) Le$zcze
3) Leśne dziadki
4) Ragga Team
5) Rastafari Team
6) Jah Team
7) Przyszliśmy popatrzeć
8) Gramy tylko z AA
9) Poganie
10) Zółtodzioby
11) Half baked
12) Drużyna actimela