Liga Betway- poniedziałki 21:00
Napisano 12 styczeń 2009 - 18:36
witam jak dostac zaproszenie na dzisiaj na 21 do betway poker ???
Napisano 12 styczeń 2009 - 18:45
W lewym górnym rogu na stronie jest zakładka Panel Ligowy. Wystarczy kliknąć, zalogować się i przy odpowiedniej lidze kliknąć na "więcej informacji", po czym należy wprowadzić dokładne dane, czyli nickname i login do pokerroomu (koniecznie muszą być poprawne) i klikamy zapisz się. Następnie na górze strony pojawi się informacja odnośnie regulaminu i klikamy na "zgadzam się". Ostatni krok to już tylko czekanie na hasło
Nikt nie wysyła zaproszenia
Napisano 12 styczeń 2009 - 19:22
Witam.
Przepraszam ,że biorę udzial w Waszej zabawię, ale do wygrania są ładne żetony a przydadzą mi się.
Ostrzegam, że będę niegrzeczny i prawdopodobnie tą ligę wygram - niestety.
A tak na serio, to dzięki organizatorom za wysyiłek i skombinowanie takiej ligii.
Fantastyczny pomysł.
P.S. Ale i tak wygram
Przepraszam ,że biorę udzial w Waszej zabawię, ale do wygrania są ładne żetony a przydadzą mi się.
Ostrzegam, że będę niegrzeczny i prawdopodobnie tą ligę wygram - niestety.
A tak na serio, to dzięki organizatorom za wysyiłek i skombinowanie takiej ligii.
Fantastyczny pomysł.
P.S. Ale i tak wygram
Napisano 12 styczeń 2009 - 19:35
Użytkownik reymonta22 dnia pon, 12 sty 2009 - 19:29 napisał
No wygraj ,tylko się zachowuj......przy stole
Jeżeli Ojciec Ryzyko to Ojciec Rydz (czy Rydzyk ?) z jednego z roomow, to mozna byc o to spokojnym. Tam on jest milczkiem, ale moze dlatego, ze przy graniu na kilku stolach na raz nie ma czasu na gadanie - trzeba sie skupic na grze.
Napisano 12 styczeń 2009 - 19:48
Bycie niegrzecznym - miałem na myśli, że EGOISTYCZNIE i bez ceregieli - wygram całą ligę a nie że będe używał niecenzuralnych słów! Panowie, to nie tak!
Mam nadzieję ,że Dacie mi nauczkę na stole? Oby, ponieważ ostatnio na NL 2,50$ i 5,0$ 10 osobowych stołach w Betway, jestem "niegrzeczny" i zarabiam na "frytki".
Czekam na lanie...
Mam nadzieję ,że Dacie mi nauczkę na stole? Oby, ponieważ ostatnio na NL 2,50$ i 5,0$ 10 osobowych stołach w Betway, jestem "niegrzeczny" i zarabiam na "frytki".
Czekam na lanie...
Napisano 12 styczeń 2009 - 19:56
Użytkownik Ojciec Ryzyko dnia pon, 12 sty 2009 - 19:48 napisał
Bycie niegrzecznym - miałem na myśli, że EGOISTYCZNIE i bez ceregieli - wygram całą ligę a nie że będe używał niecenzuralnych słów! Panowie, to nie tak!
Czekam na lanie...
Czekam na lanie...
chodziło mi o to żebyś nie pisał głupot
Napisano 12 styczeń 2009 - 20:14
Spokojnie, wszystich zdążę aktywować. Ostatnią aktywację zrobię o 20.55
Napisano 12 styczeń 2009 - 20:54
bede mial hasło w panelu ligowym? Bo serce mi wali jak młot z emocji...
Udostępnij ten temat: