Pokerzysci.com: POMOCY! - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

POMOCY! mam problem o ktorym ktos moze marzyć

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mexes 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 2

Napisano 17 wrzesień 2008 - 13:37

Witam! Gram w pokera juz od roku Wygralem bardzo duze kwoty Chodzi tu o dziesiatki tysiecy zl Nigdy nie mialem zadnych problemow az do wczoraj Okazalo sie ze gdy wcisne wyplate na konto mb pieniadze zostaja mi przelane ale pieniadze ktore wyplacilem zostaja mi wrocone na konto zakladow tzn wyplata np. 500 zl portal przelwa mi 500 zl i nie pobiera pieniedzy z konta zakladow Poprostu moge wyplacac w niskonczonosc Nie chce naciagac portalu Chociaz kazdy by marzyl by bez problemu miec ogromne kwoty Nigdy nie mialem problemu z wygrywaniem dlatego jestem sceptyczny do tych przelewow Jednak mnie to troche przeraza Boje skontaktowac sie z supportem poniewaz pewnie beda chcieli mi zablokowac to konto Nie wiem co robic?? Czy wyplacac i korzystac z ich bledu?? Mam jescze pytanie czy istnieje mozliwosc ze jakis portal moze nas podac do sadu jesli bym chcial tak robic?? Czy moga jakos wyegzekwowac ode mnie pieniadze ktore bym chcial wyplacic dzieki bledowi ich systemu?? Czy tylko moga nam zablokowac konto i to wszystko co nam grozi z ich strony?? Co byscie zrobili na moim miejscu?? Pisze powaznie To bardzo wazna sprawa Prosze o pomoc w odpowiedzi na powyzsze pytania Dziekuje!!!!!
0

#2 Gość luckyclifton_*

• Grupa: Guests

Napisano 17 wrzesień 2008 - 15:05

Wyświetl postUżytkownik mexes dnia śro, 17 wrz 2008 - 15:37 napisał

Witam! Gram w pokera juz od roku Wygralem bardzo duze kwoty Chodzi tu o dziesiatki tysiecy zl Nigdy nie mialem zadnych problemow az do wczoraj Okazalo sie ze gdy wcisne wyplate na konto mb pieniadze zostaja mi przelane ale pieniadze ktore wyplacilem zostaja mi wrocone na konto zakladow tzn wyplata np. 500 zl portal przelwa mi 500 zl i nie pobiera pieniedzy z konta zakladow Poprostu moge wyplacac w niskonczonosc Nie chce naciagac portalu Chociaz kazdy by marzyl by bez problemu miec ogromne kwoty Nigdy nie mialem problemu z wygrywaniem dlatego jestem sceptyczny do tych przelewow Jednak mnie to troche przeraza Boje skontaktowac sie z supportem poniewaz pewnie beda chcieli mi zablokowac to konto Nie wiem co robic?? Czy wyplacac i korzystac z ich bledu?? Mam jescze pytanie czy istnieje mozliwosc ze jakis portal moze nas podac do sadu jesli bym chcial tak robic?? Czy moga jakos wyegzekwowac ode mnie pieniadze ktore bym chcial wyplacic dzieki bledowi ich systemu?? Czy tylko moga nam zablokowac konto i to wszystko co nam grozi z ich strony?? Co byscie zrobili na moim miejscu?? Pisze powaznie To bardzo wazna sprawa Prosze o pomoc w odpowiedzi na powyzsze pytania Dziekuje!!!!!

bądź uczciwy i się przyznaj, nie będzie powodów do obaw, za co ci mają konto zamknąć??
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   gambolino 

• Postów 36

Napisano 17 wrzesień 2008 - 23:53

Wyświetl postUżytkownik luckyclifton dnia śro, 17 wrz 2008 - 18:05 napisał

bądź uczciwy i się przyznaj, nie będzie powodów do obaw, za co ci mają konto zamknąć??

popieram, a skoro nei masz problemow z wygrywaneim kasy to tym latwiej powinno Ci byc uczciwym :)
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   tegas 

• Grupa: VIP
  • Postów 37
  • Gadu-Gadu: 6071065

Napisano 21 wrzesień 2008 - 14:01

a ja gram od lkilku lat i w zyciu nie widzialem klienta o takim nicku przy stole ,wiec wydaje mi sie ze masz problem z wyobraznią{od roku kilkadziesiąt tys.??]
ps.oszustwo ma zawsze krotkie nogi i predzej czy pozniej wychodzi na jaw
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Grupa: VIP
  • Postów 629

Napisano 21 wrzesień 2008 - 14:47

moze gra na stawkach o ktorych ty mozesz pomarzyc :P :P :P
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   mexes 

• Postów 2

Napisano 21 wrzesień 2008 - 17:38

juz sie wszystko wyjasnilo Dzieki za pomoc A co do tego niedowiarka to mi to zwisa czy ktos mi wierzy czy nie Nawet nie wie gdzie gram Ps. czy ja napisalem ze to jest moj pokerowy nick??? lol brawa dla tego pana Czasami zal mi takich ludzi Pozdrawiam
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   rojal1991 

• Postów 12

Napisano 07 lipiec 2009 - 23:04

Nie raz pooker roomy odwalają takie sceny :(
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 09 lipiec 2009 - 22:59

ja siedzę w tym od 2004 roku i jeszcze takiego czegoś nie słyszałem. Słyszałem o innej aferze nie będę mówił z jakiego poker roomu ale gracz musiał oddaćwszystko kase jak mu przynieśli pozew sądowy

Takiego czego nigdy nie słyszałem. W roomach bardzo dobrze działa system finansowy i takiej dziury nie mogło by być ponieważ każdy gracz który zaczyna wypłacać kase jest monitorowany, a jak wypłaca za dużo to jest nie raz sprawdzany bardziej dogłębnie.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1