Pokerzysci.com: NOIQPOKER - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

NOIQPOKER złodzieje do kwadaratu

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Tomix 

• Grupa: VIP
  • Postów 184

Napisano 27 sierpień 2008 - 19:37

Nie grajcie u nich. Mam niby 2 tickety do frerolli, których nie ma w Lobby, ale zapewniają że codzienne. Nagminnie oszukują już Tam mi nie zaliczyli parę groszy ale zawsze . WEIELKIE ZŁODZIESTWO i niech w..ją. Są uczcziwsze PKR. Fakty takie:
1. Gdzie nasze wejścia IQ 300$ almost freeroll za tokeny. Nie ma oszukują nie gram już nich.
2. ! z gorszych pokerromow i4 NIE GRAJCIE TU !!!
3. Co moją kasą za IQ 300$oszukaliście mnie NIE GRAJCIE W TO GÓWNO!!!
4. Wlelkie promocje OSZUKAŃCZE tego kurestwa nie polecam złodzieje do 2
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Thomaszek 

• Grupa: VIP
  • Postów 48

Napisano 27 sierpień 2008 - 21:01

Dla mnie ten post jest jakiś niezrozumiały. Przeczytałem z niego praktycznie tylko tyle, że Cię oszukali. Reszta jest jakoś niegramatycznie pisana. Ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia z nimi? Czy innym też się dzieją takie dziwne rzeczy? Czy płACą? Nie grałem tam zbyt długo więc nie mogę się wypowiadać.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   hermenegilda 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 9

Napisano 12 wrzesień 2008 - 13:04

Wyświetl postUżytkownik Tomix dnia śro, 27 sie 2008 - 21:37 napisał

Nie grajcie u nich. Mam niby 2 tickety do frerolli, których nie ma w Lobby, ale zapewniają że codzienne. Nagminnie oszukują już Tam mi nie zaliczyli parę groszy ale zawsze . WEIELKIE ZŁODZIESTWO i niech w..ją. Są uczcziwsze PKR. Fakty takie:
1. Gdzie nasze wejścia IQ 300$ almost freeroll za tokeny. Nie ma oszukują nie gram już nich.
2. ! z gorszych pokerromow i4 NIE GRAJCIE TU !!!
3. Co moją kasą za IQ 300$oszukaliście mnie NIE GRAJCIE W TO GÓWNO!!!
4. Wlelkie promocje OSZUKAŃCZE tego kurestwa nie polecam złodzieje do 2

Możesz mieć pretensje tylko do siebie.Co cię wzięlo by grac w praktycznie nieznanym roomie?Do tego z bardzo nedznymi warunkami bonusa?Przejrzyj oferty innych roomów tej sieci,w szczególności Chili,Noble,Kiwi,betfred,Bluesq.Warunki bonusowe w tych roomach są znacznie korzystniejsze,juz od 1:5,a nie 1:10 jak w twoim przypadku.I dokładnie czytać Terms and Conditions-unikniesz wtedy rozczarowań.Pozdrawiam
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   m12rowka 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 21

Napisano 17 wrzesień 2008 - 20:46

mam u nich konto i nie narzekam. jeśli wygrałeś bilet 0,1 $ almost to znajduje się on w: wchodzimy w moje konto a następnie w sekcję FPP i tam on jest. natomiast turnieje do ktorych możesz wykorzystać ten bilet odbywają się regularnie o 22 czasu polskiego o 300$, a znajdują się w sekcji specials. co do kasy to też nie było problemu- tą którą wygrałem w turze mialem natychmiast na swoim koncie i grałem ją przy stolikach. niepraktykowalem jeszcze wypłaty
Dołączona grafika
0

Udostępnij ten temat: