taki temacik, większość bawiących się kartami wie że grają Liroy, Wiśniewski, Rylikowa, gdzieś mi tam się przewinął Janek Tomaszewski.
Wpisujcie osoby znane publicznie (polaków/polki) które gdzieś tam w miarę regularnie zbierają do royala.
Ostatnio na turnieju live w wawie grała Grażyna Szapołowska
Strona 1 z 1
znane persony grające w pokerka
Napisano 12 sierpień 2008 - 08:54
Ja gram dość często, jeśli jest to możliwe to codziennie
można mnie spotkać na expekcie, titanie, bettsonie, celebie, everescie, unibecie, i4pokerze, Stryyke pokerze i betway
pozdrawiam
"W życiu jest dostępny tylko poziom hard..."
Napisano 12 sierpień 2008 - 10:17
Użytkownik ociosanek dnia wto, 12 sie 2008 - 09:54 napisał
Ja gram dość często, jeśli jest to możliwe to codziennie
można mnie spotkać na expekcie, titanie, bettsonie, celebie, everescie, unibecie, i4pokerze, Stryyke pokerze i betway
pozdrawiam
ło matko boska, na tylu pokerroomach grasz? i na każdym masz jakieś dulary? no no musisz strasznie uważać albowiem pewnie wielu pokerzystów może się skusić na takie wiano
Napisano 12 sierpień 2008 - 21:29
Podstawa to inne hasła, dobrze zabezpieczony komputer i zaufanie do samego siebie.
Ale coby nie odbiegać od tematu to najbardziej z polskimi pokerowymi celebrities kojarzą mi się właśnie Wiśniewski i Liroy. Ten pierwszy nawet był podejrzewany o pewien nałóg z tym związany. Jeśli chodzi o innych to pewnie się tym tak bardzo nie chwalą.
Ale coby nie odbiegać od tematu to najbardziej z polskimi pokerowymi celebrities kojarzą mi się właśnie Wiśniewski i Liroy. Ten pierwszy nawet był podejrzewany o pewien nałóg z tym związany. Jeśli chodzi o innych to pewnie się tym tak bardzo nie chwalą.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Logowanie »