Pokerzysci.com: Ktory Pokeroom jest najlepszy wedlug Was? - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Ktory Pokeroom jest najlepszy wedlug Was?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   seba199012 

• Grupa: VIP
  • Postów 41
  • Gadu-Gadu: 207189

Napisano 25 July 2008 - 16:13

Mam pytanie, ktory Pokerroom byscie polecili do gry. Narazie gram tylko na expekcie, a chce zaczac tez gdzie indziej tylko nie wiem ktory room jest dobry!!! :)
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 25 July 2008 - 17:08

Wyświetl postUżytkownik seba199012 dnia pią, 25 lip 2008 - 18:13 napisał

Mam pytanie, ktory Pokerroom byscie polecili do gry. Narazie gram tylko na expekcie, a chce zaczac tez gdzie indziej tylko nie wiem ktory room jest dobry!!! :)

Najlepiej wpłacaj tam gdzie gramy ligi
Aktualnie to expekt i luckyacepoker
Pozdrawiam
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   JOPY 

• Postów 544
  • Gadu-Gadu: 3489677

Napisano 25 July 2008 - 18:22

Pokerroom..., który by Ci polecić? Zależy czego oczekujesz. Platforma iPoker (BetMost, Expekt itd.) ma dobre pule do wygrania za wpisowe. Na NoIQ dużo freerolli. Dużo freerooli jest też na Unibecie. Stoliki cashowe są wszędzie. Na platformie B2B (i4, Pokerium itp.) oprócz holdema masz jeszcze gry typu Telesina, Americana, 7stud, 5cards. A wizualnie mi najbardziej odpowiada trójwymiarowy PKR i tam najchętniej grywam na kasę :).
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   seba199012 

• Postów 41
  • Gadu-Gadu: 207189

Napisano 25 July 2008 - 21:00

Wielkie dzieki za podpowiedź, chyba zaloze konto na NoIQ narazie. Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Potem sprobuje jeszce na innych moze na luckyacepoker. Jeszcze raz wielkie dzieki!!!
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Roman2008 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 31

Napisano 26 July 2008 - 14:21

ja mam konto na expekcie - innych nie znam i za bardzo nie próbuje - zabawa jest bardzo czasochłonna
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   ginus 

• Postów 216
  • Gadu-Gadu: 2949491

Napisano 26 July 2008 - 15:27

najlepszy pokeroom to oczywiście ten największy, czyli Pokerstars.com - najwiecej ludzi, najwieksze wygrane. chociaz sam osobiście teraz wyrabiam bonus na full tilt poker (2 pod względem wielkości). Po wyrobieniu bonusu przechodze całkowicie na ps+ te pokeroomy na których będą ligi ;)
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   johan148 

• Postów 34

Napisano 27 July 2008 - 19:56

ze względów technicznych mojego kompa gram tylko na expekcie, od święta wchodzę na everest bo coś tam kiedyś wygrałem i jakieś małe pieniądze tam mam, ale zupełnie nie podoba mi się wizualnie i foniowo:)
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   JOPY 

• Postów 544
  • Gadu-Gadu: 3489677

Napisano 28 July 2008 - 14:15

foniowo najgorszy jaki mam to LuckyAce Poker.com z sieci 888.com. Poprostu zgrzyty jakich mało. Gramy tam lige i mam wyłączone wszystkie dźwięki. Trochę dżwięku brakuje mi, no ale tego nie idzie słuchać... masakra jakaś :rolleyes:
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Piotrek6660 

• Postów 42

Napisano 28 July 2008 - 17:55

Wyświetl postUżytkownik JOPY dnia pon, 28 lip 2008 - 17:15 napisał

foniowo najgorszy jaki mam to LuckyAce Poker.com z sieci 888.com. Poprostu zgrzyty jakich mało. Gramy tam lige i mam wyłączone wszystkie dźwięki. Trochę dżwięku brakuje mi, no ale tego nie idzie słuchać... masakra jakaś :rolleyes:

Everest poker tez jest troche nie dopracowany- a szkoda bo poziom jest niski. Przydaloby sie dopracowac soft bo troche skrzypi ;) i jest za WOLNY. Multitabling tez znacznie kuleje.
Mnie osobiscie przyjemnie sie gra na poker.com (ladny i dopracowany soft) ale niestety nie ma tam za duzo graczy (duzy minus tez za kiepskie skalowanie stolow do multitablingu).
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   kornikmw 

• Postów 56

Napisano 28 July 2008 - 18:36

najlepszy pokerroom to jest taki w ktorym ci najlepiej idzie i masz szczescie dla mnie tak owym jest pokerium, gdyz tam fart mnie raczej nie opuszcza. na expekcie tez mam szczescie i dobrze ze jest tam liga, ten pokerroom tez moge ci polecic.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   themk 

• Postów 30

Napisano 28 July 2008 - 18:59

Wyświetl postUżytkownik kornikmw dnia pon, 28 lip 2008 - 20:36 napisał

najlepszy pokerroom to jest taki w ktorym ci najlepiej idzie i masz szczescie dla mnie tak owym jest pokerium, gdyz tam fart mnie raczej nie opuszcza. na expekcie tez mam szczescie i dobrze ze jest tam liga, ten pokerroom tez moge ci polecic.

Dokładnie, każdy ma jakiś swój ulubiony pokerroom. Myślę że jest parę godnych zaufania, będących na mniej więcej tym samym poziomie, a który jest najlepszy to już raczej indywidualna sprawa.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   ociosanek 

• Postów 98
  • Interests:POKER :)
  • Gadu-Gadu: 1942421

Napisano 29 July 2008 - 07:58

Wyświetl postUżytkownik kornikmw dnia pon, 28 lip 2008 - 21:36 napisał

Aaaaaa mam Cię, mówileś ze nie mam racji z tym szcześciem :)

Ja polecam również Betssona. Codziennie Freerolle, Dość dobre Sit and Go i dość duże pule w turach ze wpisowym. Poza tym są też czasem turnieje dla polaków typu gra z Leroyem, liga również będzie wkrótce i czasem na hasło jakies turniejki, a hasło można łatwo zdobyć :D

Expekt zdecydowanie równiez polecam - wspołpracuje z nim 3,5 roku wiec jest w 100% sprawdzony
"W życiu jest dostępny tylko poziom hard..."
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   juzek150 

• Postów 78
  • Interests:Sport,Poker

Napisano 28 August 2008 - 05:47

Ja polecam b2b,jeśli chodzi o cash table
a ipoker jeśli chodzi o turnieje z wpisowym tam jest tego b.dużo
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7910
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 28 August 2008 - 20:43

Witam

Tu nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Mozna by powiedzieć, że nie ma takiego poker roomu który jest najlepszy. Te największe niestety nie są najlepsze a wręcz odwrotnie są najgorsze dla graczy początkujących i jeszcze słabo zaawansowanych chodz znam graczy już ogranych we wszystkich roomach i w tych największych też gra się im najgorzej.

Co do roomow to napewno jako sieć to bossmedia jest niski poziom więc łatwiej się takim graczom odnaleść. Takim graczom nie polecam sieci b2b bo to jest sieć trudna, cieżka i nie przewidywalna bardzo szybko można stracić bankrol i wielu się o tym przekonało.

Do tego wszystkiego mozna dodać 2 sieci ipoker w tej co jest expekt i ongame. Sa to sieci o średnim poziomie i też nadają się dla takich graczy.

pamiętajcie o tym, że najlepsi gracze zawsze idą tam gdzie jest większy poziom i tym samym zwiększają go.

Pozdrawiam
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 29 August 2008 - 07:23

duzo tez zalezy od tego co chcemy grac, czy jeden stolik cashowy czy kilka. A moze kilka-kilkanascie SnG, w niektorych sieciach nie da sie rozegrac kilku stolow jednoczesnie. Ja np teraz gram po 6 stolow SnG na fulltiltpoker, na unibecie cos takiego byloby niemozliwe.
Lubie gre na przypal
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 29 August 2008 - 09:26

Wyświetl postUżytkownik mateoAE dnia pią, 29 sie 2008 - 10:23 napisał

duzo tez zalezy od tego co chcemy grac, czy jeden stolik cashowy czy kilka. A moze kilka-kilkanascie SnG, w niektorych sieciach nie da sie rozegrac kilku stolow jednoczesnie. Ja np teraz gram po 6 stolow SnG na fulltiltpoker, na unibecie cos takiego byloby niemozliwe.

czemu? mozna sobie elegancko zmniejszyc stoly. 6 bym zmiescil spokojnie (ale tak nie gram bo preferuje cashe)
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 29 August 2008 - 09:29

Wyświetl postUżytkownik hustla dnia pią, 29 sie 2008 - 12:26 napisał

czemu? mozna sobie elegancko zmniejszyc stoly. 6 bym zmiescil spokojnie (ale tak nie gram bo preferuje cashe)

probowales kiedy odpalac 6 turboSnG gdzie 3-4 juz dzialaj zapisujesz sie na kolejne i jeszcze musisz sie bawic w ustalanie rozmiarow kazdego stolika??
Lubie gre na przypal
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   hustla 

• Postów 629

Napisano 29 August 2008 - 09:50

Wyświetl postUżytkownik mateoAE dnia pią, 29 sie 2008 - 12:29 napisał

probowales kiedy odpalac 6 turboSnG gdzie 3-4 juz dzialaj zapisujesz sie na kolejne i jeszcze musisz sie bawic w ustalanie rozmiarow kazdego stolika??

ustalanie rozmiarow zajmuje sekunde, a na dzialajace wystarczy miec opcje zeby nie wyskakiwaly pop upy i spokojnie jedziesz.
1. hustlerka ponad wszystko
2. globalne ocieplenie to naukowcy w mozgu maja
3. Relaxi.pl - anonse towarzyskie z Polski
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 29 August 2008 - 09:53

Wyświetl postUżytkownik hustla dnia pią, 29 sie 2008 - 12:50 napisał

ustalanie rozmiarow zajmuje sekunde, a na dzialajace wystarczy miec opcje zeby nie wyskakiwaly pop upy i spokojnie jedziesz.

to powodzenia, na ft jednym kliknieciem uporzadkowuje wszystkie okna niezaleznie od tego ile ich jest.
Lubie gre na przypal
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   jamal555 

• Postów 94
  • Interests:lekka atletyka
  • Gadu-Gadu: 7988683

Napisano 09 September 2008 - 15:04

Zdecydowanie polecam B2B, wszystko działa szybko, sprawnie nie przycina się tak jak np. na BossMedia (ESP) który strasznie muli podczas gdy np. 4 graczy pod rząd jest na sit out to każdy po 2 sekundy zanim zrzuci karty, a w B2B jest automatycznie- bardzo szybko. czasami to denerwuje bo trzeba czekać na tych z sit out. Początkowo myślałem, że to zależy od neta, bo nie mam zbyt szybkiego łącza, ale sprawdziłem na 2Mb i było to samo, cóż takie już Boss jest i trzeba się z tym pogodzić.
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2