Witam
Z przykrością muszę zamieścić te scryny z innego forum, gdzie jeden z naszych użytkowników skinhed a co się okazało, że to jest romek oczernił mnie i nasz serwis na swoim blogu.
1. Nigdy nikogo nie mialem zamiaru oszukać i nie oszukałem chodź sam zostalem kilka razy oszukany (nie dawna sytuacja z bonami).
2. Promocja na tonym była zorganizowana przez ówczesnego menagera z jasnymi zasadami. Został w tym miesiącu ostatecznie rozliczona z graczami. Na pewno wypłaty tego bonusa nie miały tak wyglądać jak wyglądały ale to jak zostało wcześniej napisane zawinił menager.
3. Obiecałem, że sprawa zostanie wyjaśniona na 100% i została każdy z graczy otrzymał swój bonus. Nikt nie został oszukany.
4. Szkoda tylko że jeden z użytkowników na forum w 2 osobach nie prowadził dialogu zemną ale wolał robić propagandę na w innym portalu. W taki sposob chciał oczernić nasz serwis.
5. Po zakończeniu promocji wypowiedziałem się w tamtym serwisie na te wszystkie oskarżenia. Ponieważ nie oszukałem nikogo. Również podejrzewałem, że taki wpis mogłzrobić ktoś z tamtego serwisu, który kilka tygodni wcześniej chciał kupić nasz serwis. Niestety szybka ironiczna wypowiedz admin i możliwość odniesienia się do jego wypowiedzi zostala zablokowana a ja dostałem bana. Tak się robi jak chce się ograniczyć przedstawienie argumentów z drugiej strony. Po prostu won i nie ważne co chcesz na pisać on ma racje bo pisze źle o tobie.
Ten użytkownik w skinhed ala romek jako jedyny wypisuje na blogu, że wyszły mu inne sumy niż zostały wypłacone. Napisał, że stracił 600$ jak jego bonus był niższy od tej kwoty. Ale po co pisać mniej jak napisze więcej to będzie lepszy efekt . Tak to jest jak się chce zagranąc i bonus z promocji i bonus systemowy. Wszystko w dziale promocji było jasno napisane 1000 punktów daje 25$ na czysto bez bonusa systemowego.
Pozdrawiam

Logowanie »