witam mam pytanie.
Czy moge prtzelac pieniadze z pokera na mb(nie zweryfikowane)??chodzi o to czy morzna robic przelwy do mb i z mb do innego uzytkownika bez weryfikacji konta irp??
Strona 1 z 1
mb
Napisano 26 czerwiec 2008 - 20:33
Kiedy założone konto? Bo nie wiem jak teraz, ale ja mam niezweryfikowane z 2004/2005 roku i mogę otrzymywać przelewy z kasyn/pokerroomów.
Napisano 30 październik 2008 - 11:26
Można robic przelewy z do inych uzytkowników mb ale do pewnego czasu
bo potem bedą chcieli skanu dowodu
Napisano 31 październik 2008 - 12:48
Witam
Z tego co wiem MB znów blokuje konta chcą scanu chyba powodem jest zbyt duży odpływ gotówki przy takim mocnym $
Z tego co wiem MB znów blokuje konta chcą scanu chyba powodem jest zbyt duży odpływ gotówki przy takim mocnym $
Napisano 31 październik 2008 - 14:35
Witam,
Ja wczoraj chciałem przelać z MB na konto w banku. Niestety blokada. U mnie weryfikacja wygląda następująco: należy najpierw przelać z MB na konto w banku mniej niż 45 PLN. Podczas przelewu podają w temacie kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić przy następnym przelewie większej kasy od 45 PLN.
Ja wczoraj chciałem przelać z MB na konto w banku. Niestety blokada. U mnie weryfikacja wygląda następująco: należy najpierw przelać z MB na konto w banku mniej niż 45 PLN. Podczas przelewu podają w temacie kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić przy następnym przelewie większej kasy od 45 PLN.
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1