Pokerzysci.com: Dwie Szanse + $333 na Betsson.com - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Dwie Szanse + $333 na Betsson.com

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Betsson Polska 

• Grupa: Support
  • Postów 89

Napisano 20 marzec 2008 - 19:06

W każda sobotę o godzinie 20.00 rozgrywany będzie turniej:

Dwie Szanse

Wpisowe – 1$+0.1
Pula nagród powiększona o $333

Jeśli w ciągu pierwszej godziny odpadniesz z turnieju, za $1 będziesz mógł zacząć grę od początku Ale uważaj bo trzeciej szansy nie będzie ...

Aby zapisać się do turnieju potrzebne jest hasło - pseudonim gwiazdy grającej w od dwóch miesięcy w barwach Betsson.com

Turniej tylko dla Graczy z Polski.

Turniej : Dwie Szanse
Termin: Soboty o godzina 20.00
pula nagród: powiekszona o $333
wpisowe: $1+0.1
jeden rebuy – $1 w ciągu pierwszej godziny
Betsson Polska
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   ginus 

• Grupa: VIP
  • Postów 216
  • Gadu-Gadu: 2949491

Napisano 21 marzec 2008 - 13:07

i to jest niby ta lepsza promocja na betssonie zamiast polskiego freerolla ?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   JOPY 

• Postów 544
  • Gadu-Gadu: 3489677

Napisano 21 marzec 2008 - 16:19

Może wychodzą z założenia ze dla nas 100$ to kupa szmalu. Ale tu nie Rosja :???:
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   gambolino 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 36

Napisano 21 marzec 2008 - 16:41

Ale beznadziejny turniej jak dla mnie, szkoda, bo lubilem freerolla dla Polakow :)
Za kase to sobie Panie Betsson Polska sam tam graj razem z tym co od 2 miesiecy Was reprezentuje i powodzenia ;) bez urazy :roll:
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 21 marzec 2008 - 16:58

gambolino napisał:

Ale beznadziejny turniej jak dla mnie, szkoda, bo lubilem freerolla dla Polakow :)
Za kase to sobie Panie Betsson Polska sam tam graj razem z tym co od 2 miesiecy Was reprezentuje i powodzenia ;) bez urazy :roll:

we free za 333 to gracie wszyscy a jak wam zrobic wpisowe 1$ i dodac te 333 z free to juz piszecie ze maja sami grac jak z was takie pokerzysty to jak wy chcecie sie znalezc tam gdzie ten co ich reprezentuje od 2 miechow jak gracie tylko free ???

lepiej od razu przestan grac bo beznadziejny z ciebie czlowiek Bez urazy

P.S. nikomu nie potrzebne sa tu twoje posty w tym stylu wiec lepiej nie pisz juz nic oprocz czegos w stylu " zgadzam sie z reg i wpisalem swoje nickname w panelu zgloszen"
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   gambolino 

• Postów 36

Napisano 21 marzec 2008 - 18:30

krz1981 napisał:

gambolino napisał:

we free za 333 to gracie wszyscy a jak wam zrobic wpisowe 1$ i dodac te 333 z free to juz piszecie ze maja sami grac jak z was takie pokerzysty to jak wy chcecie sie znalezc tam gdzie ten co ich reprezentuje od 2 miechow jak gracie tylko free ???

lepiej od razu przestan grac bo beznadziejny z ciebie czlowiek Bez urazy

P.S. nikomu nie potrzebne sa tu twoje posty w tym stylu wiec lepiej nie pisz juz nic oprocz czegos w stylu " zgadzam sie z reg i wpisalem swoje nickname w panelu zgloszen"

Ale z Ciebie pyskacz :) Nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich a przede wszystkim w swoim. Sledzilem Twoje posty wzgledem chociazby uzytkownikowi Adicegla, zachowujesz sie po prostu gburowato. A ja po prostu raczylem zartowac w swym poscie. Nie traktuj czlowieku wszystkiego tak na powaznie. Pamietaj ze poki sie zyje poty mozna mniej powazniej wygladac ;) wiecej luzu Panie kolego! :)

edit/ a pameitam na czacie rozmowe z Paddypowerpoker z Toba z konca grudnia (pameitam ten Twoj nick,ja tam mam inny nick), a wydawales sie sympatyczniejszy, no troche jednak pozory myla :P
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   prayer89 

• Postów 162
  • Interests:poker;]

Napisano 22 marzec 2008 - 12:11

tak to czytajac, pozwole sobie na drobna uwage. obiektywna bo nie gram na betsson. jak macie pretensje o wlozenie 1$ do puli i wyeliminowanie połowy sępów którzy graja tylko free to wspolczuje, daleko tak nie zajedziecie.
pozdrawiam
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   prayer89 

• Postów 162
  • Interests:poker;]

Napisano 22 marzec 2008 - 12:17

i tak swoja droga 4 dni na forum i mało przyjazne teksty do admina, grales kiedys z krz1981? ja tam mam o nim dobre zdanie a Ty gambolino upadłeś bardzo nisko na sam początek
pozdrawiam
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   darek343 

• Postów 1293
  • Interests:poker, sport, szaradziarstwo

Napisano 22 marzec 2008 - 12:38

Betsson Polska napisał:

W każda sobotę o godzinie 20.00 rozgrywany będzie turniej:

Dwie Szanse

Wpisowe – 1$+0.1
Pula nagród powiększona o $333

Jeśli w ciągu pierwszej godziny odpadniesz z turnieju, za $1 będziesz mógł zacząć grę od początku Ale uważaj bo trzeciej szansy nie będzie ...

Aby zapisać się do turnieju potrzebne jest hasło - pseudonim gwiazdy grającej w od dwóch miesięcy w barwach Betsson.com

Turniej tylko dla Graczy z Polski.

Turniej : Dwie Szanse
Termin: Soboty o godzina 20.00
pula nagród: powiekszona o $333
wpisowe: $1+0.1
jeden rebuy – $1 w ciągu pierwszej godziny

Witam,

Ciekawa propozycja zamiast freerolla. Brawo popieram.
Pozdrawiam
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   gambolino 

• Postów 36

Napisano 22 marzec 2008 - 13:50

Mam prawo do wlasnej opinii na temat tego turnieju. Nie wiem czemu zawsze znajduje sie tyle osob krytykujacych jednego czlowieka za jego opinie. Ja mysle ze powinno sie szanowac zdanei innych jakeikolwiek by nei bylo, neiprawdaz ;) Tak wiec szanuje Wasze opinie na moj temat, strasznie sie nimi przejalem ;) Tak jestem poczatkujacym graczem, faktycznie upadlem bardzo nisko, bije sie w piers i normalnei zalamka ;) Jako prosta dla mnei i oczywista jest mysl, ze poczatkujacy gracz nie gra za pieniadze, tylko sie uczy na freerollach, jesli upadlem tak nisko, coz moze faktycznie powineinem zrezygnowac i sie zalamac konkretnie ta moja wielka zyciowa porazka, o ktorej jeden z Was wspomnial - upadlem tak nisko, normalnie przykra sprawa ;) A to ze jestem slabym graczem i przegram z kazdym z Was to tylko powinniscie sie cieszyc ;) a nei od razu mnei tu atakowac. To forum mam nadzieje ze jest dla kazdego, takze dla ludzi biednych jak ja... mam nadzieje ;)
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 22 marzec 2008 - 13:52

ach nie chce mi sie nawet pisac ;)

kolego do ligi na betson sie zapisales chyba tylko po to aby zagrac we free i jeszcze tam twierdzisz ooo male wpisowe 2.20$ bodajze a tu piszesz za 1$ grajcie se sami ze swoja gwiazdą heheh

nie mialem zamiaru nikogo obrazac ale sam pomysl chlopaki z betsona szykuja nam promocje a ty w pierwszym poscie piszesz takie bzdety nie podoba sie to nie graj tam wcale a nie tylko we free
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Betsson Polska 

• Postów 89

Napisano 22 marzec 2008 - 13:57

ginus napisał:

i to jest niby ta lepsza promocja na betssonie zamiast polskiego freerolla ?

Tak, To jest lepsza oferta dla graczy ponieważ:
- pula nagród bedzie wyższa
- bedzie w nim gralo mniej graczy i wyeliminujemu "sitout'ów"
- rebuy dodatkowo go uatrakcyjni ( i podniesie pulę :)

Minimalna wpłata na Betssonie wynosi 10 PLN i jest księgowana w ciągu kilku minut.
Nie sądze żeby sprawy związane z depozytem byly przeszkoda.

Dla tych, którzy nie śledzą notowań na rynku walutowym - 1$ to w tym momencie niewiele ponad 2 PLN :)

Jesli ktoś nie dostrzega w tym turnieju szansy na podbudowanie bankrolla - niech sprawdzi ile zgarnie dziś zwycięzca :)

Pozdrawiam

M.
Betsson Polska
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   gambolino 

• Postów 36

Napisano 22 marzec 2008 - 13:58

Tam mi chodzilo o cykl turniejow, gdzie sa freerolle i prawie ze obowiazkowe gry z wpisowym, by sie liczyc w klasyfikacji koncowej. A tutaj jest to cotygodniowy turniej z oplata. No ale wybiorczo to zawsze dobrze glowkujesz ;) Moge tylko napoisac, ze dobrze ze Betsson organizuje dla nas turnieje, jakeikolwiek by nei byly, darmowe czy za kase. Dobry rydz niż nic :)

edit/ mam nadzieje ze juz nikt na mnei nei bedzie krzyczal, przypominam ze sa Świeta i anlezy byc grzecznym ;)
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   krz1981 

• Postów 425

Napisano 22 marzec 2008 - 14:04

Ty sie chyba uparles ze masz racje !!!!!

A nie pomyslałes tak czasem że to forum nie jest tylko dla graczy FREEROLLowych????

Zastanów sie nastepnym razem jak cos napiszesz
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   gambolino 

• Postów 36

Napisano 22 marzec 2008 - 14:12

krz1981 napisał:

A nie pomyslałes tak czasem że to forum nie jest tylko dla graczy FREEROLLowych????

Nie uparlem sie o racje, tylko o wlasny punkt widzenia sprawy ;) I skoncz juz dobry czlowieku nabijac te posty. (post juz sie skończyl) :D

edit/ ja rozumeim ze chcesz widziec tylko posty zachwalajace wszystko, a nie mozesz scierpiec chocby minimalnej krytyki czegokolwiek. Jest demokracja, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, chyba ze na Waszym forum jest inaczej. I nie bede juz z Toba dyskutowal an ten temat. Wystarczy. Peace. :)
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Postów 400

Napisano 22 marzec 2008 - 14:39

gambolino napisał:

krz1981 napisał:

Nie uparlem sie o racje, tylko o wlasny punkt widzenia sprawy ;) I skoncz juz dobry czlowieku nabijac te posty. (post juz sie skończyl) :D

edit/ ja rozumeim ze chcesz widziec tylko posty zachwalajace wszystko, a nie mozesz scierpiec chocby minimalnej krytyki czegokolwiek. Jest demokracja, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, chyba ze na Waszym forum jest inaczej. I nie bede juz z Toba dyskutowal an ten temat. Wystarczy. Peace. :)

nie bede tego komentowal kto tu posty nabija, a demokracja to gowno warty ustruk ktory wcale wolnosci nie gwarantuje.
Lubie gre na przypal
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   kraks 

• Postów 106
  • Gadu-Gadu: 3834367

Napisano 22 marzec 2008 - 15:26

Bardzo dobra zmiana z tym wprowadzeniem minimalnego wpisowego, nie bedzie juz takiej ilosci sitoutow. Mimo wszystko dalej tesknie za starym freerollem dla polakow w ktorym mozna bylo wygrac tickety turniejowe :)
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Betsson Polska 

• Postów 89

Napisano 19 kwiecień 2008 - 17:00

Witam

Myslę, że wszystko w tej dyskusj zostało wyjaśnione i mam nadzieję, że obyło sie bez rozlewu krwi :)

Zapraszam na dzisjeszy turniej Dwie Szanse.

Mysę, że zmiana formuły wyszła turniejowi na dobre, gra się łatwo i przyjemnie (i wciąz tanio) więc jeśli ktoś nie grał - gorąco polecam

Start dzis o 20.
hasło - pseudonim hip-hopowej gwiazdy grającej w barwach Betssona ( z Dużej Litery )

pzdr
M.
Betsson Polska
0

Udostępnij ten temat:

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych