Pokerzysci.com: Prosze o pomoc! - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Prosze o pomoc!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Montoya88 

• Grupa: VIP
  • Postów 40

Napisano 13 marzec 2008 - 18:55

Ja nie znam angielskiego zbyt dobrze wiec chcial bym poprosic kogos o przetlumaczenie lub poprostu powiedzenie oco tu chodzi :) , Dostalem dzisiaj e-mail od Pokerstars.com i nie wiem oco im chodzi :( o to on :

As of March 11th, you have 17 Frequent Player Points (FPPs) in your Pokerstars.com account. We have noticed that you haven’t logged in recently and wanted to ensure that you know about your FPP balance.

You can use your FPPs to purchase a wide variety of items in our FPP Store or for entry into FPP tournaments.

FPP tournaments start from as little as 10 FPPs and items for purchase in the FPP Store from 300 FPPs and up.

NEW - INSTANT eChecks now available for ALL US players

Check out these new features:

* INSTANT eChecks now available for ALL players
* New FPP store items including Nintendo Wiis, Xbox 360s, PlayStation 3s, iPod Shuffles and iPod Touches
* 10 FPP freerolls three times daily
* $11 buy-in tournament with a $100K guaranteed prize pool every Sunday at 15:30 ET
* 1-on-1 cash ring games
* $12 turbo 180 person Sit and Go tournaments starting every 5 minutes
* Country specific freerolls
* $0.10C Multi Table tournaments
* $10 minimum deposit

If you need to re-install the Pokerstars.com software, you can download it here and login with your existing user name, (Montoya85), and password.

Keep up with all the latest events and happenings at Pokerstars.com by visiting the official Pokerstars.com Blog. We’ll bring you news and updates on our signature events as well as exclusive promotions and tournaments.

If you require any assistance, please don’t hesitate to contact us at support@pokerstars.com

See you at the tables,
The Pokerstars.com Team
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 13 marzec 2008 - 23:50

Piszą do ciebie informując ciebie ile masz na swoim koncie FPP i że możesz już o 10FPP zagrać sobie turniej.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   adicegla 

• Postów 588

Napisano 14 marzec 2008 - 08:59

Sprawdzaja, czy wiesz, ze masz 17 punktow (FPP), bo dawno sie nie logowales i informuja cie, ze mozesz z tych punktow skorzystać (tak jak Paweł napisal wykorzystujac je jako wpisowe do freerolla odbywajacego sie 3 razy dziennie lub w sklepie FPP Store, ale tam trzeba juz miec przynajmniej 300 FPPs). Wymieniaja pozniej jakies nowe promocje, turnieje itp. i pisza, ze jak musisz zrobic re-install to mozesz to zrobic zachowujac swoj username i hasło (ale ty chyba po prostu dawno nie grales na PokerStarsie, co nie?). no i oczywiscie jesli masz jakies pytania, problemy to mozesz sie skontaktowac z ich supportem. :smile:
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Borek734 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 1

Napisano 17 marzec 2008 - 19:24

siemanko :)

mam pytanie czy ktos wie moze po jakim czasie wplywa pula wygrana na konto w interwatten ?? zgarnalem tam 8 $ :) i nie powiem przydala by sie szybko!! prosze o pomoc!! :)

z gory dzieki, pozdro
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   eurocash 

• Postów 77

Napisano 22 marzec 2008 - 20:59

z tego co pamiętan jak tam grałem-ta kaska(jeśli jest z freerolla) to ona Ci nie wpłynie na konto bezpośrednio-po prostu trzeba ugrać ileś tam rąk z prowizją,aby uwolnić te pieniądae z freerolla----tak to wygląda na INTERWATTEN :roll:
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   PawelPL 

• Grupa: Administrator
  • Postów 7926
  • Interests:Poker,GPW
  • Gadu-Gadu: 6665368

Napisano 03 kwiecień 2008 - 23:41

Wyświetl postUżytkownik eurocash dnia 22.March.2008, 20:59 napisał

z tego co pamiętan jak tam grałem-ta kaska(jeśli jest z freerolla) to ona Ci nie wpłynie na konto bezpośrednio-po prostu trzeba ugrać ileś tam rąk z prowizją,aby uwolnić te pieniądae z freerolla----tak to wygląda na INTERWATTEN :roll:

Dokładnie
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   irokraw 

• Postów 116

Napisano 04 maj 2008 - 11:28

Wyświetl postUżytkownik eurocash dnia sob, 22 mar 2008 - 22:59 napisał

I nietylko w Interwaten. Z tego co już zdążyłem doświadczyć podobna zasada jest w innych pokerromach sieci Ongame:

- PokerRoom.com - turnieje o nazwie Bonus Dollar Freeroll
- Tower Gaming - turnieje o nazwie Bonus Freeroll Mania
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1