Strona 1 z 1
a jak tobą zaczynają pomiatac czyli elita polskiego pokera
Napisano 24 luty 2008 - 23:40
Freeroll dla Polaków na Titanie. FT i wyśmiewanie ze mnie że zagrałem i śmiałem wygrac ze środka A10, potem na moją uwagę o gorszą kartę, że grali wojnę blindów. I dobrze skończyło się tak, ale pozostaje fakt że nie można zwracac uwagi na gadkę innych. Ostatecznie to ja się śmieję
. I faktycznie Paweł ma rację psychologia grania w pokera bardzo ważna jest
Napisano 25 luty 2008 - 08:37
Hm. Wydaje mi się że "elita polskiego pokera" we freerollach raczej nie gra
Napisano 25 luty 2008 - 09:32
I właśnie na tym polegała strategia. Prowokacja do bardzo agresywnej gry. Sami się powykańczali. Mi bardzo taki styl gry odpowiada
Po za tym zauważyłem, że poziom grania na EVP ostatnio bardzo się podniósł. A Titan cały czas ma słaby poziom - odnoszę się do gry tylko Polaków.
Napisano 10 marzec 2008 - 01:07
Tomix napisał:
I właśnie na tym polegała strategia. Prowokacja do bardzo agresywnej gry. Sami się powykańczali. Mi bardzo taki styl gry odpowiada
Po za tym zauważyłem, że poziom grania na EVP ostatnio bardzo się podniósł. A Titan cały czas ma słaby poziom - odnoszę się do gry tylko Polaków.
W sumie to zazwyczaj w większości pokerromów polacy kaleczą ,bo myslą że staną sie w jeden dzień milionerami a do tego nie mają dużego bankrolla i wbijają się na kosmiczne stawki co zazwyczaj przepieprzą to w góra godzine ,ale nie nasz problem prawda??, oby wiecej takich graczy spotykać :]
Napisano 20 marzec 2008 - 12:38
Najlepiej miec wyłączony chat i wtedy sie nie ma problemow z zaczepkami lub wysmiewaneim sie z nas przez innych graczy
Napisano 17 czerwiec 2008 - 20:58
Użytkownik jacko dnia pon, 25 lut 2008 - 10:37 napisał
Hm. Wydaje mi się że "elita polskiego pokera" we freerollach raczej nie gra 
z tego co ja wiem to kilku dobrych graczy pogrywa sobie dosc ostro we freerolach z passkami o ktorych mozemy niestety pomarzyc
Live fast.! play Hard.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1