Pokerzysci.com: granie sit'n go (stawki od 20$ do 100$) - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

granie sit'n go (stawki od 20$ do 100$)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   grzes32 

• Grupa: VIP
  • Postów 292

Napisano 24 luty 2008 - 12:09

i znow robie to w ten sposob...

staram sie grac tylko sity od 20 w gore mniejszych sie nie oplaca gracz jesli uwazasz ze cos potrafisz :) ale zdarza mi sie grac mniejsze :)
gram tylko 6 lub 5 osobowe
10-cio sa trudniejsze do opanowania
obserwuje grajacych pasuje wiekszosc kart wchodze tylko gdy jest pozycja i karta

w sitach gram mocne uklady wyrabiam soebie taka opinie na stole zaczynam blefowac przewaznie na UTG maksymalnie raz lub dwa gdy blindy juz wysokie "kradziez blind" :)

zaczyma grac na jednego gracza lape go ,gdy zaczyna isc karta gram na maxa :)
podwajam stack albo mam najwiekszy czekam az sie wykoncza nawzajem blindy wysokie wiec musza grac :)

gdy dochodze do platnych przewaznie 3 sa platne troche luzu gdy mam wysoki stack czekam gdy niski gram glownie z SB wysoko przebiajajc lub all-in oczywiwscie nie kazdy uklad :)

gdy jest nas dwoch to juz wiadomo przeciwnik jest dobry ja tez skoro tu jestem wiec to juz granie analiza tego co robil przez caly turniej jak gral jak sie zachowywal gdy mial farta gram z nim ostro przewaznie sie boji ,gdy dobrze gral jest trudno czasami sie uda czasami nie ale juz swoje jest w kieszeni :)

pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   maksio99 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 4

Napisano 06 marzec 2009 - 09:03

a jak grasz faze bubble z 2 stackiem ja zazwyczaj mam takiego pecha ze pomimo dobrej gry i dojscia do fazy bubble to bedac na SB i kradnac z Ax zawsze nadzieje sie na jakas parke ostatnio nawet AA :? i czesto w tej fazie odpadam za to w HU juz rzadko przegrywam ;)
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1