Czy to tak samo ustawione jak kasyna????????
Napisano 08 sierpień 2006 - 03:28
po dzisiejszej nocy na ONGAME dało mi mocno do myslenia czy poker roomy nie są tez tak ustawione jak kasyna że dadza wygrywac jednym potem drugim tak zeby gracze jak najdluzesz przebywali na roomie i mozna było z nich nastukać jak najwięcej prowizji.
Grałem sobie 7 dni w tej sieci i było spoko wydaje sie ze tak powinien wygladac poker raz na plus raz na minus i gra była przyjemnościa, a dzis to jak bym się zderzył z pociągniem jak udało mi sie wygrać 5% rozdań to był max.Dlatego mnie dziwi ten fakt pniewaz nikt nie ma spadku formy przez jeden dzien o tak duży poziom.
Wrrrrrrrrrrr
Napisano 08 sierpień 2006 - 21:10
problemem jest utrzymanie sie przy zetonach do finalowego stolika bo kilka zlych wejsc i po stacku !!!!
wiec chyba 5% w duzym turnieju to i tak niezle hahahahahah
pozdrawiam
Napisano 12 sierpień 2006 - 14:46
Napisano 12 sierpień 2006 - 15:04
Pozdrawiam
Napisano 12 sierpień 2006 - 20:53
Napisano 12 sierpień 2006 - 21:06
Cytat
Wiesz to własnie tzw RNG który rozdaje karty widocznie nikomu nie udało sie napisac takiego programu który by rozdawał typowo losowo, natomiast wiele softów jest napisanych tak ze rozdanie z gotowych układów jest ich kikaset i nie do zapamietania.
Druga sprawa to jesli zmieniasz soft z innego na inny to nie rozgrywaj tak samo jak w tym poprzednim bo tu inny RNG i inni gracze.
Pozdrawiam
Napisano 14 sierpień 2006 - 09:08
Pewnie, ze Poker Room'om zalezy na tym zeby jak najdluzej utrzymac gracza przy kasie. Na tym wlasnie w wiekszosci polega egzystencja PR.
Polecam lekture ebooka "PartyPoker.com.com/td/new_table/03983_UK_usd_PP_NewTable_LP.htm?wm=3116317" target="_blank">PartyPoker.com.com.com/td/new_table/03983_UK_usd_PP_NewTable_LP.htm?wm=3116317" target="_blank">PartyPoker.com.com/td/new_table/03983_UK_usd_PP_NewTable_LP.htm?wm=3116317" target="_blank">PartyPoker.com.com.com Cracked". Autor odnosi Swoje doswiadczenie do PartyPoker.com, jednak jestem przekonany, ze fakty w niej zawarte maja scisle powiazanie takze w innych PR (jak nie we wszystkich). "PartyPoker.com.com/td/new_table/03983_UK_usd_PP_NewTable_LP.htm?wm=3116317" target="_blank">PartyPoker.com.com.com/td/new_table/03983_UK_usd_PP_NewTable_LP.htm?wm=3116317" target="_blank">PartyPoker.com.com/td/new_table/03983_UK_usd_PP_NewTable_LP.htm?wm=3116317" target="_blank">PartyPoker.com.com.com Cracked" znalazlem na eMule i tam tez polecam szukanie go.
Pozdrawiam.
Napisano 14 sierpień 2006 - 09:26
Jak mógł byś w kilkunastu zdaniach strescic mniej wiecej co tam jest opisane. Ponieważ nie wszyscy znaja angielski a takich co znaja go na takim poziomie zeby czytac książki po angielsku ze zrozumieniem jest nie wielu.
Bedziemy wdzieczni
Napisano 16 sierpień 2006 - 07:37
pozdro :cool:
Napisano 16 sierpień 2006 - 09:20
Z tym kolorem to ja też wyczułem w PartyPoker.com jak na flopie lezy juz 3 kolory to na 99% nik nie ma koloru, ale dlaczego tak jest to zrobione był czas ze to wykorzystywałem.
wiec jak jest przykładowo z dnia nadzien duza załamka w grze w wiekszej czesci wynika to ze zmienionego RNG niz ze złej gr.
To potwierdza ze w pokerze losowanie kart jest fikcja.
Pozdrawiam
Napisano 16 sierpień 2006 - 09:21
Z tym kolorem to ja też wyczułem w PartyPoker.com jak na flopie lezy juz 3 kolory to na 99% nik nie ma koloru, ale dlaczego tak jest to zrobione był czas ze to wykorzystywałem.
wiec jak jest przykładowo z dnia nadzien duza załamka w grze w wiekszej czesci wynika to ze zmienionego RNG niz ze złej gr.
To potwierdza ze w pokerze losowanie kart jest fikcja.
Pozdrawiam
Napisano 22 sierpień 2006 - 12:30
Napisano 27 sierpień 2006 - 19:51
nie wątpie że wygrałeś ale autorowi ebooka chodziło raczej o motyw że wszyscy wchodzą do licytacji.
pozdro :cool:
Napisano 15 październik 2006 - 18:36
Napisano 23 październik 2006 - 14:32
Napisano 23 październik 2006 - 15:07
Z tego co wiem wypowiadało sie chyba z 2-3 osoby i one ztwierdziły, że nie można wygenerować czysto losowej liczby. Dużo przypadków moze potwierdzic ze nie stosuja czystko losowej liczby tylko moze byc przygotowane iles tam gotowych układów tak zeby nie były powtarzalne w którtkim cyklu i są losowane.
Pozdrawiam
Napisano 23 październik 2006 - 16:12
Napisano 26 październik 2006 - 20:21
Pozdrawiam
Udostępnij ten temat: