Użytkownik PawelPL dnia śro, 11 cze 2008 - 18:51 napisał
Spodziewałem się takich reakcji tych osób które spadly w tabeli.
1. Reguły były znane od samego początku.
2. We wczorajszym turnieju wszyscy uprawnieni zasiedli o 22:00 dostali po tyle samo żetonów i zaczeli grać to że ktoś odpadł wcześniej i nie zdobył dużo punktów to może winić tylko sam siebie.
Czytając takie wypowiedzi mam odczucie że ci gracze co wybili sięw górę dostali na start po 5000 żetonów a ci co spadli po 1000 żetonów.
Co do jednego mogę powiedzieć, że błędem było ustalenie na początku TOP 20 a nie TOP10 wtedy nikt by jużtak bardzo nie płakał.
Nowe ligi będą rozgrywane z innymi rozwiązaniami i nikt już nie będzie miał żalu do słabego wyniku finałowego.
Pozdrawiam
reguły znałem od poczatku.. wiedzialem jakie są zasady i co się z nimi wiąze, pogodziłem sie z porażką wczoraj...ale nie wyliczałem punkciorów by zobaczyc jak to bedzie wygladac..i powiem szczerze nie myślalem że polece tak w dól w tabeli hehe
tak wiec spokojnie, bo nie tak to mialo wyglądać jak bym płakał, a napewno nie żebym kogoś obwiniał !!
wspomnialem ze zagrałem troszke nie tak jak powinienem i to tylko wylacznie moja wina...uczymy sie na bledach i nastepnym razem mam nadzieje ze bede o tym pamietał by w tym stadium gry i z małą ilościa żetoników nie ryzykować w dodatku za wszystko...proste :-) obym to pamiętał!! hehhe
mowilem ze to zależy z której strony się patrzy...mateo podskoczył i był zadowolony, i ja też pewnie bym był jak bym skonczył wyżej
Tak mi sie poprostu wydaje ze trzeba by wziąc to pod uwage by w finale nie robić takiej mocno zmodyfikowanej punktacji, albo moze wlasnie niech cos takiego bedzie ale dla top10.. wtedy najlepsi beda o wszystko, albo nic
Chciałbym dodać ze z tego co zauważyłem to punktacja i ogólnie zasady organizowanych lig są coraz lepsze...cały czas są ulepszane i myslę ze bedą jeszcze lepsze!! :-) wiec napewno mnie ta sytuacja nie zniechęciła!! a wrecz przeciwnie..jeśli takowa bedzie to napewno powalczymy w nastepnej lidze..!
dobra bo znowu sie rozpisuje...
pozdro

Logowanie »