witam
myśle ze nie ma co grac we freeroll gdzie gra 500 czy 1000 graczy!!
moim sposobem jest cos takiego
szukam haseł do turniejów duzo takich jest na Titanpoker.com? google jest tu nieocenione!!!
zapisac sie do paru lig np jacknoir allboutpoker ltd czy cardschat
dostac hasełko i grac przewaznie jest tak ze mozna trafic na stolk gdzie duzo jest "sitout" i zbierasz zetony !! poziom graczy nie jest wysoki ostatnio udało mi sie wygrac cc freeroll na Titanpoker.com 30$ wpadlo
Polecam ten sposob!!!
Pozdrawiam
Strona 1 z 1
jak zacząć 2
Napisano 06 sierpień 2006 - 20:17
Zgadzam się z tobą że nie oplaca sie grac duzych turniejów ale jak gracze nie maja jak zacząć to muszą zagrać takie. Druga sprawa tzw pozyskiwanie hasełek nie jest do konca uczciwe poniewaz poszczegolne stronki robią takie turnieje dla swoich uzytkowników i z tego co pamietam to było takich 2 graczy co tez poszukiwali takich hasełek i w jednym z turniejów zarobili kaske i odebrano im ja poniewaz nie byli z danego serwisu itp
Tu mogę zaprosić wszystkich początkujących do naszego działu FREEROLL gdzie zamiescilismy naprawde 80-90% frerolli jakie się odbywają na poker roomach.
Zapraszam rówwnież na ciekawe turnieje organizowane codziennie o 23.05 naszego czasu na jednym z roomów, gdzie dzieki naszej interwecji udało się je przedłużyć na kolejny miesiąć. dział forum/darmowe turnieje.
gra 100 osob walczymy o 50euro codziennie.
Pozdrawiam
Tu mogę zaprosić wszystkich początkujących do naszego działu FREEROLL gdzie zamiescilismy naprawde 80-90% frerolli jakie się odbywają na poker roomach.
Zapraszam rówwnież na ciekawe turnieje organizowane codziennie o 23.05 naszego czasu na jednym z roomów, gdzie dzieki naszej interwecji udało się je przedłużyć na kolejny miesiąć. dział forum/darmowe turnieje.
gra 100 osob walczymy o 50euro codziennie.
Pozdrawiam
Napisano 06 sierpień 2006 - 21:13
Oczywiscie ze czasami moze sie zdarzyc ze ci zabiora,tylko w zasadzie jest tak zeby haslo zdobyc to trzeba sie zapisac do tego forum czy tez ligi co organizuje turniej jestes wtedy ich userem wiec w zasadzie nie moga!
A co do Waszych freerolli tylko 100 graczy!! to tak jakby nikt nie gral!!!
wiec sie pisze tez!!
pozdrawiam
A co do Waszych freerolli tylko 100 graczy!! to tak jakby nikt nie gral!!!
wiec sie pisze tez!!
pozdrawiam
Napisano 06 sierpień 2006 - 22:53
Fajnie tylko dziś zapomniałem zagrać właśnie w tym frerolu ponieważ ogarniałem inny organizowany co niedziela o 700 euro tu grało 1000 osob odpadlem 115 i sie nie udało:(
Napisano 07 sierpień 2006 - 09:20
Ja gralem wczoraj tez bez powodzenia braklo troszke szczescia przy All-in
odpadlem gdzies w polowie ale SOFT to maja wkurzajacy w porownaniu do CD czy Titanpoker.com!! mało czytelny i ogolnie do d....
Ale poker to poker!!!!
Powodzenia
odpadlem gdzies w polowie ale SOFT to maja wkurzajacy w porownaniu do CD czy Titanpoker.com!! mało czytelny i ogolnie do d....
Ale poker to poker!!!!
Powodzenia
Napisano 07 sierpień 2006 - 11:11
Witam
Tak soft troche denerwujący ale mozna sie przyzwyczaic ja w tych turniejach to jak mam dobry okres ichec do gry to w co trugim jestem w platnych wiec poziom nie jest taki trudny duzo osób w tym turnieju nie gra wiec jeszcze łatwiej wpasc w platne miejsca.
Tak soft troche denerwujący ale mozna sie przyzwyczaic ja w tych turniejach to jak mam dobry okres ichec do gry to w co trugim jestem w platnych wiec poziom nie jest taki trudny duzo osób w tym turnieju nie gra wiec jeszcze łatwiej wpasc w platne miejsca.
Napisano 07 sierpień 2006 - 12:39
generalnie nie jest zle !!!tylko ja z reguly nie gram TURBO a tu blindy leca szybko trzeba grac z beleczym by troszke nastukac ale to kwestia przyzwyczajenia i taktyki !
I sa rebuye ale wiadomo dlaczego room musi nastukac troche kasy przy tak szybkich blindach wiedza co robia!!!
Ogolnie jest fajnie i jestem zadowolony i podoba mi sie to forum tylko troche malo wypowiedzi ale pewnie sie zmieni jak bedzie liga
Pozdrawiam
I sa rebuye ale wiadomo dlaczego room musi nastukac troche kasy przy tak szybkich blindach wiedza co robia!!!
Ogolnie jest fajnie i jestem zadowolony i podoba mi sie to forum tylko troche malo wypowiedzi ale pewnie sie zmieni jak bedzie liga
Pozdrawiam
Napisano 08 sierpień 2006 - 15:05
Cytat
Bardzo miło to słyszeć.
Fotum jest od stycznia wiec dopiero się rozkręcamy. Sporo graczy sciąga do naszego forum do naszych dwóch dobrych typerów. Według mnie to bardzo dobrze ze są tacy co innym pozwolą zarobić troche kasy na tych bukach.
Mam nadzieje, że tematyka pokerowa też się rozkręci i będzie się dużo dobrego działo.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1