Pokerzysci.com: Poker Tracker - Pokerzysci.com

Skocz do zawartości

Poker Tracker

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   mateoAE 

• Grupa: VIP
  • Postów 400

Napisano 24 luty 2009 - 11:06

Wyświetl postUżytkownik kraks dnia wto, 24 lut 2009 - 08:32 napisał

Dawalem manual import ale cos nie chcial importowac, wywalilem pt3 i postgresa, usunalem recznie usera postgres, zainstalowalem wszystko od nowa, zalaczylem na noc manual import i wyglada na to ze wszystko dziala. Z tego co rano zauwazylem przed wyjsciem do pracy zaimportowalo mi tez turnieje, czy pt3 wspolpracuje juz z ongamowymi turkami? :)

ja turkami sie nie interesowalem nigdy, ale z tego co kiedys gdzies czytalem do to pt3 sie recznie turnieje wprowadza, ale tez nie wiem czy tak jest we wszystkich sieciach. To pt3 jeszcze cale dopracowane nie jest, np hud nie dziala na microgaming.
Lubie gre na przypal
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   ogelek 

• Grupa: Użytkownik
  • Postów 1

Napisano 14 czerwiec 2009 - 22:19

witam,potrzebuje aby mi koś pomógł ustawić pokertrackera 2 kompletnie nie wiem od czego zacząć
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielu007 

• Postów 3

Napisano 21 listopad 2009 - 14:52

Jeśli chodzi o Everesta to nie importował mi rąk jak miałem soft po plsku (Everest). Po przeinstalowaniu na angielski wszystko działało poprawnie. Pozdrawiam
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   wito 

• Postów 1

Napisano 30 kwiecień 2010 - 20:46

Witam
Czy za pomocą Pokertrackera można zliczyć faktyczną ilość Rake, który się wygenerowało? Czy działa na sieci Ongame? Jeśli nie to czy jakis inny program ma taką funkcję?
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2